- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
TeşekkürlerGüzellik göreceli olmakla beraber insanlar ten rengini göre güzel veya çirkin diye kategorize edilemezler.
Dünyaca ünlü sarışın beyaz tenli kadınları ve yine dünyaca ünlü esmer tenli kadınları en beğenilen kadın anketine karışık olarak koysanız, bir kısmı Charlize Theron, Jennifer Lawrence gibi sarışın kadınları güzel bulur, bir kısmı Adriana Lima, Monica Bellucci gibi esmer kadınları güzel bulur, ten rengi bir üstünlük de değildir utanç duyulacak bir şeyde değildir.
Eşinizle olan ilişkiniz için bir şey diyemem ama özgüven sorununuz için uzman desteği almalısınız bence.
Şu an boşanmakta olduğum eşim de böyle denyoydu, çocuklar yokken de varken de uçakla memlekete giderdim gece yarısı servise biner annemlerin alacağı ywre geçerdim. Bir kez naptın indin mi gittin mi demezdi. Hiç merak etmez, endişelenmez uyur, bi kere başıma bir iş gelmişti çocuksuzken akşam 11 de ıssız yerde inmiştim kimse yok vesait bulsmıyordum. Eşim uyuyordu uyandıramadım. Uyanınca da niye bin kere arıyosun diyip geri uyumuştu. O davranışları sonraki 10 yılımızda aynı ilgisizlikle devam etti.Aslında eski konuları da açtım. Eşim beni hiç kıskanmıyor evet linçleyeceksiniz ama insan biraz da olsa kıskanılmak istemez mi. Gece başka şehire gitmiştim tayini çıkmıştı. Otobüs erken gitti birisi beni alacaktı ama uyuyakalmış. Eşimi aradım gece 3 te taksiye biniyorum diye. Tamam dedi ve kapattı ve beni sabah 9 da aradı. O zaman boşanmaya cesaret edemedim. Şimdi bir sorunumuz yok ama ben bu konuyu unutmadım unutmuştum ama son 1 yıldır kafama takıyorum. Eşeklik ettim diyor özür dilerim diyor ve hiç kıskanmıyor
haksızsın. Ne var bunda ? kara kız diyince niye utanıyorsun ? çok ilginç psikolojiniz var bu kadar kırılganlıkla nasıl yaşıyabiliyorsunuz ?Kızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Esmer veya siyahi olmakda en az beyaz tenli olmak kadar normal. Bu düşüncelerle bir de çocuk büyütmeniz üzücü.Kızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Kızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Eşiniz çok kaba bir adammış. Zenci değil siyahi demeliydi o ayrı da sizi değistiremeyeceginiz özelliklerinizden dolayı eleştirip dalga geçmesi cidden çok itici.Kızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
beyaz tenli insanlara da beyaz bembeyaz diyolar, bunu niye iltifat olarak algılıyorsun?Evet ten rengi normal ama insanların çoğu esmer ten rengi olanları aşağılayıcı konuşuyor. Kara kız kapkara vs ben çok yaşadım bunu. Zenciden azıcık azıcık qçık dediği için zenci demek de hakaret diye duymuştum. Belki de eskiden yaşadıklarım da yaraladı bilemiyorum
ŞakamısınızKızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Bide sizin çocuklarınız var….Kızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Buyumeden cocuk yapmayin allasen.
Kari koca degisik degisik muhabbetler
Siyahi olmak bir kusur degildir ayrıca
İnsanlara ten renkleri üzerinden muamele etmeyi bırakın
Cildiniz beyaz olsa ne, olmasa ne ?
Muhabbetiniz saçmalıklar silsilesinde level atlıyorken buna daha çok üzülün bence.
Ya siz ten renginizden oldum olası utanıyordunuz bu yüzden kara kızı aşağılama gibi gördünüz veya birileri hakikaten sizi aşağılamış bilemiyoruminsanların çoğu esmer ten rengi olanları aşağılayıcı konuşuyor. Kara kız kapkara vs ben çok yaşadım bunu.
Siz kendi ten renginizle barışık değilsiniz ki kara kız deseler nolacak ki bir dönem millet kara olabilmek için solaryuma bir ton para döktüEvet ten rengi normal ama insanların çoğu esmer ten rengi olanları aşağılayıcı konuşuyor. Kara kız kapkara vs ben çok yaşadım bunu. Zenciden azıcık azıcık qçık dediği için zenci demek de hakaret diye duymuştum. Belki de eskiden yaşadıklarım da yaraladı bilemiyorum
Hahahah bizde de durum benzer, baba az daha açık tenli ama yolda insanlar bi çocuğa bi bize, sonra bi daha çocuğa bi daha bize bakıyorlarBen esmer ve kıvırcığım güneş gibi sapsarı çocuk doğurdum her gören bu senden nasıl çıktı diyo yerimde olsan ne yapacaktın bence 3 çocuk yıpratmış kendine bak süslen modun düzelir
Boşuna dememişler akıl yaşta değil başta diye. Yavrum saçmalama allasenArtık çok geç 11 yaşında 9 ve 6 aylık 3 çocuğum var sanırım özgün eksikliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?