- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
Yani merak etmedin diye asıl evet ve genel olarak kıskanmadığı içinNeden kıskansın ki asıl merak etmiyor diye kizman gerekmez mi
Aslında anlatamadım evet beni merak etmediği endişelenmediği için o zamanki aklımla 14 yıl önce boşanmaya cesaret edemedim. Ama şuanda aklım olsa boşanırdım. Şuanda da kavga anında başına kakıyorum. Merak etmediği için umursamadın diye haklısın bi eşeklik ettim hatta aramayı bırak senle gelmeliydim diyor. O da başka şehirde çalışıyorduçok değişik bir kafa
sizi taksi şöföründen mi kıskanacak?
Allah korusun gecenin bi vakti, tek kadın (yanınzıda çocuklardan en azından 1i vardı ama muhtemelen?) başına bir iş gelir diye "güvenlik endişesi" duysa, tamam bu anlaşılabilir bir şey, burası Türkiye. çoğu şehirde otogarlar bi tuhaf.
ama siz hiç hakkımda "endişelenmiyor," canımı "düşünmüyor" demiyorsunuz "kıskanmıyor" diyorsunuz
ne bu kıskanılmak merakı anlamadım gitti. şu durumda eksiğiniz kıskanılmak mı hakketen?
Aslında mesele taksiciyi kıskanması değil taksicinin sapık cs çıkma ihtimalinr karşılık beni merak etmemesiÜlkece muhakeme yetenegimizde sıkıntı var ya.
Saçma sapan şeyleri daha dert edip ana temayla asla ilgilenmiyoruz
Düşünsene gecenin bir vakti ulaşması gereken yere ulaştı mı diye merak etmeyen bir kocam var diye düşünecegine taksiciyi kıskanmamasını dert etmiş.
Memlekette taksiye gece yarısı bineni düdüklüyorlar (!) çünkülüm..
Ben de öyle düşünüyorum beyazın güzelsin esmersen çirkin. Sen beni beğenmiyorsun dedim ama beğeniyorum cart curt diyoröye demeyin ya hala pek çok yerde beyaz olmak çok önemli bir kriter, büyük bir güzellik ölçütü.
ha ama kadın evlenirken yüzüne alçı mı sürmüş, adam da kör müymüş şimdi mi aklına gelmiş...
tamam ama 14 sene olmuş - bu durumda yeni evliydiniz ve eşiniz muhtemelen pek de eş olma kadın sorumluluğu taşıma kavramlarına aşina değildi. böyle bir adamla evlenmişsiniz.Aslında anlatamadım evet beni merak etmediği endişelenmediği için o zamanki aklımla 14 yıl önce boşanmaya cesaret edemedim. Ama şuanda aklım olsa boşanırdım. Şuanda da kavga anında başına kakıyorum. Merak etmediği için umursamadın diye haklısın bi eşeklik ettim hatta aramayı bırak senle gelmeliydim diyor. O da başka şehirde çalışıyordu
enteresan bir yapınız varmış eşiniz şaka yapmış Allah aşkına ota moka küsmek nedir? Ayrıca nesi varmış siyahilerin? Ben şahsen çok isterdim siyahi olmayı çikolata gibiler be güzelKızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Aman konu sahibi 3 çocukla biri 6 aylık bilmem sene önce yaptığı bir halt yüzünden ki esekler gibi pişmanım demiş afedersiniz de husursuzluk çıkarmanız çok garip olur yani .Yeni birşey olursa onun tartışmasını yapın da bu olmaz artık bı kere affetmişsiniz çünkü .Birde boşanma fikrimiz olsa bence çocuk yapmazsdnız Allah bağışlasın o ayrı da en azından küçüğü 6 aylık falan olmazdı yani konuda böyle bunu dillendirip durmayın bence boşanma lafınıHaklısınız ama o zaman boşamalıydım ama o zamanki eşimle şimdiki çok değişti kıskanma hala yok ama
Eşinizin şakasına alınmış olabilirsiniz ama insan niye kendi ten renginden utanır? İşte o kısmı anlayamadım, buğday tenliyim, çocukken öğretmenlerim dahil herkes kara kız, karabiber diyerek severdi, tenimden utanmak buğday tenliyim diye özgüven sorunu yaşamak aklıma gelmedi hiç.Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Allah başka dert vermesin ne diyeyimKızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Tek derdiniz bu olsunKızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Ben de öyle düşünüyorum beyazın güzelsin esmersen çirkin.
Güzellik göreceli olmakla beraber insanlar ten rengini göre güzel veya çirkin diye kategorize edilemezler.Ten rengimden insanlar tarafından kata kız bilmem nr dendiği için utanıyorum belki bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?