Eşimin dediği

Siyahı dediklerimiz de dış boy pos kadinlari falan ne kadar güzel oluyor bazilari hem Latin olanlardada biraz siyahi ten yönü daha doğrusu siyahilik yokmu .Burdan bakın Jennifer Lopez e benzetmiş iltifat etmis yada siz öyle deyin onun gibi biraz koyu ten güzel bence çevirin cümleyi kendinize kara kız derlerdi utanırım yerine . Şu taksici konusunda gittiğiniz yere vardığınızda araması gerekirdi yol hâli yani.

Ooo çocuktan önce" kıskanmayan" ilgisiz adama 3 çocuk yapıp sonra oturup eski defterleri açtığında ne olacak sanıyorsun? Mevzu o kadar saçma ki adam bir süre sonra sizin ağzınızdan çıkanları xvcbxbv diye algılamaya başlar.Sizinle muhabbet etmeye bile tenezzül etmez. Sizi gecenin bir vakti bir başınıza gönderip ne oldu acaba diye aramayıp horul horul uyuyan kocayı o an boşayacaktınız, şimdi ne yapsanız boş....

Ben esmer ve kıvırcığım güneş gibi sapsarı çocuk doğurdum her gören bu senden nasıl çıktı diyo yerimde olsan ne yapacaktın bence 3 çocuk yıpratmış kendine bak süslen modun düzelir

Aslında anlatamadım evet beni merak etmediği endişelenmediği için o zamanki aklımla 14 yıl önce boşanmaya cesaret edemedim. Ama şuanda aklım olsa boşanırdım. Şuanda da kavga anında başına kakıyorum. Merak etmediği için umursamadın diye haklısın bi eşeklik ettim hatta aramayı bırak senle gelmeliydim diyor. O da başka şehirde çalışıyordu

Aslında mesele taksiciyi kıskanması değil taksicinin sapık cs çıkma ihtimalinr karşılık beni merak etmemesi

Ben de öyle düşünüyorum beyazın güzelsin esmersen çirkin. Sen beni beğenmiyorsun dedim ama beğeniyorum cart curt diyor

Esmersiniz yani adam ne desin. Ayrıca neden kendinizle barışık değilsiniz. Esmer olmak çirkin olmak anlamına gelmiyor.

tamam ama 14 sene olmuş - bu durumda yeni evliydiniz ve eşiniz muhtemelen pek de eş olma kadın sorumluluğu taşıma kavramlarına aşina değildi. böyle bir adamla evlenmişsiniz.
benim babamın da pek şehirde kadın yaşamı hakkında bi fikri yoktu. (mesela gece taksiye binmek ya da kadının kuaförü regli vs. gibi şeyler hakkında hiç fikri yoktu, birazı görüp geçirmek, biraz da kendiliğinden akledebilmek bunların, bazı erkelerde maalesef, bu özellikler yok). çoğu şeyi de düşünemezdi. en büyük çocuğum, pek çok meseleyi benimle öğrendi. anneme yazık oldu tabi o arada.

neyse, yaptığı eşekliği hala anlatmanız da normal değil, ayrıca bu kıskanmamak da değil bu düpedüz düşüncesizlik. bunlar farklı farklı şeyler.
ha yine benzer şeyler yapıyorsa, düşüncesizce davranıyorsa yeni yaptığı eşekliklere odaklanın bari

enteresan bir yapınız varmış eşiniz şaka yapmış Allah aşkına ota moka küsmek nedir? Ayrıca nesi varmış siyahilerin? Ben şahsen çok isterdim siyahi olmayı çikolata gibiler be güzel hepimizi yaradan Allah acayip acaip triplere girmeyin kurban olayım ya

Haklısınız ama o zaman boşamalıydım ama o zamanki eşimle şimdiki çok değişti kıskanma hala yok ama
Aman konu sahibi 3 çocukla biri 6 aylık bilmem sene önce yaptığı bir halt yüzünden ki esekler gibi pişmanım demiş afedersiniz de husursuzluk çıkarmanız çok garip olur yani .Yeni birşey olursa onun tartışmasını yapın da bu olmaz artık bı kere affetmişsiniz çünkü .Birde boşanma fikrimiz olsa bence çocuk yapmazsdnız Allah bağışlasın o ayrı da en azından küçüğü 6 aylık falan olmazdı yani konuda böyle bunu dillendirip durmayın bence boşanma lafını

Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım
Eşinizin şakasına alınmış olabilirsiniz ama insan niye kendi ten renginden utanır? İşte o kısmı anlayamadım, buğday tenliyim, çocukken öğretmenlerim dahil herkes kara kız, karabiber diyerek severdi, tenimden utanmak buğday tenliyim diye özgüven sorunu yaşamak aklıma gelmedi hiç.

Eşim beyaz tenlidir, kızım babasına benziyor, annem dahi kızımı severken kara kızın ak kuzusu diye severdi yine tenimden utanmak aklıma gelmemişti, insan kendi yaratılışından utanmaz sizde utanmayın.

Taksi meselesine gelince, alemin taksicisinden niye kıskansın eşiniz? Taksici de o saatte ekmek parasının peşine koşan bir aile babası, derseniz ki gecenin 3’ünde taksiye bindim insan bir merak eder, taksi durak taksisi mi değil mi in mi cin mi merak bile etmedi, o zaman haklısınız ama taksiciyi kıskanmak

Kaldı ki kıskanmak sevgi göstergesi değildir.

Allah başka dert vermesin ne diyeyim

ablacım sen haklı çıkmak için 14 yıl önceki olayı anlatıp haklısın dememizi bekliyorsun galiba, haklısın diyelim o zaman tek dertleriniz bunlar olur insallah

Hepinize teşekkür ederim aslında ilk kez belki haklı çıkmak istemedim. Şuan boşanma fikri yok çocuk yapmazdım tabi. Ama o olay şuan olsaydı boşanırım demek istedim. Taksici olayı da yani sonuçta gecenin 3 ü bir adamla başbaşasın kıskanmak değil de adam sapık çıksa her şey olurdu öncesinde de aslında otobüs beni yol ortasında bıraktı tenha bir benzin istasyonunda kaldım neyse detaya girmeyeyim. Ten rengimden insanlar tarafından kata kız bilmem nr dendiği için utanıyorum belki bilmiyorum .herkese teşekkürler

Tek derdiniz bu olsun

Ben de öyle düşünüyorum beyazın güzelsin esmersen çirkin.

Ten rengimden insanlar tarafından kata kız bilmem nr dendiği için utanıyorum belki bilmiyorum
Güzellik göreceli olmakla beraber insanlar ten rengini göre güzel veya çirkin diye kategorize edilemezler.
Dünyaca ünlü sarışın beyaz tenli kadınları ve yine dünyaca ünlü esmer tenli kadınları en beğenilen kadın anketine karışık olarak koysanız, bir kısmı Charlize Theron, Jennifer Lawrence gibi sarışın kadınları güzel bulur, bir kısmı Adriana Lima, Monica Bellucci gibi esmer kadınları güzel bulur, ten rengi bir üstünlük de değildir utanç duyulacak bir şeyde değildir.

Eşinizle olan ilişkiniz için bir şey diyemem ama özgüven sorununuz için uzman desteği almalısınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…