arkadaşlar merhaba. ben 7aylık evliyim. çalışıyorum. düğünümüzü eşimle biz yaptık. daha doğrusu benim ailem kendi üzerine düşen her şeyi yaptı ama eşimin ailesi hiçbir yardımda bulunmadı. ben kendi aileme belli etmemek için düğün zamanı neler çektim. sanki kayınpederimgil yapıyormuş gibi davrandım ama eşime de çok yük olmamak için herşeyin en ucuzunu almaya çalıştım. çoğu şeyi gereksiz gördüğümü söyledim vs vs. her neyse düğünü hallettik ama hala kayınpederimin yapması gerekenleri biz ödüyoruz. ben birgünden birgüne bunun lafını yapmadım. maaş kartım da eşimde. bütün ödemeleri her şeyi o ayarlıyor diye. o bana ihtiyacım olan parayı veriyor. hiç sorun etmedim ama şu günlerde rahatsızlığımdan dolayı ve işte çok yorulduğumdan dolayı evi çok temizleyemiyorum. eşim bunu şakayla karışık sürekli söylemeye başladı. ben geçenlerde çok bozulduğumu yetişemediğimi biraz yardıma ihtiyacım olduğunu yardım etmese de en azından dağıtmamasını istediğimi söyledim. (çünkü kendisi çok dağınıktır. evi temizlesem toplasam ertesi gün aynı olur. sürekli peşini toplamak gerekir.) ozaman özür dilemiş hak vermişti. ya da ben öyle sanmışım. bugün yine temizlemiyosun toplamıyosun dedi. çıldırdım resmen. sana yazıklar olsun dedim. hastayım yetşemiyorum görüyorsun. üstüne bi de dağıtıp konuşuyosun dedim ver maaş kartımı madem öyle dedim. hem parayı alıyor hem konuşuyorsun dedim
verdi maaş kartını ne alakası var bununla onun anlamadım dedi pişman olacağın şeyler söylüyorsun dedi. sakince çıktı gitti evden
sizce yanlış mı yapmışım. çok nankör bir insan ama çok haksızlık ediyor bana