Erkek İnfertilitesi Eşimin Değerleri Çok Düzeldi Yaş 31 Ama Bebiş Hala Yok.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ezel.nal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
66
0
86
46
Ankara
Kızlar dün ikinci aşılamamı oldum. Yaş ileri olunca stres daha da artıyor. 2 yıldan fazla istemedim. 1,5 yıldırda olmuyor. Kendimi suçlaya suçlaya kendimden nefret eeder oldum. Önce o kadar korunmasaydım diye. Forumda 21 yaşında olupta umutsuzluğu düşmüş kişileri görünce iyice moralim bozuluyor. Ben ne yapayım peki. Sanırım bu seferde stresten çocuk olmucak. Offff yoruldum.

üzülme canim. Benim yas 28. Geçen yaz agustosta evlendim hiç korunmadim çocuk yapariz diye malesef olmuyor 10 aydir sorun esimden geldigini ögrendik. Ne yapalim hayirlisi olsun. Biz zaman kaybetmek istemiyoruz. ne gerekiyorsan onu yapmaya haziriz.
Peki sizin sorun neydi ? Neden olmuyor, doktora gittiniz mi ?

Eşimde problem vardı cnm. İleri hareketlilik ve sayı. Ameliyat oldu. Şimdi çok daha iyi sonuçlar ama sonuç alamadık

ben de gelecek hafta olacağım ilk aşılamamı. yaş 29, 5 yıllık evliyiz nerdeyse ve ben 4 yıl istemedim. 1 yıldır uğraşıyoruz, olmadı.
eşimde hareket ve morfolojide sorun var ama doktor aşılamayla şansınız var dedi, hayırlısı Allah'tan...
yazık oldu geçen 4 yıla :)

Anladim ezal. Bence tekrar bir doktora görünün. Sorun nerden kaynkalandigini ögrenin. Beklemekle olmuyor. Zaman kaybetmemek gerekiyor.

Bosna geçen geçti bilemezdin böyle olucagini. Geçmis geride kaldi sen önüne bak. Dr'lar sansinizin oldugunu söyledi iyi bir haber sayilir.

benim esim azosperm. Spermiogram yaptirdi bir ay önce menide hiç sperm çikmadi yani 0

benim esimde 1 ay once test yaptirdi hic sperme rastlanmadi,
herhangi bi ilac tedavisine de baslamadik
keciboynuzu kurune basladik bugun.
onericekleriniz varsa cok sevinirim...
bizde 2-3 ay sonra gitsek diyoruz doktora belki bulunur diye..

benim esimde 1 ay once test yaptirdi hic sperme rastlanmadi,
herhangi bi ilac tedavisine de baslamadik
keciboynuzu kurune basladik bugun.
onericekleriniz varsa cok sevinirim...
bizde 2-3 ay sonra gitsek diyoruz doktora belki bulunur diye..

acikcasi hemen gidip tekrar hayal kirikligina ugramak istemiyoruz
inss... bulunur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…