Merhaba arkadaşlar.. ben 3 aylık evliyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir ilişkimiz vardı, eşim çok düşünceli çok nazik anlayışlıydı ve bana karşı çok istekliydi. Daha sonra nişanlandık ve araya ailelerin girmesi ve klasik aile anlaşmazlıkları olup onun hiçbir zaman yanımda olmamasıyla aramız biraz açıldı. eski yakınlığımız yoktu artık. yine de evlendik..Düzeleceğini eski haline döneceğini zannederken eskiden de agresif olan eşimin agresifliği arttı, herşeye bağırıyor herşeydan memnuniyetsiz. titizlik ve ayrıntı hastası evdeki kadının ilgilenmesi gereken herşeye ama herşeye karışıyor, sürekli tepemde herşeyim kontrol altında.. günlük hayatımızda yaşadıklarımız şeyler hakkında, ailesi hakkında herhangi bir konu hakkında hiçbir yorum öneri düşünce kabul etmiyor. Tek haklı tek doğru düşünen oymuş gibi ben ona itaat edip o ne derse kabul etmediğimde çok büyük tartışmalar yaşıyoruz ve ben tartışmalardan çok yoruldum sıkıldım bıktım artık.. Eskiden hakkını savunan sesini yükselten birisiyken tartışmaktan bıktığım için ne dese tamam diyorum ama bu şekilde yaşamak bana kendimden taviz vermeme artık kendimi tanıyamaz hale gelmeme sebep oluyor.. ailesi sabah 5.30 dan akşam 1 e kadar en az 7-10 kere arıyor ve ben bu konu hakkında bile hiç birşey söyleyemedim, çünkü bana ters gelen neyi söylediysem değil düzelmek onun benden daha da uzaklaşmasına neden oldu... öyle gamsız ki en büyük tartışmamızda bile maç izleyip arkadaşlarıyla geyik yapıp kahkahalar atan , ben ağlayıp uykusuz kalırken fosur fosur uyuyan birisi.. keşke bende böylesi bencil ve gamsız duygusuz biri olabilseydim.. Bana karşı cinsel isteği ise neredeyse kalmadı.. her zaman bakımlıyım giyimim süsümle kendimle ilgilenmekten keyif alan dikkat çeken bir kadınım. Ama eşim bana artık evde başbaşa iken bile kapalı üsturuplu şeyler giymemi şart koştu eşofman giydiriyor evde, ben cilve yapacak olsam sapık mısın napıyorsun çek elini üstümden diyor gururumu kırıyor.. herkes benim fiziğim ve yüz güzelliğimi övüp hayranlıklarını dile getirirken eşimden böyle tepki görmeyi, aşağılayıp beni sindirmesini artık yediremiyorum.. sanırım kendime iş bulabildiğim an daha fazla katlanmayacağım bu duruma çünkü eşimin değişmesine dair artık umudum kalmadı..