• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin değişik hareketleri lütfen akıl verin

Bak canım, kullanırsın ya da kullanmazsin mutlaka kameraya Çek o bağırma xagirma kapı kurmaları vb. Birden olmuyordur. Hissettin o an geliyor kameraya Çek. Foto cek. Hemen yolla bı guvendigine o an. Alıp silmeden. Fark etmeden.

İkinci mesele. Darp raporu al. Belli oluyor olmuyor deme. Kocamdan şiddet görüyorum. Korkma.
Arkadaşım da dayak yedi. Artık darp raporu aldı.kocasi evet ceza almadi 5 yıl deneyimli serbestlik. Bir daha kendini tuttu vurmadı.

Yani bu adamdan koca olmaz.yazik sana. Kız kardeşin olsa, kızın olsa ister misin bu muamelede olsun.
Sen de gözünü korkut madem ve blöf yapma. Senden bak bosanirim de. Ananı babani dinleme ya. Öyle şey mi olur. Çok kizdim.

Annem diyor ki zaten herkes çekiyor diyor Kimse mutlu değil evliliğin ne diyor o kendi akrabalarını düşünüyor Çünkü onlara rezil olacağız İki günden beri depresyona girdi zaten boşanacağım diye annemlerde kalıyorum da şu an
Soruma cevap vermediniz? Aileniz yaşadığınız her şeyi biliyor ve ona rağmen bu şekilde davranıyorsa, aileniz için de canınızın bir kıymeti yok demektir, eşinizden boşanıp ailenizle de araya mesafe koyup yeni bir hayat kurun kendinize, ayrıca anneniz gayet el iyisi ve cahil biri, ne demek kimse evliliğinde mutlu değil herkes çekiyor, anneniz bunu söylerken kendi çevresini baz alıyorsa bilemem tabi ama kesinlikle herkes kocasını çekmiyor, herkes evliliğinde mutsuz değil. Aklı başında hiç kimse potansiyel bir katille evli kalmaz ve yine aklı başında hiç kimse böyle biriyle çocuğunun evli kalması için diretmez. Siz kendinize bir iyilik yapıp boşanın ve canınızı kurtarın.

Zaten iş yerime gelip herkesle tanıştı İçini rahat ettirdi iş konusunda problem yok çünkü hep kadın var iş yerinde bir de her zaman aradığında açıyorum içi hep rahat anladı bile diğer günler de dışarı çıkmıyorum zaten bu arada kafede arkadaşlarımla oturmamada müsaade etmiyor ona göre kafede oturmak çok terbiyesizlikmiş
Hanımefendi siz tutsaksiniz. Ve eşiniz namusunuza laf ediyor. Her türlü sizi öldürme ihtimali var, siz tehlikede siniz. Ayrıca sözde bakistiginizi iddia ettiği, ya da size soru soran erkek komsunuza ses etmeyecek kadar korkak ama sizi oldurecek kadar da kendinden emin. Erkeklere gelince nasıl sus pus olmuş. Otoparkta duvara yaslanıp beni susecek adam da eşim ona ses etmeyecek. Akıl alır bir hayat yaşamıyorsunuz. Asla ama asla bu adamdan çocuk yapmayın boşanmaya aldınız o belli. Hele Allah korusun bu adamın kız çocuğu olursa neler olur neler.
Ha o çok düşündüğünüz elalem de cenanize katılır bu kez de bosansaymis, ya da demekki ahlaksizlik yaptiki adam öldürdü gibi arsız arsız konuşurlar, aman bu insanlara yaranmak için tüm hayatınızı onlara adayin

Annem diyor ki zaten herkes çekiyor diyor Kimse mutlu değil evliliğinde diyor o kendi akrabalarını düşünüyor Çünkü onlara rezil olacağız İki günden beri depresyona girdi zaten boşanacağım diye annemlerde kalıyorum da şu an
Hanımefendi anneniz ne b.k yerde yesin afedersiniz de. Sizi sevmiyor, siz başımı açacağım deseniz de mesela anneniz aynı tepkileri verirdi. Anneniz dinlemeyin. Kimsenin de böyle b.ktan evliliği yok. Anneniz mutsuzsa evliliğinde o bosanmasin onun kararı. Siz yeni bir nesil olarak aynı kararı vermek zorunda değilsiniz.

Haklısınız ama annemler çok üzülüyor herkese rezil olacağım korkusu var lütfen kınamayın beni elalem ne der diye cok düşünüyorum
Ne çektiysek şu elalemden çektik. Bu ne beee sen ölünce elalem aglamicak, anan baban aglicak.

Eşin bariz ruh hastası, sevgi evlilik böyle bir şey değil. Bu arada okumak meslek sahibi yapıyor insanları. Cehalet başka bir şey.

Soruma cevap vermediniz? Aileniz yaşadığınız her şeyi biliyor ve ona rağmen bu şekilde davranıyorsa, aileniz için de canınızın bir kıymeti yok demektir, eşinizden boşanıp ailenizle de araya mesafe koyup yeni bir hayat kurun kendinize, ayrıca anneniz gayet el iyisi ve cahil biri, ne demek kimse evliliğinde mutlu değil herkes çekiyor, anneniz bunu söylerken kendi çevresini baz alıyorsa bilemem tabi ama kesinlikle herkes kocasını çekmiyor, herkes evliliğinde mutsuz değil. Aklı başında hiç kimse potansiyel bir katille evli kalmaz ve yine aklı başında hiç kimse böyle biriyle çocuğunun evli kalması için diretmez. Siz kendinize bir iyilik yapıp boşanın ve canınızı kurtarın.
Mantıklı sorulara cevabı yok bende hala cevap bekliyorum ailesinin durumu falan bildiği yok max kıskanç ve sinirli sanıyordur

Neden sabah sabah böyle bir fake konu açayım ki çok zor durumdayım bir akıl fikir almak isterim Çünkü ben sağlıklı düşünemiyorum ailem de boşanmamı istemiyorlar Çünkü onlar da bu İnsanın gerçek yüzünü yani hiç görmediler hep onlara Çok iyi davrandı Bana da bazen o kadar iyi davranıyor ki bazen hata diyordum ki ben kendi kendime ne kadar iyi biriyle evliyim ama bu hareketleri bitmiyor Ayda bir kere Mutlaka böyle kıskançlık krizleri yaşıyorum ve tehditleri sürekli aldatmakla ilgili Ben de artık yani Çok sıkıldım bu durumda Eskiden karnına bıçak saplarım diyordu şimdi özel bölgene diye başladı sürekli böyle farklı şeyler söylüyor Ben de artık sinir krizi geçiriyorum Çığlık Yatıyorum çünkü çok sataşıyor bana salonda sessiz bir şekilde oturuyorum İlla Kapıyı aç diyor Ben de açmayınca pencereleri falan kırıyor işte
Madem öğretmensiniz aile onayını almak zorunda da değilsiniz.

Ben de öyle düşünüyorum, kendisi boşanmak istemediği için ailesini bahane ediyor belli ki
Muhtemelen boşan şu bu diye ortalık iyice kızışır diye söylemiyor bile
Annesi kendisine edilen küfre ne dedi
Kızının yüzüne tükürmesine ne dedi
Ayak üstü komşuyla bile cilveleştiğini namusuna laf ettiğini öğrenince ne dedi
Bunları böyle anlatmadığına ben yemin ederim

Muhtemelen boşan şu bu diye ortalık iyice kızışır diye söylemiyor bile
Annesi kendisine edilen küfre ne dedi
Kızının yüzüne tükürmesine ne dedi
Ayak üstü komşuyla bile cilveleştiğini namusuna laf ettiğini öğrenince ne dedi
Bunları böyle anlatmadığına ben yemin ederim
Hayır zaten aile bütün bunları biliyor ve yine de evli kalmasını istiyorsa dahi ailesine ihtiyacı olmayan biri bu kadın,
cidden okumuş meslek sahibi biri bile böyle davranıyorsa ekonomik özgürlüğü olmayanlara boşu boşuna yazıp çiziyoruz.

Annem diyor ki zaten herkes çekiyor diyor Kimse mutlu değil evliliğinde diyor o kendi akrabalarını düşünüyor Çünkü onlara rezil olacağız İki günden beri depresyona girdi zaten boşanacağım diye annemlerde kalıyorum da şu an
Bıçak saplama düşüncesinden bahsettinz mi ailenize?

Screenshot_20251126-113241.webp

Eklentiler

• GHWCamtXoAAMRN_.webp
    GHWCamtXoAAMRN_.webp
    90,7 KB · Görüntüleme: 9
  • GHWCYSFXoAAtoRN.webp
    GHWCYSFXoAAtoRN.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 8
  • GHWCZy1XwAAH8oS.webp
    GHWCZy1XwAAH8oS.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 8
  • GHWCZBFWwAAqw3C.webp
    GHWCZBFWwAAqw3C.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 7
Siz mezara göreceğimizi o depresyona girsin. Ölmezsin ölmezsin merak etme deyin.
Bir o şunu der bu bunu der yazıp durmuşsunuz da siz ne diyorsunuz bir onu düşünün . Başkalarının sesi sizin kendi sesinizi o kadar bastirmişki kendinizi duymuyorsunuz

Zaten iş yerime gelip herkesle tanıştı İçini rahat ettirdi iş konusunda problem yok çünkü hep kadın var iş yerinde bir de her zaman aradığında açıyorum içi hep rahat anladı bile diğer günler de dışarı çıkmıyorum zaten bu arada kafede arkadaşlarımla oturmamada müsaade etmiyor ona göre kafede oturmak çok terbiyesizlikmiş
Ya sen bir de bu adama Melek diyorsun, gerçekten dön bir kendini sorgula, adam psikopat ve bu ayrımı yapamıyorsun, sana bildiğin adamla bakistin demiş bunu hazmediyorsun boşanmak için ailenden korkuyorsun izin bekliyorsun, kimse kusura bakmasın ama öyle kolay öğretmen olunmamali daha bu ayrımları yapacak mental olgunlukta olmayan biri ogrencilere nasıl örnek davranır, gerçekten bu öğretmenleri anlamıyorum şiddet görüp boşanmaya korkuyorlar

Öğretmenmişsiniz demek ki bir geliriniz var.
Kendinize bir düzen kuran, canınızın kimse için bir önemi olmasa bile kendiniz için olsun.

Haklısınız ama annemler çok üzülüyor herkese rezil olacağım korkusu var lütfen kınamayın beni elalem ne der diye cok düşünüyorum
elalem siz acı çekerken yanınızda oluyor mu?
anne babanız neden çok üzülüyor genç kadınsınız yine evlenirsiniz
lütfen aklınızı başınıza toplayın

Pazardan armut seçer gibi koca seçerseniz böyle olur.
Büyük ihtimal sevgilik, nişanlılık döneminde de kıskançlıkları, psikopat hareketleri vardı. ''aaa ne güzel beni seviyor kıskanıyor sahipleniyor'' diye sevindiniz ama yanıldınız. Kades indirin telefonunuza yarın bir gün bu adam sizin canınıza kastedecek.

Back
X