- 29 Ağustos 2018
- 150
- 122
- 23
- 48
- Konu Sahibi mivessssmivessss
Eşimle 20 senedir evliyiz şükür öyle büyük sıkıntılarımız yok fakat eşimin ailesi bir felaket annesi babası yok eşim küçükken vefat etmişler abileriyle birlikte büyümüşler eşim büyük abisini babası gibi görmüş fakat abisi onları zengin olmak için basamak olarak görmüş babadan kalan mal mülk hep gitmiş küçücükken yanında çalıştırmaya başlamış biz tanıştığımız zaman bile eşim maaş değil cep harçlığı alıyordu okadar diim. Kardeşler olarak çalışıp küçücük dükkanı koskocaman bir şirkete çevirdiler bu arada kaynım aldı yürüdü lafta ortaklardı ama herşey onun üstüneydi son zamanlarda iş yerinde huzursuzluk çıkarmaya başlamıştı eşim hep işten stresli geliyordu ensonunda büyük bir kavga çıkarmış eşimde vurmuş kapıyı çıkmış sonradan öğrendim ki kaynım çok yüksek bir meblağ karşılığı şirketi devretme kararı almış huzursuzluk çıkardığı sırada gizli gizli onun görüşmelerini yapıyormuş şimdi eşime git hakkını ara 30 senedir dişini tırnağına taktın gece gündüz çalıştın diyorum napiim yani abimi mahkemeyemi vereyim diyor başlıyoruz tartışmaya şimdi ben haksızmıyım