• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dengesiz ailesi

mivessssmivessss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
150
122
23
48
Eşimle 20 senedir evliyiz şükür öyle büyük sıkıntılarımız yok fakat eşimin ailesi bir felaket annesi babası yok eşim küçükken vefat etmişler abileriyle birlikte büyümüşler eşim büyük abisini babası gibi görmüş fakat abisi onları zengin olmak için basamak olarak görmüş babadan kalan mal mülk hep gitmiş küçücükken yanında çalıştırmaya başlamış biz tanıştığımız zaman bile eşim maaş değil cep harçlığı alıyordu okadar diim. Kardeşler olarak çalışıp küçücük dükkanı koskocaman bir şirkete çevirdiler bu arada kaynım aldı yürüdü lafta ortaklardı ama herşey onun üstüneydi son zamanlarda iş yerinde huzursuzluk çıkarmaya başlamıştı eşim hep işten stresli geliyordu ensonunda büyük bir kavga çıkarmış eşimde vurmuş kapıyı çıkmış sonradan öğrendim ki kaynım çok yüksek bir meblağ karşılığı şirketi devretme kararı almış huzursuzluk çıkardığı sırada gizli gizli onun görüşmelerini yapıyormuş şimdi eşime git hakkını ara 30 senedir dişini tırnağına taktın gece gündüz çalıştın diyorum napiim yani abimi mahkemeyemi vereyim diyor başlıyoruz tartışmaya şimdi ben haksızmıyım

Haklısınız elbette ama yasal olarak zor görünüyor hem de eşiniz de pek niyetli değil gibi boşverin allahından bulsun

Siz şimdiye kadar niye beklediniz ki... hakkınızı en başın da arayacaktınız..

Siz hakkınızı aramazsaniz kimse hakkınız olanı vermez. Esinizle ciddi bir konuşma gerçekleştirin. Yada sözünü dinlediği bi büyük vs.

Bana k
Siz şimdiye kadar niye beklediniz ki... hakkınızı en başın da arayacaktınız..
Bana kalsa alırdım ama eşim abisini baba yerine koydu çok güveniyordu uzun bir süre önce şirketin devri konusu olmuştu o zaman eşime devir sonrası yüklü bir miktar vereceğini söylemişti ama iş ciddiye binince gizli gizli yapmış görüşmeleri

Bana k

Bana kalsa alırdım ama eşim abisini baba yerine koydu çok güveniyordu uzun bir süre önce şirketin devri konusu olmuştu o zaman eşime devir sonrası yüklü bir miktar vereceğini söylemişti ama iş ciddiye binince gizli gizli yapmış görüşmeleri
Bi avukata gidip bilgi alabilirsiniz...en fazla geçmişe dönük 5 yıllık hakkınızı alabilirsiniz diye biliyorum....

Back
X