Bilmiyorum sana bıraktım diyor.acaba bu bebek olayı mı yıprattı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum sana bıraktım diyor.acaba bu bebek olayı mı yıprattı??
zor bir durum..bence sen biraz alttan al ve güzel bir şekilde açıklayıcı konuş...duruma göre karar ver..Bilmiyorum sana bıraktım diyor.
Bilmiyorum sana bıraktım diyor.
Tartışmalarınızın nedeni ne?Cok sık tartışıyoruz baska problem yok
kesınlıkle depresyonda acıl olaak bır psıkologdan y ada psıkıyatrı servısınden randevu alın ve esınızın oraya gıtmesını saglayın yoksa sonucu kotu yerlere gıdebılır. es adayım da bır zamanlar bu durudmaydı ıntıhara kalkıstı oradan bılıyorum. ve ustune gıtmeyın, uzaktan ızleyın her hareketını, iletişime gecmeye calısın yargılamadan sorular sormadan...Arkadaslar esim son günlerde kendini cok kötü hissediyor.hayaattan bıktım diyor cok mutsuzum diyor.bana eskisi gibi davranmıyor.bu ay tüp denemesi yapacaktık,.yaklaşık 3 aydir hep bi engel oldu.gecmişte yaşadığımız kavgaları hatırlayıp duruyor.bende kendimi kötü hissediyorum.tüp denemesi olayını bana bıraktı.elim kolum bağlandı genel olarak çok mutsuzum tek senle alakası yok diyor ne yapmam lazım.
kestiremiyorsan siz birbirinizi tanımıyorsunuzdur.Malesef.kestiremiyorum
Beni seviyormusun diyorum ona bile bilmiyorum dedi
bir hafta basbasa tatil tel kapat nefes alin arada iyi oluyor insan canlaniyorrr
Beni seviyormusun diyorum ona bile bilmiyorum dedi