Eşimin devam eden mahkemesi😔

sevdaa6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
34
8
1
28
Merhabalar öncelikle hukuk konusunda bilgisi olan veya çevresinde yaşayan varsa cevap verirlerse çok sevinirim biz eşimle nişanlı iken eşimin ailesi ve akrabasi arasında kavga çıktı köyde olduğu için asker gelmişti askere mukavemetten mukavemet dediğim hani silah veya darp falan yok karşı gelme eşim ve 3 kişi daha cezaevine girdi adlı tatile denk geldiği için2 ay boyunca mahkemeleri olmadı icerdeydi dosya açılmadı dosyaları açılır açılmaz tutuksuz yargılama verdiler çikti falan işte aradan zaman geçti biz evlendik şu anda bebeğimizi bekliyoruz ikinci duruşması subattaydi deprem bölgesinde olduğumuz için ertelendi bugünde üçüncü duruşması vardı hakim yokmuş diye yine ertlenmis 8 ay yani 8 ay sonra Nasip olirsa bebeğimiz olmuş olacak çok korkuyorum bir ceza gelir mi gelirse ne yapacağım bebeğimle şimdiden psikolojim alt üst olmuş hayata odaklanamiyorum kendime bebeğime eşime hiç bir şeye odaklanamiyorum bilgisi olan lütfen cevap versin

mukavemetten hapis yatıldığını ilk defa duydum, hukukçu değilim bu arada. Dosya içeriğinde kavga da var mı? Mesela karşı tarafı yumrukla yaralamış olsa bile kasten yaralamaya giriyor ve onun cezası var diye biliyorum. Mukavemet ve kavga mı birleşmiş?

Hayır dosya içerisinde kavga yok sadece şikayetçi olan askerlerin mukavemeti var

Avukatı yüzde 90 berraatini verirler demiş bugün ama yinede verirler mi şüphesi beynimi yemiş

Hayır dosya içerisinde kavga yok sadece şikayetçi olan askerlerin mukavemeti var

Hmm, bi avukat arkadaş daha doğru bilgi verir o halde.

Sadece, yakınım olan bir infaz koruma memuruna küfür eden bir mahkumun cezası 6 ay uzamıştı onu hatırladım şimdi.

Siz bence bir avukat tutun, daha doğru yönlendirme olmuş olur, çünkü içeride yatmış zaten, bu tarz durumlar olay nezdinde değerlendirilir basma kalıp bir şey söylemek doğru olmaz.

Avukatı yüzde 90 berraatini verirler demiş bugün ama yinede verirler mi şüphesi beynimi yemiş

Avukatınızdan daha fazlasını söyleyemeyiz. O da sizin gönlünüzün arzu ettiği cevabı vermiş. Onu düşünün umut edin. Kaygıyla olmaz bir de bebek bekliyorsunuz. Her şey olacağına varır.

Eşimin avukatı var zaten 2 ay içerde yattı adlı tatil nedeniyle işte avukatı duruşma çıkışı demiş yüzde 90 berraatini verirler zaten ama işte içim içimi yiyor belki hurda yaşayan vardır diye buraya da açayım dedim konuyu teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…