eşimin dikkatini çekmek istiyorum

anam utanıyosanız nasıl evlendinizki madem beceremeyeceksiniz
giyinmekten utanıyosanız cinsel birlikteliktende kaçıyosunuzdur köşe bucak kesin
böyle ilgi beklenmez bence haksızlık olur

adamın üstüne giden yok zaten neden bu ters tavır acaba utanıyorum nasıl yaparsam utanmam diye sordum çelişki neresinde giymek istiyorum ama yapamıyorum siz nasıl yapıyosunuz diye sordum
Yavaş yavaş kendinizi alıştırın. Zaten giymeye başladığınızda göreceksiniz ki gün geçtikçe utanma falan kalmayacak.
Sanırım yeni evlisiniz, mutlaka bu utanma olayından kurtulmaya çalışın.
Birde bilmiyorum yapıyor musunuz ama mesela eşiniz akşam eve geldiğinde güzel kokular sürün, makyaj yapın, güzel elbiseler giyip karşılasanız belki işe yarar. Belki eşinizin hoşuna gider

Merhaba Kızlar;

Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin :110::110:
İşe hicbirsey yapmayarak başla . Bunu hemen farkeder ve dikkatini çekersin . Onun için özel birşeyler yapmanın derdine düşme . Bu zamana kadar yaptın ve sonuç alamadın sanırım ... biraz da geride durmayı dene .. valla ben öyle gecelik mecelik bilmem ,geceden geceye giyerim ,adı üstünde gecelik :) üstümdeki pacavralarla dikkatini cekeceksem hiç cekmeyeyim. Ayrıca çok da zoruma gider . Geliyorum eve giyiyorum eşofmanlarımı cool bir bakış :KK53: atıyorum , hooooppp adam yanımda .gelir gelmez mıç mıç sarılır öpersen büyüsü kaçıyo ,ben de toptan kaçıyorum o kovalıyo..bide benim yapım bu ...sen de üstüne düşme hiç , durumun farkına varınca o senin peşine düşer ..

Ille karsisinda fantazi gecelik giyip dolanicak değilsin ki temiz ol güzel kok her zaman sık duş al çuval gibi şeyler giyme tişört giysen bile hafif yakasi falan açık olsun umursama onu bak nasıl kedi gibi dolanicak etrafında bide onu çok büyütme gözünde ben daha güzelim diye düşün ay zaten erkeğin güzeli olmaz ki :KK54:

Canım öncelikle kendini sevmelisin. Bir bak aynaya. Yüzünde en sevdiğin yer neresi?gözlerin olabilir, dudakların olabilir. Belki yüz şeklin. Ama inan erkekler her ne kadar dış görünüme önem vermediklerini söyleselerde, beğenmedikleri bir kadınla asla evlenmezler. Ben özgüven eksikliği yaşadığınızı düşünüyorum. Aynayı sevmeniz gerekiyor. Dağıtın saçlarınızı kadınlığınızı fark edin. Cilveli olmanız şart değil. Kadın olup itici hissetmeyin yeter. Dişiliğiniz her türlü öne geçer kendinizi severseniz.

Vücudunuza bakın en çok nerenizi beğendiğinize dikkat edin. Bunu eşinizin görmesi şart değil. Siz daha kendinizin farkında değilsiniz. Balık etli bir bayanda olabilirsiniz ve balık etli kadınların da çok çekici yanları vardır. Giyim tarzınızla ilgili şunları söyleyebilirim, size yakıştığını düşündüğünüz renkleri belirleyin. Belkide hiç denemediğiniz parlak renkler size çok yakışıyordur. Fuşya, lacivert, kırmızı, sarı. Siyah tercih ediyorsanız takılarla hareketlendirin. Takı sevmiyorsanız saçlarınızı aksesuar olarak kullanın. Olmadığınız biri gibi görünmenizi istemem ama takılar tokalar kadınlar için. Bunu hatırlatmak isterim.

Saçlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Bu iyi gelebilir.. Bunun dışında çok hareketli geceliklere gerek yok. Kendinizi kasmanıza gerek yok. İç çamaşrlarınız takım olsun. Sevdiğiniz renkler olsun. Dantel, tül sizin tercihiniz. Kendinizi kasmayın. Otururken dik oturmaya çalışın. Sizin kendinizi iyi hissetmeniz açısından bunlar iyi olacak. Eşinizin yanında oje sürün. Bu kokuya bayılırlar bunu yapmana bayılırlar. Ama oje sevmiyorsanız kremler kullanın. Kendi değerinizin farkına varın.

Konuşurken eşinizin fikirlerine önem verin ama her şeyi eşinize sormayın. Önce konuyla alakalı kendi fikrinizi açıklayın, kendi kararlarınızı ve çizgilerinizi anlatın. Sonra onun fikrini sorun. Sizin ne düşündüğünüz önemli! Bunu önce kendiniz fark etmelisiniz.

Ben buranın genelinden farklı bir şey söyleyeceğim

Yaşım kırka yakın hiç gecelik vs giymedim

Her gün aynı şeyi bile giysen bir gün bir bakış atarsın karşındaki çılgına döner

İşve cilve istek öyle tarif ile olmaz

Ada'm neyi sever sen neyi seversin bunu bileceksin

koridorda yanından geçerken az sürtünür geçersin mesela ama işin vardır onu hiç umursamazsın Ada'm üstünde bırak günlük kıyafeti ayı postu olsa da dayanamaz

Bu adamlarla evliyiz o geceliğin altında ne olduğunu biliyor zaten

Görsellikten öte bir tık sonrası ve o aşamaya gelinceye kadar yaratılacak aksiyon yani o üstündekini çıkarttıracak aşamaya getirmek önemli zaten

Eşin öyle giyimden hoşlanıyorsa da alıp giyeceksin utansan ne olur ki en fazla yüzün kızarır

Hatta ilk seferde eşin uyuduğunda giy sabah görsün ya da işte erken yat ört üstünü birden görmesin vs vs
Hımm valla sen bu işi biliyorsun :KK9:

kızlar aklınızı başınıza toplayın, onlar sizin kocalarınız.
evin içinde dekolte elbiselerle başlayın, parfüm sürekli kullanın, daha sonrada gecelikte giyin,
tavşan kostümüde.. sözüm meclisten dışarı, erkek bunlar anacım istiyorlar görsel olarak da, sonrada başka hatunlara bakıyorlar diye kıskanıyo kadınlar. zaten bir kere yaptığınızda, eşinizin tepkisi, ilgisi, alakası, bakışı karşısında eriyeceksiniz.
ondan sonrada hep baby door hep babyy door :KK70:
Eşofman dediysek de tesettür eşofman değil yani . Kiminin böbreği eksik kiminin yakası. . . Yada fermuarı aşağı kaymistir :) şimdi çoluk çocuğun yanında da kedi kiz kostümü giyemiyoruz malum :) gece yatarken giymek kafi .. yoksa benim bebeler zaten giyime meraklı "annecim bundan bana da al "diyiverir , olmaz yani :)

Bence bakim kiyafet fasa fiso.Karsidaki kisinin size nasil baktigi ve sevgisi onemli.Tabi cok uçlardan söz etmiyorum pasakli,kisisel temizligine onem vermeyenler icin aynisi soylenemez ama rujla,gecelikle,terlikle dikkat cekmek biraz zorlama

Sanırım fazla kolon var ve bu sebepten utaniyorsun vücuduna güvenen bir insana utanmaz kolay kolay sergiler kocasına evde çıplak gezenin biliyorum ben ama ben kendimden örnek vereyim 86 kilo yum koca bi popo bol yağ selülit ve çatlak var bacaklarımı sevmiyorum yapı olarak da çok kalın zaten o yüzden elbise ve etek giyerken ede çorap giyerim altına mesela ince siyah çorap bacağı bence daha güzel ve zarif gösteriyor bu arada evde yaparım tesetturluyum çünkü onun dışında cilve konuşun da da mesela eline topitop ve ya dondur ma al ve karşına otur ye için den gelen birşey cilve yani böyle ufak örnekler le baslayabilirsin ve ya dekolte biz kıyafetle hali süpür yahut gırgır la ne biliyim egil kalk frikik ver yani ama işine devam et
Yaaa allahım yarabbim ! Ne güldürdün beni haaa :D Kendimi söylediğin şekillerde hayal ettim bir an ama yok o ben değilim :) gülerim ben bunları yaparken ,hiç sexy olamam :) yatar yuvarlanirim yerlerde gülmekten :) en iyisi ben ilgisiz ilgisiz oturayım ,kocam yanıma gelmeye devam etsin . Erkek milletine yüz vermeye gelmez . Sonra amuda da kaldırıp seyetmek isterler :D

Eşofman dediysek de tesettür eşofman değil yani . Kiminin böbreği eksik kiminin yakası. . . Yada fermuarı aşağı kaymistir :) şimdi çoluk çocuğun yanında da kedi kiz kostümü giyemiyoruz malum :) gece yatarken giymek kafi .. yoksa benim bebeler zaten giyime meraklı "annecim bundan bana da al "diyiverir , olmaz yani :)

tatlım sesli güldüm :D çok yaşa emi..
ee yanii uşaklar uyuduktan kedi kız , tavşan kız oluverin bi zahmet :D

Back
X