eşimin dikkatini çekmek istiyorum

Valla benim eşimin fiziği tipi falan süperdir kasları falan vardır tam aksine bende yağ tulumu gibiyimdir :KK71:
Öyle çok bakımlı olduğum falanda söylenemez gecelik falan hiç giymem etmem hep eşofmanlarlayımdır evin ićinde öyle cilve falanda yapmam yapmak istesem yaparım ama genelde yapmam ve hić böyle sıkıntı etmedim etmemde yani benim içimden gelmese kendim için yapmazsam eşimde dahil kimse için yapmam.
Ama özgüvenimde vardır yani onu beğendiğim kadar kendimide beğenirim

eşinin ne istediğini en iyi sen bilirsin ona göre hareket etmelisin kendine güvenin olmalı ama mesela akşam otururken yanına yaklaşsan öpsen falan nasıl olur karanlıkta değilde ortamı biraz loş yapsan bende evde rahat takılmayı sevenlerdenim hiç öyle gecelikmiş terlikmiş işim olmaz sevmemde yapıcaksamda bunu kendim istediğim için yaparım gecelik ,kıyafet giyiyorum diye bana yaklaşan adamı istemem sanırım

Benim eşim öyle gecelik falan istemez ama özellikle yazın onun dikkatini çekecek kısa şortlu pijamalar giyerim. Kısa gecelikler yani fantazi tarzı değil. Onun neyden etkilendiğini bildiğim için Ona göre davranırım. Üç yılda sen de eşini tanimissindir.

Sen kendin kendinden etkilenirsen herkes etkilenir .

Oyle isve cilve kur yapmak icinde varsa olur yoksa zorlamayla emanet durur.

Her kadin bir olmadigi gibi her erkekte bir degil.
Ben tangadan nefret edenini de gordum jartiyere asik olanida . Gecelik sevmeyip baby dolle tapanida .

Alin giyin deneyin soylemese bile tavrindan anlaminiz lazim neyi seviyo neyi sevmiyo

Amaann ne utanıyosun kocan o senın ben de öyleydım ama giye giye alışıyosun :D İlk jartıyer gıydığım de cok utandıydım bi gergin haller bende :D Koridorda denk gelırsek falan bi el at umursamadn devam et ama :D Bende işveli cilveli değilimdir ama olayı birazda eğlenceye döktüm artık komiklikler falan :D

Herkez bi değişik benimkide evde tayt giyme der ben kapalıyım ama evde yanı basini açma felan der değişik bu adamlar Makyaj yapma dedi mesela hatta söz ver onları atacaksın felan ....

Herkez bi değişik benimkide evde tayt giyme der ben kapalıyım ama evde yanı basini açma felan der değişik bu adamlar Makyaj yapma dedi mesela hatta söz ver onları atacaksın felan ....
Her adam değişik iste. Benimki de pijama giydirmeyi seviyor. Surekli tayt giydigim icin degisik geliyor heralde:KK53: degisiklik iyidir.
Bu konuları utanmadan konusmak lazim. Konusulamiyorsa deneme yanilmayla bulacaksınız.

Dikkatini çekmesen kocan olmazdı. bence kendine biraz güvenmelisin niye kendini eksik görüyorsun ki? sanırım yeni evlisin zamanla alışırsın diye düşünüyorum geceliğe falan sonuçta gecenin sonunda çıkıyor :halay:

Valla b3n anlamiyorum bu tur konulari. Ayagina tuylu topuklu terlik giyip geceligimle gezen bir tip degilim. Yapamam :eek: I can't.

Back
X