- Konu Sahibi asii nuran
Aynı ben bende çok utanıyorum arkadaşım diyo gecelik giy yemek hazırla falan nerdrr aslaa yapamam bi kaç taktik bende ondan öğrendim3 yıllık evliyim istek var ama icraat yok bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı ben bende çok utanıyorum arkadaşım diyo gecelik giy yemek hazırla falan nerdrr aslaa yapamam bi kaç taktik bende ondan öğrendim3 yıllık evliyim istek var ama icraat yok bende
Aynen ,hemen izlemelisinanam o kitabin filmimi varrdiiiiii
Bnde öyle vallaKocadan utanmak bubzaman da kaldı mı artık ya ben şişko olmasam çıplak gezerim![]()
Hahahaha geçen bi konu vardı hoşlandığım kişinin ilgisini nasıl çekerim diye ben de reflektörlü yelek giyin önerisinde bulunmuştumReflektörlü gecelik giyin![]()
Ayy,limoncuya dövdüreceksin biziama hiç giyinemiyorum bile bilmiyorum böyle kalmalımıyım ki çevreme bakıyorum kadınlar bir sürü gecelik falan alıyor ben alsamda giyemiyorum utanıyorum
Her adam değişik iste. Benimki de pijama giydirmeyi seviyor. Surekli tayt giydigim icin degisik geliyor heraldeHerkez bi değişik benimkide evde tayt giyme der ben kapalıyım ama evde yanı basini açma felan der değişik bu adamlar Makyaj yapma dedi mesela hatta söz ver onları atacaksın felan ....
Dikkatini çekmesen kocan olmazdı. bence kendine biraz güvenmelisin niye kendini eksik görüyorsun ki? sanırım yeni evlisin zamanla alışırsın diye düşünüyorum geceliğe falan sonuçta gecenin sonunda çıkıyor![]()
Dikkat çekmek için gecelik, cilve gibi şeyler yerine kişisel gelisime yonelseniz, çok daha kalıcı ve etkili olur. İhtiyacınız olan bu.herkeze teşekkür ederim