eşimin dikkatini çekmek istiyorum

Bir gün örneklendireyim sana mesela.. Şöyle saçını güzel tara hafif bir kalem çek gözlerine azıcıkta allık ruj tamam ama abartma.. Güzel bir sofra kurarsın ne de olsa erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer :) yemeğinizi yerken sohbet edersiniz nasıl geçtş günğn falan filan işte artık ne sorarsan:) gecenşn ilerleyen saatlerinde geçersin yatak odasına minik minik mumlardan koyarsın yere yatağın etrafına ambiyans olsun di mi ama:) sonra şöyle güzel sade ama kırmızı olmasın mümkünse mor mesela :) kısa bir gecelik giy.. Parfüm sık kesin..Sonra eşin tv nşn karşısında ise aşkııııııım bi gelsene de sonrası da işte oturun sohbet edin :halay::KK31::KK66:

Bir gün örneklendireyim sana mesela.. Şöyle saçını güzel tara hafif bir kalem çek gözlerine azıcıkta allık ruj tamam ama abartma.. Güzel bir sofra kurarsın ne de olsa erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer :) yemeğinizi yerken sohbet edersiniz nasıl geçtş günğn falan filan işte artık ne sorarsan:) gecenşn ilerleyen saatlerinde geçersin yatak odasına minik minik mumlardan koyarsın yere yatağın etrafına ambiyans olsun di mi ama:) sonra şöyle güzel sade ama kırmızı olmasın mümkünse mor mesela :) kısa bir gecelik giy.. Parfüm sık kesin..Sonra eşin tv nşn karşısında ise aşkııııııım bi gelsene de sonrası da işte oturun sohbet edin :halay::KK31::KK66:
ayy benimki bi saat dil dokmeden gelmez ki, ne var niye egliyorum sen gel falan derr:KK53::KK53::KK53:

ayy benimki bi saat dil dokmeden gelmez ki, ne var niye egliyorum sen gel falan derr:KK53::KK53::KK53:
Ama çok şeyy kaçırıyosun aşkımm hadi amaaaaaa diye cilveli bir ses baktın gelmiyo kapıdan bacağını gösterirsin tıpış tıpış gelir:KK59::KK70:

Canım öncelikle kendini sevmelisin. Bir bak aynaya. Yüzünde en sevdiğin yer neresi?gözlerin olabilir, dudakların olabilir. Belki yüz şeklin. Ama inan erkekler her ne kadar dış görünüme önem vermediklerini söyleselerde, beğenmedikleri bir kadınla asla evlenmezler. Ben özgüven eksikliği yaşadığınızı düşünüyorum. Aynayı sevmeniz gerekiyor. Dağıtın saçlarınızı kadınlığınızı fark edin. Cilveli olmanız şart değil. Kadın olup itici hissetmeyin yeter. Dişiliğiniz her türlü öne geçer kendinizi severseniz.

Vücudunuza bakın en çok nerenizi beğendiğinize dikkat edin. Bunu eşinizin görmesi şart değil. Siz daha kendinizin farkında değilsiniz. Balık etli bir bayanda olabilirsiniz ve balık etli kadınların da çok çekici yanları vardır. Giyim tarzınızla ilgili şunları söyleyebilirim, size yakıştığını düşündüğünüz renkleri belirleyin. Belkide hiç denemediğiniz parlak renkler size çok yakışıyordur. Fuşya, lacivert, kırmızı, sarı. Siyah tercih ediyorsanız takılarla hareketlendirin. Takı sevmiyorsanız saçlarınızı aksesuar olarak kullanın. Olmadığınız biri gibi görünmenizi istemem ama takılar tokalar kadınlar için. Bunu hatırlatmak isterim.

Saçlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Bu iyi gelebilir.. Bunun dışında çok hareketli geceliklere gerek yok. Kendinizi kasmanıza gerek yok. İç çamaşrlarınız takım olsun. Sevdiğiniz renkler olsun. Dantel, tül sizin tercihiniz. Kendinizi kasmayın. Otururken dik oturmaya çalışın. Sizin kendinizi iyi hissetmeniz açısından bunlar iyi olacak. Eşinizin yanında oje sürün. Bu kokuya bayılırlar bunu yapmana bayılırlar. Ama oje sevmiyorsanız kremler kullanın. Kendi değerinizin farkına varın.

Konuşurken eşinizin fikirlerine önem verin ama her şeyi eşinize sormayın. Önce konuyla alakalı kendi fikrinizi açıklayın, kendi kararlarınızı ve çizgilerinizi anlatın. Sonra onun fikrini sorun. Sizin ne düşündüğünüz önemli! Bunu önce kendiniz fark etmelisiniz.
çok teşekkür ederim motiveniz için

insan eşinden neden utanır ki hem dıkkat cekmek ıcın değilde kendi sevdiği için giyen kadın cılvelı olmasa bile seksidir bana göre kendine göre bir cool tarafı vardır cunku ılla gecelik değil dar kapalı bir elbise bile gıyse hostur tamamen kendıne guven meselesi..
utanıyorum işte

utanıyorum işte

canım onu dusunerek yapma dıyorum zaten kendini sev kendin için ınsan kendınden utanmaz adam evde olsun olmasın sen takıl kafana göre giy giyiştir sur surustur o zaman havanda utanman da gecer ne biliyim aynı yatagı paylastıgın ınsan tuhaf gelıyor bana.

öz güveninizi yiyen insanlardan uzaklaşıp doğal olunca bi şekilde kendinize has cilveniz olur.kocanın ayrı aradığı bişey varsa senin öz güvenini yiyenlere destek olacağına sadrazamın münasip yerinden çıkan bir kadınla evlensin:sinirli:

Merhaba Kızlar;

Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin :110::110:

ne kadardır evlisiniz

Eşine gıcıp kaptım,burnu havada insanları sevmem:skandal:

Merhaba Kızlar;

Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin :110::110:

dikkat sadece gecelikle çekilmez
kişinin kendine özgüveni olması lazım

evde ince çorap giyip halı gırgırlayınca cilveli olunduğunu düşünen kadınlarımız var, eğer kocanız 25 yaşına kadar kadın görmediyse belki evet ama bu devirde pek mümkün değil üzgünüm.
Yorum süper

Ben işten şık gelirim , bazen evde yemek yerken de o şekilde şık otururum , yemekten snr da salona gecerız mesela gunduzki kıyafetımle otururum eşim yatak odasından pijamalarımı getırır giydirir:)
Mesela ayagımda corabım yoksa gider yatak odasından alır salona gelip giydirir ayakların üşümesin diye.

Pz gunu aksam yemegıne cıktık dısarı , biraz yuksek topuklu gıydım , rahat bırseyler gıyseydın ya dedi
kocamın boyu 1,92 , benım 1,60.

Evde öyle gecelik , mini etek falan da giymem ama eşim salonda otururken bıle benı sever , temas halınde olmak ıster
hatta sabah uyandıgımda sacım basım dagılmıs olur baya bir , beni o sekılde cok sempatık buldugunu soyler
karnımı acar sever falan

adam bize asıksa zaten cekıcı de bulur, sempatık de bulur
ben de evımde rahat etmeyı severım , oyle sacmasapan evde topuklu terlık babet falan gıyemem yani
eşim de rahat takılır ben de , dediğin gbi topuklu terlıkle ev süprmek de ayrı komedi olur :KK70:

Back
X