Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

Oğlak ya. Detaycı. Karşıma geçip ben senle neden birlikte olayım, bu böyle gitmiycek bi gün biticek sen de biliyosun vs demese ben de gülüp geçicem. Ben böyle diyen adama nasıl güleryüz göstereyim mesela yarın. Gurur denen bir şey var. Sinirimi bozan ne biliyo musun, üni biteli iki sene oldu. Biliyor iş aradığımı. Bana evde yayıla yayıla oturan bi iş yapmayan insan muamelesi yapıyor. Kaldı ki üni de beraber kaldığımız da oldu ben hep dağınıktım. Şimdi uğraşıyorum o ayrı. Her şeye bahane buluyor. 2 aylık evlilikte 10 yıllık evli sorunları yaşıyorum. Neden ev dağınıkmış. Duyan etraf perişan zanneder. Bana saldırıyo saldırıyo iğneliyo sonra diyo ki cok sertsin erkek gibi tavır takınıyosun

Seni ben besliyorum, her dediğimi yapmak zorundasın zihniyetindeki insanlardan da nefret ediyorum. 5 sene yatan kocanın, totosuna iş ağır gelmiş; sana ben kazanıyorum o nemalanıyor gözüyle bakıyor.

Ya gerçekten hamile olsaydınız şu an? Biraz özen gösterin. Bana 2 kere seninle evlendiğime pişmanım, bu işin kesin bitecek diyen insana, azıcık şerefin kaldıysa kapı orada derim.

Benim eşimde oğlak burcu ve seni o kadar iyi anlıyorum kiiii... Çocuğum olacak inşallah ocak ayında inşallah erkenden gelipte oğlak olmaz diye dua ediyorum Allah'a :D İlk 6-7 ay geçindiniz, geçindiniz yoksa çok zor. Ben bir düşük yaşadım, evde sadece 3 ay kaldım bana yapmadığını bırakmadı akşama kadar evde oturuyosun diye. Çok şükür hemen başka iş buldum. Hala ailesine benden gizli gizli para verir ki ailesinin durumu o kadar iyi olmasına rağmen. Annesine uğramadan eve gelmez :D Ben annemlere gitsem gece kalacak olsam gece 3 olsun gelir alır :D

Ama zamanla geçiyor, alışması için süre ver. Ben çok biliyorum annemi arayıpta kadını bir ton telaşa soktuğu zamanları... Bir babamdan çekinirdi bende hep onu koz kullanırdım. Ne zaman dese boşancam cart curt "babamı ara söyle, ben hazırlanayım" dedim. Böyle böyle bir süre sonra huylar alışılıyor. He şöyle de bişe var biz evlenmeden önce 5 senelik sevgiliydik :D İnsan sanıyor ki herşeyini biliyorum. Ama olmuyor, aynı eve girmeden o kapıyı dışarıya kapatmadan olmuyor...

Bugün işe giderken kredi kartını almış.aradım az once. Kredi kartını almıssın.hastaneye gidicektim bugun randevum var dedim.gitme bugun o zaman dedi. Ben haftalardır kan değerim düşsün ameliyattan kırtulayım diye randevu gününü beklıyorum ve bunu biliyo.düşünüyorum boşanmayı.
Her şeye tamam boşanmadan yapabileceklerini söyleyecektim ama bu çok uc bir nokta
Bu adam merhametsiz vicdansiz bu adamdan hiç bir şey olmaz
Düşünce su madem çalışmıyor her seyi yapacak dört dörtlük af edersiniz eşek gibi
Tam bir hıyar
Çocuk mocuk vermeyin bu adama yol yakinken dönün bu işten
Boşanmayı size silah yapmış vurup duruyor
Öyle bosanilmaz böyle bosanilir deyip bırakın bu adami

Bu zamana kadar yattığı yerden para yemeye başkalarının kazanıp ona vermesine alışmış. Çalışıp size bakmak zoruna gidiyor. Şimdi siz evde bütün gün otururken! üstüne üstlük bir odayı da dağınık birakiyorken eşin diyor ki ben niye karıma bakıyorum da evi hep temiz tutan bana bunca zaman bakan anneme bakmayayım asıl parayı o hakediyor diyor.kim ne derse desin eşinizin düşüncesi bu

Doğru tespit

olympiass olympiass Safsarisin Safsarisin ee kizlar simdi kocalariniz bi tuafta sunu da sormadan edemicem. Siz madem calismiyosunuz evdesiniz ee butun gun bi evi toplamiyo musunuz ? Yani bi yarim saati almaz evi toplamak ee cocukta yok hergun supurge tutmaniza gerek yok. Ee hadi tuttunuz desek 1 saat. Hadi haftanin 3 gunu daginik olsun da her gun mu daginik bu ev ?

Ben bi ara cok takintiliyim daginiklik konusun da ama sonradan amaan dedim dunyaya ev isi yapmaya mi geldim dedim ama yinede ev cok daginik olmaz. Ha benim koca cok takilmiyo belki ama bilemiyorum ya.

Biz de sorun camasir. Ne sermek istiyorum ne toplamak ne yerlestrmek. Kullan at olsa ne guzel olurdu. Ahh cok dertliyi. Bu konuda. Bi sepet serilmesi gerekiyo simdi kim serecek bunlari ? Ee bide toplancak bunlar ahh ahh.

Oooff annemde öyle diyor sen butun gun napiyorsun diyor bana.Bi evi neden toplayamasin bir insan dimi haklısın :(
Camasir gel bak dag olmus yine toplamaya useniyorum bazen 2 gun serili kaliyor iceride kurumus bicimde. Igrenc bi is keske kullan at olsa ya :D

Benim hergün supurge tutmam lazim askim evde köpek var tüyleri dökülüyor yerlere koltuklara çıkıyor.
Ya tembellik aslinda biraz haklısın
:D

Benim evim hergun dağınık
Temizlikci geliyor o gittikten 2 gun sadece toplu kaliyor sonra yine birbirine girmiş oluyor

:( :(

Kopegin oyuncaklar etrafta. Kocam dusa girmis soyunmuş ustundekileri banyoya atmis yere bende neden yere attin diyorum sinirleniyorum kaldırmıyorum bazen oyle yaptığı icin
Sigara iciyor bardagin icine atmış külü mesela
Ayakkabisini insan portmantoya koymaz mi koymamis
Ona sorsan ben dagitiyorum :( evet bende dağıtıyorum ama o da dağıtıyor

Aldırma gül geç diyenlere gerçekten inanamıyorum.eşinizin davranışları ve sözleri öyle yenilir yutulur üstünde durulmayacak şeyler değil ki.siz daha yeni evlisiniz. O kadar zamandan sonra kavuşmuşsunuz.eğer sevseydi eşiniz gözünüzün içine bakardı bir de rahatsızlık geçirmişsiniz,sizden çok endişelenip size bebek gibi bakması lazımdı ama o ne yapıyor kredi kartını bile alıp gidiyor hastaneye gideceğinizi bile bile.evliliğinizin en güzel zamanları olması gereken dönemde size neler yaşatıyor.üzerine yürümek sürekli ayrılmakla tehdit etmek ne demek.kaldı ki daha bu işin ilerisi var.doğumu var lohusalığı var ki en zor zamanlar.değil evi kendinizi bile temizleyemeyeceğiniz dönemler olacak.bu eş mi o dönemlerde yanınızda olacak.inanın size dar eder hayatı.şimdi biraz zor gelir ama daha yolun başındasınız çocuk da yokken kaçın kurtulun o heriften.kendinize olan saygınızdan yapın bunu.Yoksa ileride çok acı çekersiniz.Bu adama harcadığınız bir gününüze yazık.şişirmeyin şu erkekleri ya
+10000
Öyle böyle ağır konuşmuyor insanın gururu onuru denen bir sey var
Bu kadın dış gebelik yüzünden zehirlenip ölebilir yahu bundan daha ileri bir nokta yok yani

Merhaba kızlar. Konu şu; eşim her fırsatta ayrılıktan bahsediyor. " sana daha fazla katlanamıycam", bu nasılsa biticek, seni kaç kere uyardım.. Gibi.
Bu arada 2 buçuk aydır evliyiz. 6 sene çıktık. Haklı olduğu konular var, ama boyle konuşması da gerekmiyor.haklı olduğu konu şunlar; ben ev işi bilen biri değilim pek ama yapmaya çalışıyorum yani yapıyorum aslında ama organize olmam zor oluyor. Mesela ev hep temiz, ama bi oda hep dağınık. Yetişemşyorum. . bğtğn gğn evdesin napıyosun diye başlıyor kavgalar. Ben de yemek yapıyorum ev de temiz biraz dapınık kalmışsa ne var sanki alışamadım daha diyorum boyle uzayip gidiyor. Ve benim çok sert kavgacı olduğumu düşğnğyorö ya uni bitince çok iş aradım bulamadım. Bunun stresi var. Su an dış gebelik geçiriyoruö bunun stresi var. bu arada eşim 5 yıl işsizdi biz çıkarken, ben bi kere bile işin gücün yok bış boş oturuyosun demedim. Şimdi benim evde oturmam sorun oluyor. o da evde oturman sorun değil iş yapmıyorsun diyor. evde köle gibi bğtğn gün temizlk ütü mü yapmak zorundayım ben.zaten evde otrmak değil çalışmak istiyorum. İş kıyagetleri haxır ev temiz yemek de pişiyor daha ne. ben egolu ve her zaman haklıymışım.ailem abimlere daha çok destek oluyormuş.onun annesine destek olmasına izin vermıyormuşum.ben geçinsem neden destek olmasın. Ay sonunu görmeden ben nasil izin verebilirim ailesine oara vermesine. çok bunaldım.çok ağır konuşuyor. pişmannoldupunu soğuduğunu söylüyor..
Size "bir an önce iş bul ki ben işten çıkıp rahatıma bakayım" diyor.
Sizin maaşınızla geçinmeyi düşünüyor.

Siz neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz da bu blöflere katlanıyorsunuz?

Bana en son askim oturma odasini toplar misin dedi bugun topladim zaten toplayacaktim tam baska bi isim vardi

Bana ben senin böyle oldugunu bilmiyordum diyor

Ya normalde belki kırıcı sozlerdir bilemiyorum ben gulup geçiyorum takmiyorum onu hic kusura bakmasin yani ne olmus bikac bardak sehpada kalmissa yani ufffff hic cekemicem vallaha ya
Sabah uyansin yine biseyler bulur soylicek. Hasta yaaaaa

Ayyy sabah akşam eşimin sağlığına duacı olsam az gelir. Gün 24 saat ben 25 saat dua edeyim. Bu ne ya elini kirayamı vermiş gözüne dağınık geldiyse onuda o toplasın. Ben çalışıyorum hemde çok yoğun çalışıyorum. Haftada iki gün kahvaltı yiyoruz. iki gün hafta sonu yaptığım yemeği yiyoruz. iki günde Allah ne verdiyse pazar zaten evdeyiz. Dağınıklık görüncede hiç sesini çıkarmaz kalkar toplar :KK60:

Merhaba kızlar. Konu şu; eşim her fırsatta ayrılıktan bahsediyor. " sana daha fazla katlanamıycam", bu nasılsa biticek, seni kaç kere uyardım.. Gibi.
Bu arada 2 buçuk aydır evliyiz. 6 sene çıktık. Haklı olduğu konular var, ama boyle konuşması da gerekmiyor.haklı olduğu konu şunlar; ben ev işi bilen biri değilim pek ama yapmaya çalışıyorum yani yapıyorum aslında ama organize olmam zor oluyor. Mesela ev hep temiz, ama bi oda hep dağınık. Yetişemşyorum. . bğtğn gğn evdesin napıyosun diye başlıyor kavgalar. Ben de yemek yapıyorum ev de temiz biraz dapınık kalmışsa ne var sanki alışamadım daha diyorum boyle uzayip gidiyor. Ve benim çok sert kavgacı olduğumu düşğnğyorö ya uni bitince çok iş aradım bulamadım. Bunun stresi var. Su an dış gebelik geçiriyoruö bunun stresi var. bu arada eşim 5 yıl işsizdi biz çıkarken, ben bi kere bile işin gücün yok bış boş oturuyosun demedim. Şimdi benim evde oturmam sorun oluyor. o da evde oturman sorun değil iş yapmıyorsun diyor. evde köle gibi bğtğn gün temizlk ütü mü yapmak zorundayım ben.zaten evde otrmak değil çalışmak istiyorum. İş kıyagetleri haxır ev temiz yemek de pişiyor daha ne. ben egolu ve her zaman haklıymışım.ailem abimlere daha çok destek oluyormuş.onun annesine destek olmasına izin vermıyormuşum.ben geçinsem neden destek olmasın. Ay sonunu görmeden ben nasil izin verebilirim ailesine oara vermesine. çok bunaldım.çok ağır konuşuyor. pişmannoldupunu soğuduğunu söylüyor..
Bu dağınıklık konusunda benim esimde cok takıntılı gelmeden sanki misafir gelecekmiş gibi evin her yerini toplarim ve benim bide 2 bucuk yaşında çocuğum var düşünün yatagimizi günde 4 5 kez toplyrm oglum surekli bozar yere atar carsafi çıkarır
Eşinizin burcu ne ?

Şimdi ilk evlendiğim zaman
Klasik kavgamızdı
Ama ben çalışıyodum ve çocuk vardı
Annemin evinde ye iç otururdum
Evlenince çok zor oldu bende herşeyi biliyordum a ma o tempoya alışmak zaman alıyor sonra baktım olacak gibi değil ev kendi kendine temiz olmuyor toplanmıyor
Bir düzen oturttum şuan evim mobilya. Mağazası gibi
Sabah erken kalkılacak
Kahvaltı ardından onun bulaşığı ardından
Dağınıkluk toplanacak nekadar az eşya okadar iyi sonra yerler süpürüp silinir ardından banyolar bu arada çamaşır asılır bunlar 1.5 saatini almaz.
Sebzeyi sayı ile yakın marketten alıp yemek yapabilirsin
Elin alışınca kolay gelir kocana da haftasonu ev süpürt tembelliğe alışmasın
Bunu rutin olarak yap o evin mis kokusu tüm hastalıklarını alır
Ve not böyle şeyler için birbirinizi kırmayın
Ölümlü dünya.. .

Ayyy sabah akşam eşimin sağlığına duacı olsam az gelir. Gün 24 saat ben 25 saat dua edeyim. Bu ne ya elini kirayamı vermiş gözüne dağınık geldiyse onuda o toplasın. Ben çalışıyorum hemde çok yoğun çalışıyorum. Haftada iki gün kahvaltı yiyoruz. iki gün hafta sonu yaptığım yemeği yiyoruz. iki günde Allah ne verdiyse pazar zaten evdeyiz. Dağınıklık görüncede hiç sesini çıkarmaz kalkar toplar :KK60:
Et et et valla dua
Ne guzel şanslısın iste,ama ben calismiyorum. Tamam calismiyorum ama sonucta bunlarda zorunlu gorevim degil ya. Ufff ya

Kayınvalideniz nasıl biri eğitimli midir bilinçli midir yoksa daha klasik mi kv midir ? oğlanı o şişiriyor olaiblir mi diye düşündüm de bi an.

Evi hiç temizleme pislik içinde kalsın anlasın kıymetini .
Sanki hizmetçi aldı seni .
2,5 ayda bu seviyeye gelmek baya beceri ister ama ....

Oooff annemde öyle diyor sen butun gun napiyorsun diyor bana.Bi evi neden toplayamasin bir insan dimi haklısın :KK43:
Camasir gel bak dag olmus yine toplamaya useniyorum bazen 2 gun serili kaliyor iceride kurumus bicimde. Igrenc bi is keske kullan at olsa ya :KK70:

Benim hergün supurge tutmam lazim askim evde köpek var tüyleri dökülüyor yerlere koltuklara çıkıyor.
Ya tembellik aslinda biraz haklısın
:KK70:

Benim evim hergun dağınık
Temizlikci geliyor o gittikten 2 gun sadece toplu kaliyor sonra yine birbirine girmiş oluyor

:KK43: :KK43:

Kopegin oyuncaklar etrafta. Kocam dusa girmis soyunmuş ustundekileri banyoya atmis yere bende neden yere attin diyorum sinirleniyorum kaldırmıyorum bazen oyle yaptığı icin
Sigara iciyor bardagin icine atmış külü mesela
Ayakkabisini insan portmantoya koymaz mi koymamis
Ona sorsan ben dagitiyorum :KK43: evet bende dağıtıyorum ama o da dağıtıyor

Ya nefret ediyorum camasirdan simdi toplanip yerlestirmem gerekiyo. Köpüs tug dokuyosa hergun gerekiyo evet. O zaman her sabah bi solukta yapman gerekiyo.

Yaz gelince uyku sersemi oluyorum klimadan ayılamiyorum. O yuzden salliyorum ben de.
Esim banyodan cikar hemen arksndan girer kiyaftleri kirliye atar yeri ıslak mendille siler havluyu asarim. Ya o an yaparsan hemen cok rahat yoksa bitmek bilmiyo ee insan her zaman da iş iştahinda olmuyo. Bazen ben de temizlik icin ilham falan bekliyirum:KK43:

Sana nasil akil versem ki bilemedim
Bendede benzer versiyonu var
Evi b...goturuyormus temizlikci gelmesine ragmen
Ben ona bakamıyormuşum
Hergun yemek yapmiyormusum o erkekmis pilavla doymazmis
Dağınıkmış ev. Öğrenci evinde boyle pislik gormemis.Butun gun evdeymisim napiyormusum
Seninkiyle ayni laflar

Hatta benimkiler daha kırıcı buraya dikkat

Ben onu kandırmışım yemekler yapıp falan instagrama koyup
Ya dedim ben zaten butun yemekleri yapmayi biliyorum ne kandirmasi 2.kisiyiz hergun tencere yemeği neden yapayim? Sana soruyorum ne yapayim diye bana bilmem diyorsun al malzeme yapayim
Curuyor diye sebze almiyoruz eve zaten sebze de senin sebdigin bise değil diyorum sen soyliceksin sunu yap diye bende yapcam diyorum.

Ama ben bunlari kaaale almiyorum gülüyorum sanırım arsız im ya da onun soyleme tarzı komik :KK70: :KK70: :KK70:

Dakika basi bosanalim demesi hic hos degilmis ama . Uzulme gul gec
Sen hergun emek yapiyosun ev derli toplu bi odada daginik kalsin nolcak alla alla suna bak ya
Kesin başak burcudur.
Aa benim esimi tarif etmissin bu kadar olamaz :KK70: her gun ev supuruyorum yemek yaptigim gun yemek yemez yapmadigim gun sen hiç yemek yapmıyosun der cocuk oyuncaklarini çıkarır ev pislik icinde der basak burcu :KK4:

ben olsam her şeyi göze alığp tamam boşanalım davayı sen aç ben çalışmıyorum param yok derdim. Eğer gerçekten boşanacaksa boşanır yoksa blöf yaptığı ortaya çıkar. Tabi u çok büyük bir risk ben biraz deliyimdir yaparım da sizi bilemem tabi.

Back
X