Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

Valla bu konuşmalar beni güldürdü. Bu erkekler ne ara böyle titiz yemekci temiz oldular yaa. Yakasından tutup kapıya fırlatacaksın bunları nankörler... analarının evinde hergün taze yemek ütülü gömlek vardı kesin..
Canim kaynana buna elinde tepsiyle yemek getiriyormus odasina
Gomlekler surekli utulu
Ev kalem gibi
Kaynana zaten temizlik hastasi ben tanidigimdan beei öyle evi her zaman toplu temiz hatta o kadar temiz ki ben diyor evime temizlikci almayi sevmem . Begenmiyor da başkasının isini
Valla kendimi huc curutemem
Bide sen beni gorsen tipimi bana acırsın dersin ki sen taşıma o kovayı ver bana
Zapzayifim
Bana da gunah saglik sorunlarim vae is yapinca fena oluyorum heryerim ağrıyor.
Nankorler.cok nankörler
Hayir yemek ne yapayim diyorum bana diyor ki bilmem. Benimde aklima pek bise gelmiyor evde surekli et ya da kiyma olmuyor al yapayim haksiz miyim baska seyler yapiyorun yiyor ama sevmeyerek yiyor.
Makarna ve pilav sevmezmiş okul seenelerinde cok yemis.salata sevmez.corbayi ehh isteeeee.sebze yemekleri yaptigimda oyle bayilarak yemiyor.hayir her yemegi yapmayi biliyorum diyorum soyle bana yapayim aklima bise gelmiyor biktim artık nankorlugunden evde ac geziyormus efendim. Ya dolapta yemek var ısıtmaya aciz.bana diyor ki tabaga koy ben gelip yicem 5 dakika sonra elinde bilgisayar..
Isitayim diyorum yok isitma diyor
Tezgahin ustunde ayakta yiyor
Otur ye ayakta yeme bak diyorum midene zarar verir gunah
Hic orali olmuyor
Terbiyesiz ya

Ya nefret ediyorum camasirdan simdi toplanip yerlestirmem gerekiyo. Köpüs tug dokuyosa hergun gerekiyo evet. O zaman her sabah bi solukta yapman gerekiyo.

Yaz gelince uyku sersemi oluyorum klimadan ayılamiyorum. O yuzden salliyorum ben de.
Esim banyodan cikar hemen arksndan girer kiyaftleri kirliye atar yeri ıslak mendille siler havluyu asarim. Ya o an yaparsan hemen cok rahat yoksa bitmek bilmiyo ee insan her zaman da iş iştahinda olmuyo. Bazen ben de temizlik icin ilham falan bekliyirum:KK43:

Canim bide bunun ütüsü var
Hadi nevresimi havluyu ic camas8rini utulemedin
Erkeklerinki ütü istiyor
Benim boynumda fıtık var kolum agriyor utu yapinca bu sicakta
Bende klimadan sersemim
Biktirici dag gibi oluyor.lan daha yeni yikamisim bi bakiyorum sele dolmus bıktırıcı ya lanet olsun
Bide terasim var xiceklerim var bi firtina çıkıyor. Çiçekler ucuyor toprak ucuyor o koca terasi isjn yoksa yika sonra idrar yollarını üşüt. :( :(

Ay ayni bizz
Basak burcu sessiz sakin duran efendi duran,dışarıdan herkes tarafından begenilen sevilen ama hicte oyle sakin olmayan bir burç bence.
Pasif agresif takıntılı ve titiz.Bizde kavga gürültü icindeyiz ilerleyen zamanlarda pes eder mi sence canim? Cok uzuluyorum
Bana kincisin diyor. Içinde affetme yok diyor. Kendisi hemen barışıyor eskisi gibi oluyor cok arsız geliyor bana.
Bende git o zaman titizini bul neden benle evlendin diye laf soluyorum benimkide susuyor o zamanlar
Bizimki dışardan da hep otoriter gözüken evleneli akrepligi bıraktım sanki hiç kin tutmam ama zamanı gelince Susup içime attığım zehri akitirim.. kendisi agirdan satmayı tercih eder beni bezdirir genelde..ben bile inanamıyorum ama baştan beri yola aldı biraz daha çekilebilir hale geldi benim başağim :)
Allah bolca sabır versin

Gomlekler surekli utulu
Ev kalem gibi
Kaynana zaten temizlik hastasi ben tanidigimdan beei öyle evi her zaman toplu temiz hatta o kadar temiz ki ben diyor evime temizlikci almayi sevmem . Begenmiyor da başkasının isini
Zapzayifim
Nankorler.cok nankörler
Hayir yemek ne yapayim diyorum bana diyor ki bilmem. Benimde aklima pek bise gelmiyor evde surekli et ya da kiyma olmuyor al yapayim haksiz miyim baska seyler yapiyorun yiyor ama sevmeyerek yiyor.
Makarna ve pilav sevmezmiş okul seenelerinde cok yemis.salata sevmez.corbayi ehh isteeeee.sebze yemekleri yaptigimda oyle bayilarak yemiyor.hayir her yemegi yapmayi biliyorum diyorum soyle bana yapayim aklima bise gelmiyor biktim artık nankorlugunden evde ac geziyormus efendim. Ya dolapta yemek var ısıtmaya aciz.bana diyor ki tabaga koy ben gelip yicem 5 dakika sonra elinde bilgisayar..
Hic orali olmuyor
Terbiyesiz ya
Ilk evlendigimizde yemegi hazirladim, sofrayı kurdum, icecek sisesini ve bardaklari koydum. Oturmus , bana icecek koyar mısın diyor. Siseden bardaga icecegini ben koyacakmışım. Benimkinin anası da tembel ve gamsız, makarnadan baska yemek yapmayı bilmez. Bu neden böyle olduysa artık. O gün o kadar sinir oldum, oyle kızdım ki, 2 yıldan beri disarda da olsam evde de olsak herkese icecek servisini kendi yapar.Isterse sofrada 10 kisi olsun.

Ay ayni bizz
Basak burcu sessiz sakin duran efendi duran,dışarıdan herkes tarafından begenilen sevilen ama hicte oyle sakin olmayan bir burç bence.
Pasif agresif takıntılı ve titiz.Bizde kavga gürültü icindeyiz ilerleyen zamanlarda pes eder mi sence canim? Cok uzuluyorum
Bana kincisin diyor. Içinde affetme yok diyor. Kendisi hemen barışıyor eskisi gibi oluyor cok arsız geliyor bana.
Bende git o zaman titizini bul neden benle evlendin diye laf soluyorum benimkide susuyor o zamanlar
Evet bana da cok arsızca gelıyor.nasıl hemen unutuluyor soylenenler yanı

Sana nasil akil versem ki bilemedim
Bendede benzer versiyonu var
Evi b...goturuyormus temizlikci gelmesine ragmen
Ben ona bakamıyormuşum
Hergun yemek yapmiyormusum o erkekmis pilavla doymazmis
Dağınıkmış ev. Öğrenci evinde boyle pislik gormemis.Butun gun evdeymisim napiyormusum
Seninkiyle ayni laflar

Hatta benimkiler daha kırıcı buraya dikkat

Ben onu kandırmışım yemekler yapıp falan instagrama koyup
Ya dedim ben zaten butun yemekleri yapmayi biliyorum ne kandirmasi 2.kisiyiz hergun tencere yemeği neden yapayim? Sana soruyorum ne yapayim diye bana bilmem diyorsun al malzeme yapayim
Curuyor diye sebze almiyoruz eve zaten sebze de senin sebdigin bise değil diyorum sen soyliceksin sunu yap diye bende yapcam diyorum.

Ama ben bunlari kaaale almiyorum gülüyorum sanırım arsız im ya da onun soyleme tarzı komik :KK70: :KK70: :KK70:

Dakika basi bosanalim demesi hic hos degilmis ama . Uzulme gul gec
Sen hergun emek yapiyosun ev derli toplu bi odada daginik kalsin nolcak alla alla suna bak ya
Kesin başak burcudur.
Ihım:) bende baska burcuyum lakin ev aldı basını gidiyor mısalı..şuan tulleri makineye attım cam silinecek ben buradayım.. İlk yıllarım temızlıkle gectı.. Sıkıntılı donemlerımde ise haftada bir mutfak dolaplarını silmekle mınderlerın şekli şemali bozulmasın dıyerek akıp gitti yıllar.. Sankı o yıllar temızlıgı bırakamam gıbı geliyordu.. Şimdı mi PEHH.. Gecmiş yıllarıma uzuluyorum..cok gereksizmiş aşırı temızlık.. Konu sahibi eşiniz kaç yasında dıyecegım ama akıl yasta degıl basta yazmadan gecemeyecegım.. Cocuk oyuncağımı evlılık.. Bakmakla yukumlu ailesine.. Hiç kimsenin de yardım etmek gıbı bır mecburiyeti yok.. Mesele temızlık degıl sanırsam yukunu hafifletmek amacı.. Tavrınızı net koyun derım..

Konunuzu okuyunca kendimden çok şey buldum ve üzüldüm.eşimde takıntılı ve baskıcı kişiliğe sahip ve bdv de okuduğum birkaç konudan sonra oğlak burcu erkeklerinin genelde bu şekilde davrandığını ve evlenmenin büyük bir hata olduğunu gördüm.keşke daha önce öğrenseydim gerçekten insanın ömrünü tüketiyorlar..bir süre daha ona zaman ver istersen ama değişmiyorlar..hatta herşey daha da kötüye gidiyor.ilerde çocuk olduğunda daha zorlanacaksın..stres altında çok sinirli oluyorlar ve çocuk başlı başına stres nedeni..şimdiden temizlik için sorun çıkartıyor.benim eşimde öyleydi.kavga etmezdi ama yetemiyorsan söyle deyip kendimi yetersiz hissetmemi sağlamaya çalışırdı.ki o zamanlar iki kişiyiz ev dağılmaz iki günde bir temizlik yaparım ama yetmezdi ona yine söylenirdi.herhalde sürekli elimde bezle gezme mi bekliyordu.çocuk olduktan sonra daha büyük sorunlar oldu bu takıntıları vs yüzünden.neyse fazl uzatmayayım.psikolağa gitmeyi kabul etmiş umarım faydasını görürsünüz ve evliliğniz devam eder ama sorunlar devam ederse de çok uzatmayın size de yazık

Aaa bu konu benim konum:KK50:az once ayni sebepten kavga ettik. Ama ben öyle bi tavirla kizdim bağırdım ki ona gormeniz lazimdi :KK70:sonra yumusak konusmaya basladi. Of yaa:cool:
Haa bi de benim esim başak burcu.

Aaa bu konu benim konum:KK50:az once ayni sebepten kavga ettik. Ama ben öyle bi tavirla kizdim bağırdım ki ona gormeniz lazimdi :KK70:sonra yumusak konusmaya basladi. Of yaa:cool:
Haa bi de benim esim başak burcu.
Neler diyerek kızıp bağırıyorsun örnek versene aynisindan bende de var ama biraz yontuldu mecburiyetinden :-)

Neler diyerek kızıp bağırıyorsun örnek versene aynisindan bende de var ama biraz yontuldu mecburiyetinden :-)
Kural 1. Ses tonu seda sayan gibi olacak :KK70:ben zaten haftanin 5 günü çalışıyorum, bugun tatil günüm. Sabahtan beri cocuk 5 kez altina isedi (tuvalet egitimi veriyoruz). Sen böyle diyince yapacagim temizligi bile yapasim gelmiyor. Ben zaten annemle bile bu yuzden kavga ederdim. Sen beni teftiş mi edicen boyle surekli. Çık git evden senle mi uğraşıcam vs vs vs gibi :KK67:

Ilk evlendigimizde yemegi hazirladim, sofrayı kurdum, icecek sisesini ve bardaklari koydum. Oturmus , bana icecek koyar mısın diyor. Siseden bardaga icecegini ben koyacakmışım. Benimkinin anası da tembel ve gamsız, makarnadan baska yemek yapmayı bilmez. Bu neden böyle olduysa artık. O gün o kadar sinir oldum, oyle kızdım ki, 2 yıldan beri disarda da olsam evde de olsak herkese icecek servisini kendi yapar.Isterse sofrada 10 kisi olsun.
Bwnim wşimin annesi hiç
Konunuzu okuyunca kendimden çok şey buldum ve üzüldüm.eşimde takıntılı ve baskıcı kişiliğe sahip ve bdv de okuduğum birkaç konudan sonra oğlak burcu erkeklerinin genelde bu şekilde davrandığını ve evlenmenin büyük bir hata olduğunu gördüm.keşke daha önce öğrenseydim gerçekten insanın ömrünü tüketiyorlar..bir süre daha ona zaman ver istersen ama değişmiyorlar..hatta herşey daha da kötüye gidiyor.ilerde çocuk olduğunda daha zorlanacaksın..stres altında çok sinirli oluyorlar ve çocuk başlı başına stres nedeni..şimdiden temizlik için sorun çıkartıyor.benim eşimde öyleydi.kavga etmezdi ama yetemiyorsan söyle deyip kendimi yetersiz hissetmemi sağlamaya çalışırdı.ki o zamanlar iki kişiyiz ev dağılmaz iki günde bir temizlik yaparım ama yetmezdi ona yine söylenirdi.herhalde sürekli elimde bezle gezme mi bekliyordu.çocuk olduktan sonra daha büyük sorunlar oldu bu takıntıları vs yüzünden.neyse fazl uzatmayayım.psikolağa gitmeyi kabul etmiş umarım faydasını görürsünüz ve evliliğniz devam eder ama sorunlar devam ederse de çok uzatmayın size de yazık
Siz boşandınız mı. Gerçekten dediğiniz gibi yetersiz hissrtmemi sağlıyor. Diyor ki yardım al yapamıyorsun.yardım al dediği annesini çağırayım. Sorunlu ya saygısız. iki tane örtü battanıye etrafta utu masası acık diye cırcırcır konusuyo.asıl bu erkekler dırdırcı yemın ederim. ama ben geri adım atmayacağım. bana dedi ki farkında mısın senle birlkte bile olmak istemıyorum. Ben de sen bana dokunabşleceğinş mş sanıyosun anlamadım , mastğrbasyon dşye bi şey var.duyunca böyle seyler iyice sinirleniyor
Siz boşandınız mı.dediğiniz doğru yetersiz hissetmemi sağlıyor.yardım al o zaman diyor yanı annemş cağır diyor.terbiyesizler ya. Kadına dırdırcı derler kendılerı susmuyor.ama alttan almıycam.alısıcak.bana farknda mısın bırlıkte bıle olmuyoruz ıcımden gelmıyor dedi.ben de sen bana dokunabileceğini mi sanıyosun.sen her seyı cok cabuk unuttun dedim.bana acılabılmek için 3 ay ugrasmıstı. senı ıstemıyorum zaten.elının altındaymısım gibi dusunuyosun ama mevzu oyle değil farkında değilsin dedim.işte boyle konusmalar onu sinşr ediyor.ama tmm askm tmm hayatım desem de zıvanadan cıkar.acıkcası diyecek yapıda da değilim.aslan burcuyum. oyle sakın ılımlı bş yapım yok.mumkun değil.

Eşime diyorum, bak kk'da kadinlar hep ayni konudan sikayetci. Söylediği cümle 'ee onlar napmış, hatalarindan dönmüşler mi':KK70:yani biz kesin hataliyiz hanimlar malesef...

Bwnim wşimin annesi hiç

Siz boşandınız mı. Gerçekten dediğiniz gibi yetersiz hissrtmemi sağlıyor. Diyor ki yardım al yapamıyorsun.yardım al dediği annesini çağırayım. Sorunlu ya saygısız. iki tane örtü battanıye etrafta utu masası acık diye cırcırcır konusuyo.asıl bu erkekler dırdırcı yemın ederim. ama ben geri adım atmayacağım. bana dedi ki farkında mısın senle birlkte bile olmak istemıyorum. Ben de sen bana dokunabşleceğinş mş sanıyosun anlamadım , mastğrbasyon dşye bi şey var.duyunca böyle seyler iyice sinirleniyor

Siz boşandınız mı.dediğiniz doğru yetersiz hissetmemi sağlıyor.yardım al o zaman diyor yanı annemş cağır diyor.terbiyesizler ya. Kadına dırdırcı derler kendılerı susmuyor.ama alttan almıycam.alısıcak.bana farknda mısın bırlıkte bıle olmuyoruz ıcımden gelmıyor dedi.ben de sen bana dokunabileceğini mi sanıyosun.sen her seyı cok cabuk unuttun dedim.bana acılabılmek için 3 ay ugrasmıstı. senı ıstemıyorum zaten.elının altındaymısım gibi dusunuyosun ama mevzu oyle değil farkında değilsin dedim.işte boyle konusmalar onu sinşr ediyor.ama tmm askm tmm hayatım desem de zıvanadan cıkar.acıkcası diyecek yapıda da değilim.aslan burcuyum. oyle sakın ılımlı bş yapım yok.mumkun değil.
Masturbasyon diye bisey var diyince mi sinirleniyo? O yukarda yazdiginizi acar misiniz?

Çocuktan önce bu boyutta sorunumuz yoktu..söyleniyor falan ama genel olarak iyiydik ya da ben onu idare ettiğim için iyi olduğunu düşünüyordum.eşim özünde iyi bir insan ama siniri , takıntıları beni tüketti.oğlum doğdu ben lohusa halimle bebeğime nasıl bakacam bakabilecekmiyim vs derdindeyken o yere düşen saç telinin derdindeydi.o döenmde tartışmalar başladı ama ailem farketmesin,çocuğum etkilenmesin vs derken 1 sene geçti.oğlum 1 yaş civarındayken artık tak etti boşanacağım derken oğlumun babaa diye babasına sarılmasını görünce yapamadım..eşimin arada iyi dönemleri oluyor ama çocuğumda büyüdükçe onun içinde aslında sıkıntı olmaya başladı.çocuğun herşeyine müdahale ediyor çocuğum da mutsuz oluyor..ama dışarda çok iyiler babasıyla..hatta babasına göre sorun çıkaran benmışım.. ha birde senin psikolojini bozup sonra sana sorunlu insan muamelesi yapıyorlar..ayy bende çok dertliyim de herşey yazilmiyor.

Çocuktan önce bu boyutta sorunumuz yoktu..söyleniyor falan ama genel olarak iyiydik ya da ben onu idare ettiğim için iyi olduğunu düşünüyordum.eşim özünde iyi bir insan ama siniri , takıntıları beni tüketti.oğlum doğdu ben lohusa halimle bebeğime nasıl bakacam bakabilecekmiyim vs derdindeyken o yere düşen saç telinin derdindeydi.o döenmde tartışmalar başladı ama ailem farketmesin,çocuğum etkilenmesin vs derken 1 sene geçti.oğlum 1 yaş civarındayken artık tak etti boşanacağım derken oğlumun babaa diye babasına sarılmasını görünce yapamadım..eşimin arada iyi dönemleri oluyor ama çocuğumda büyüdükçe onun içinde aslında sıkıntı olmaya başladı.çocuğun herşeyine müdahale ediyor çocuğum da mutsuz oluyor..ama dışarda çok iyiler babasıyla..hatta babasına göre sorun çıkaran benmışım.. ha birde senin psikolojini bozup sonra sana sorunlu insan muamelesi yapıyorlar..ayy bende çok dertliyim de herşey yazilmiyor.
Ne kötğ ya ewliliklerin bu hale gelmesi..ne mutlulukla ewlenıyoruz aslnda

Ne kötğ ya ewliliklerin bu hale gelmesi..ne mutlulukla ewlenıyoruz aslnda
Maalesef öyle...bazen aynaya bakıp.kızım ne hale geldin.şu haline bak diyorum.gözlerimin ışığı sönmüş resmen...ben zamanın da boşanamadım ama siz daha güçlü ve kararlısınız ve çocuk da yok sizin için bazı kararları almak daha kolay olur.doğrusu bu davranışlarına devam edecek olursa bende artık eyvallah etmeyeceğim.çocuğunda psikolojisini bozuyor...bakalım ..hakkımızda hayırlısı

Gomlekler surekli utulu
Ev kalem gibi
Zapzayifim
Nankorler.cok nankörler
Hic orali olmuyor
Terbiyesiz ya
Koy önüne taşı yesin. Sen onun anası degilsin ama. Şaşırmıs o bence..

Back
X