- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Canim kaynana buna elinde tepsiyle yemek getiriyormus odasinaValla bu konuşmalar beni güldürdü. Bu erkekler ne ara böyle titiz yemekci temiz oldular yaa. Yakasından tutup kapıya fırlatacaksın bunları nankörler... analarının evinde hergün taze yemek ütülü gömlek vardı kesin..
Gomlekler surekli utulu
Ev kalem gibi
Kaynana zaten temizlik hastasi ben tanidigimdan beei öyle evi her zaman toplu temiz hatta o kadar temiz ki ben diyor evime temizlikci almayi sevmem . Begenmiyor da başkasının isini
Valla kendimi huc curutemem
Bide sen beni gorsen tipimi bana acırsın dersin ki sen taşıma o kovayı ver bana
Zapzayifim
Bana da gunah saglik sorunlarim vae is yapinca fena oluyorum heryerim ağrıyor.
Nankorler.cok nankörler
Hayir yemek ne yapayim diyorum bana diyor ki bilmem. Benimde aklima pek bise gelmiyor evde surekli et ya da kiyma olmuyor al yapayim haksiz miyim baska seyler yapiyorun yiyor ama sevmeyerek yiyor.
Makarna ve pilav sevmezmiş okul seenelerinde cok yemis.salata sevmez.corbayi ehh isteeeee.sebze yemekleri yaptigimda oyle bayilarak yemiyor.hayir her yemegi yapmayi biliyorum diyorum soyle bana yapayim aklima bise gelmiyor biktim artık nankorlugunden evde ac geziyormus efendim. Ya dolapta yemek var ısıtmaya aciz.bana diyor ki tabaga koy ben gelip yicem 5 dakika sonra elinde bilgisayar..
Isitayim diyorum yok isitma diyor
Tezgahin ustunde ayakta yiyor
Otur ye ayakta yeme bak diyorum midene zarar verir gunah
Hic orali olmuyor
Terbiyesiz ya