Sevilmediğinizi düşünüyorsanız boşanmanız en mantıklısı.
O öyle yapınca kasılıyorum kalıyorum çok mutsuz oluyorum ve dün gece bu yüzden kavga ettik sabah mide ağrısı ile uyandım.tabi dahil olmaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyor.bir de sizin dediğiniz gibi yapıyorum anlamıyor konuşmaya bile çalışmıyor ben bu kadar kötü biri miyim diye düşünüyorum kendime güvenim gidiyoro zaman konuşacaksın derdini anlamasını sağlayacaksın
ya da yaptığı yanlışı sende yapacaksın mesela;
benim eşim pek konuşmayı sevmezdi ama telefonda dilli düdük olurdu mübarek bende evde o yokmuş gibi yapmaya başladım gelince hoş geldin o kadar bu bir kaç gün sürdü sonunda bir gün laf attı konuşmuyorsun benle falan diye bende kendi yaptığının da bu olduğunu söyledim sonunda anladı şimdi o muhabbet açıyor
bir de başkaları yanında beni yok sayıyor demişsiniz siz muhabbete dahil olmaya çalıştınız mı?
O öyle yapınca kasılıyorum kalıyorum çok mutsuz oluyorum ve dün gece bu yüzden kavga ettik sabah mide ağrısı ile uyandım.tabi dahil olmaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyor.bir de sizin dediğiniz gibi yapıyorum anlamıyor konuşmaya bile çalışmıyor ben bu kadar kötü biri miyim diye düşünüyorum kendime güvenim gidiyor
Muhabbet ben açmadan konuşmzsenin kötü olmanla alakası yok bu eşinle alakalı benim eşim sessiz sakin ama başkalarıyla iyi muhabbet eder ama konuşmaya beni de dahil etmeye çalışır sorar çünkü tek yaşamıyor evlenmeden önce nasıldı? yeni evli olsanız belki hala bekar sanıyordur diyeceğim ama 5 yıl olmuş artık farkında olmalı
birde evdeyken siz muhabbet açınca ne yapıyor?
Muhabbet ben açmadan konuşmz
Hep böyleydi malesef ara ara düzelir gibi olurdu ama o da benim çabalarımla sonra yine aynıEskiden babam az buçuk böyleydi bu babannem kaynaklıydı sürekli annemi kötüler dururdu. Eşiniz hep mi böyleydi gün geçtikçe mi böyle oldu
Aynı benim eşim
Sorunu dile getirdiğimdede eee ben zaten senin yanındayım hep ama elinde telefon hiç sohbet yok .Yemek yerken bile telefon u elinde
Bosanalım bu böyle olmaz dedigimdede ben senden vazgeçmem sen benim herşeyimsinler
Çözümü yok bunun galiba
Gittik ama o da işe yaramadı yok her gidişimizde 150 lira veriyoruz yok şöyle yok böyle psikoloğa farklı konuşmalar psikolog ta güzeldi bülbül gibiydi yanındaÇok ilginç bir insanla evlisiniz.Muhabbeti siz açmadan konuşmamak, size saygı göstermemesi filan tuhaf durumlar..evlilik terapisti öneririm profyonel yardım şart bu durum için
Ailesi gelince aramayan adam işi düştüğünde arıyor ya kart ödemesi olması lazım ya da emrivaki yapmak için arıyor hiç konuşmayacağım ilgilenmeyeceğim bakalım farkedecek miBöyle erkekleri uzaya yollayıp,orda bırakasım var. Ne umutlarla evleniyorsun, ilgi yok,sohbet yok,saygı yok.
İlgisizliği ona da tattırın, yola gelir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?