• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarı karşı ve bana karşı davranışlarındaki tutarsızlığı

Böyle erkekleri uzaya yollayıp,orda bırakasım var. Ne umutlarla evleniyorsun, ilgi yok,sohbet yok,saygı yok.
İlgisizliği ona da tattırın, yola gelir belki.

Yani bazen diyorum ki acaba bu adam neyine güveniyor da bu şekilde hareket ediyor illahi bırakıp gitmek mi lazım bilemiyorum ama bu saatten sonra baba evinde olmam duramam:işsiz: o ilgisiz davransam bile yine gerisin geriye dönüyor özüne demek ki hep ilgisiz olmak lazım:KK14:

Aynı malesef ve işin ilginç yanı arkamda durmuyor gelen geçen vuruyor mecazi manada.sanki hayatımda bir erkek yok gibi yaşıyorum
Sende vurdumduymaz ol o yokmuş gibi davran bı süre belki değişir.ben artık benle ilgilenmiyosun konuşması yapmaktan sıkıldım bide hiç işe yaramıyor konuşmak

Sende vurdumduymaz ol o yokmuş gibi davran bı süre belki değişir.ben artık benle ilgilenmiyosun konuşması yapmaktan sıkıldım bide hiç işe yaramıyor konuşmak

Kesinlikle yaramıyor ve zaten konuşmak artık suçlamaya dönüyor ben de söylemiyorum ayy eskiden ne ağlardım üzülüyorum o günlerime

Kesinlikle yaramıyor ve zaten konuşmak artık suçlamaya dönüyor ben de söylemiyorum ayy eskiden ne ağlardım üzülüyorum o günlerime
Benim koca da suradan 6 ay öncesine Whatsapp kullanmasını bilmezdi şimdi netten film izliyor 7/24.
Hayır ergenler gibi sofrada dahi film izliyor
Söylemiyorum artık hiçbirşey ama aramıza kendisi aşılmaz duvarlar ötüyor
O benle ilgilenmiyor bende evde o yokmuş gibi davranıyorum
Bakalım hayırlısı

Benim koca da suradan 6 ay öncesine Whatsapp kullanmasını bilmezdi şimdi netten film izliyor 7/24.
Hayır ergenler gibi sofrada dahi film izliyor
Söylemiyorum artık hiçbirşey ama aramıza kendisi aşılmaz duvarlar ötüyor
O benle ilgilenmiyor bende evde o yokmuş gibi davranıyorum
Bakalım hayırlısı

Başka bir şeye gelince yaklaşmaz hayırlısı

Babasının fotoğrafını koyar facebookta beni vs etiketler işte yok bir sürü göstermelik hareket ama benimle bi fotoğrafı yoktur telefonunda bir tane fotoğrafım neymiş nazar değermiş pesss

Yani malum şey olmasa yaklaşmıyor işi düşünce
O zamanda ben reddediyorum yani belki kötü ama artık istemiyorum
Bide zaten ekimin başında doğum yaptım 40ım çıkalı bı kere tamam dedim
İyi böyle ev arkadaşı kıvamında
En azından beklentim yok üzülmüyorum da

Ben bi

Bi haftadır ben de sizin gibiyim
Beni kızlarım uyutmuyor
Yoksa kocam ilgisiz diye üzülüp ağladığım günleri bitirdim ben
Ne yaparsam aynı çünkü
4 yıllık evliyiz bı gece sarılarak uyumadım
Güya aşkından ölüyor bu adam