- 20 Haziran 2024
- 1.619
- 1.962
- 53
- 49
- Konu Sahibi mahmut abi
Çoğu kadın, "bana çiçek bile almadı" "doğum günümü hatırlamadı" "Hediye almadı" "ilgisiz" diye şikayet ederken benim böyle bir konu açmam çok ironik olacak ama eşim doğum günlerine çok önem veriyor, bense vermem. Eşim dediğim gibi çok önem verdiği için kendi doğum gününde de sürprizler bekler, benim doğum günümde de sürprizler yapar. Bu arada illa ki mumlu maytaplı pasta kesilecek vs. Bu sene de benim yaklaşan doğum günüm için bir sürü organizasyon yapmış. Bir otelde spa, sonra kalabalık bir arkadaş grubumuzla bir kafede pastalı kutlama vs Ben eşimin aksine biraz içe kapanık biriyim. Kalabalıktan hoşlanmıyorum. Kaldı ki bu sene depresyondayım, kedim öldü hiç de doğum günü kutlama havasında değilim. Bu ruh halimle insanlara yapmacık gülücükler de atmak istemiyorum. Yani spa olabilir ama o kalabalık kutlama falan hiç istemiyorum, başbaşa da kutlar geçerdik. Ama eşim insanları organize etmiş vs anladığım kadarıyla.. Ne yapmış tam bilmiyorum da kazara duydum. Eşime istemediğimi söyledim. Eşim "ben istiyorum, sen doğmuşsun, bu benim için önemli, pastasız partisiz olur mu, sen karışma" dedi. Biraz da kızdım. Ne yapayım?