• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin doğum günümü fazla önemsemesi

Başak burcusun galiba depresyon sizin bitki örtünüz 😁 gercekten buldundunda buluyorsun olmuş tam üzüldüm eşine bide gösteriş için yapıyor demişsin senle hayat zordur maalesef. Bende çok onem veririm çunkü doğum gününden önemli bir gün yok benim için
Çok doğru söylüyorsunuz (benimle ilgili) zor biraz başaklarla hayat. Siz de ikizler misiniz yoksa? İkizler çok önem veriyor doğum günlerine sanırım, bir de oğlaklar. Eşim ikizler. Ama ikizler burcu ile başak çok tezat burçlardır takdir edersiniz ki. İkizler genelde çok dışa dönüktür, girdikleri ortamda ilgi odağı olurlar vs. Başaksa tam tersi, dolayısıyla sanırım bu tezatlık ikizlerin yaptığı çoğu şeyi başakların gösteriş merakı olarak yorumlamasına sebep oluyor.

İnşallah olur. Allah gönlünüze göre versin. Benim hayatımda öyle yalnız geçirdiğim bir dönem oldu ki yeri geldi doğum günümü sadece Türkcell kutladı. Herkes eşi, ailesi ve arkadaşları ile eğlenirken ben doğum günü yılbaşı gibi günler evde yalnız başıma kedilerimle oturdum, alışmadım, birisinin hatırlaması ve bana güzel bir söz söylemesi bile yeterli benim için. Tantana istemiyorum.
Bana alıştırmadıkları halde ben istedim bekledim hep siz düşünün 🥺 artık beklenti içinde olmayacağım ama sizin ne güzel yapan var üstelik eşiniz bırakın yapsın etsin tadını çıkarın bugünlerin depresyon hep bizimle zaten

Çok doğru söylüyorsunuz (benimle ilgili) zor biraz başaklarla hayat. Siz de ikizler misiniz yoksa? İkizler çok önem veriyor doğum günlerine sanırım, bir de oğlaklar. Eşim ikizler. Ama ikizler burcu ile başak çok tezat burçlardır takdir edersiniz ki. İkizler genelde çok dışa dönüktür, girdikleri ortamda ilgi odağı olurlar vs. Başaksa tam tersi, dolayısıyla sanırım bu tezatlık ikizlerin yaptığı çoğu şeyi başakların gösteriş merakı olarak yorumlamasına sebep oluyor.
Ben koç bende çok aktif dışa dönük hareketliyim sizde tam tersi olunca normal ama bi şekilde idare ediyoruz zıtlar bir sekilde anlaşıyorlar 🤷🏼‍♀️ ikizler erkosu ve basak kadını ay hiç uyuşturamadim 🤣

Bugün benimde eşimin doğum günü 40 oluyor diye ona seveceği bir hediye aldım ama eminim ki ilk diyeceği şey ne gerek vardı benim için biraz pahalı çünkü ve bi alt modelini kullanıyordu diyorum ya sizle yasamak zor 🤣
Ay ben de sizin için üzüldüm gerçekten şimdi. Gidip başakla mı evlendiniz? Neyse Allah mesut etsin ama başaklar sinir bozucu, bir de cimri oluruz hani, öyle bir özelliğimiz de var. Neyse eşinizin de 40. doğum günü kutlu olsun. Birlikte nice seneler, size de biraz sabır ve çok mutluluk diliyorum.

Bana neyse de sizin eşinizden hiç hazzetmiyorum niyeyse ne olur kızmayın.

Ne bu emrivaki , kediniz ölmüş yastasınız belli ki 20 kişiyi ne topluyor kafede çay pasta neymiş partisiz olmazmış , illa kendi istediği şekilde olacak çünkü .

Çok istiyorsa bir yemeğe çıkarsa , evde yine başbaşa ufak bir pasta kesse , bu senede böyle olsun karım böyle istiyor diyemiyor mu gerçekten.

Ay ben de sizin için üzüldüm gerçekten şimdi. Gidip başakla mı evlendiniz? Neyse Allah mesut etsin ama başaklar sinir bozucu, bir de cimri oluruz hani, öyle bir özelliğimiz de var. Neyse eşinizin de 40. doğum günü kutlu olsun. Birlikte nice seneler, size de biraz sabır ve çok mutluluk diliyorum.
Evet nerdeyse 20 yıldır birlikteyiz :) teşekkürler 🙏🏼

B.ktan bir burc gercekten, gerci Ikizler erkegi de berbattir, cift karakterlidir, bir de bolca aldatir :bicak: Al birini vur otekine bir burc kombosu olmus:KK50:

İnsanlarla beraber kutlamayı ben de gerçekten hiç sevmiyorum sanırım asosyal biriyim bu arada başak burcuyum kocamla geçireceğim baş başa mum ışığında romantik dakikalar bile bana çok daha güzel geliyor 🤭

Insanlarla ol, acilirsin diye yapiyor bence ablacigim. ne kadar ince dusunce, boyle erkekler kaldi mi yahuuu :KK75: Zamane erkekleri belli, ilk sorunda basip kaciyorlar adam senin depresyonunla savasmana yardimci olmak istiyor, soru su ki sen savasiyor musun peki?
Ya ben pandemide kafayı yedim. Adam yine kaçmadı. Neyse depresyondan çıkmak için çabalıyorum, terapiye başladım. Bir sürü çiçek vs ektik balkona bahçeye onlara bakıyorum, hergün canım çıkmak istemese bile yürüyüş yapıyorum. Bir öğrencim var, haftanın 3 günü derslerine çalışıyorum, aksatmıyorum. Eşimin sevdiği yemekleri yapıyorum. Cuma akşamları piyano dinlemeye gidiyoruz vs. Dün çaya misafir ağırladık, önümüzdeki hafta bir arkadaşlarımızı kahvaltıya çağıracağız , sosyal ortamlardan da tamamen uzak kalmıyorum ama sevmediğim ortamlar (kalabalık) uzak durmak da benim şu an depresyonumla mücadelede iyi değil mi yani bana iyi gelmiyor öyle şeyler.

Bana neyse de sizin eşinizden hiç hazzetmiyorum niyeyse ne olur kızmayın.

Ne bu emrivaki , kediniz ölmüş yastasınız belli ki 20 kişiyi ne topluyor kafede çay pasta neymiş partisiz olmazmış , illa kendi istediği şekilde olacak çünkü .

Çok istiyorsa bir yemeğe çıkarsa , evde yine başbaşa ufak bir pasta kesse , bu senede böyle olsun karım böyle istiyor diyemiyor mu gerçekten.
Çok doğru söylüyorsunuz.

Çoğu kadın, "bana çiçek bile almadı" "doğum günümü hatırlamadı" "Hediye almadı" "ilgisiz" diye şikayet ederken benim böyle bir konu açmam çok ironik olacak ama eşim doğum günlerine çok önem veriyor, bense vermem. Eşim dediğim gibi çok önem verdiği için kendi doğum gününde de sürprizler bekler, benim doğum günümde de sürprizler yapar. Bu arada illa ki mumlu maytaplı pasta kesilecek vs. Bu sene de benim yaklaşan doğum günüm için bir sürü organizasyon yapmış. Bir otelde spa, sonra kalabalık bir arkadaş grubumuzla bir kafede pastalı kutlama vs Ben eşimin aksine biraz içe kapanık biriyim. Kalabalıktan hoşlanmıyorum. Kaldı ki bu sene depresyondayım, kedim öldü hiç de doğum günü kutlama havasında değilim. Bu ruh halimle insanlara yapmacık gülücükler de atmak istemiyorum. Yani spa olabilir ama o kalabalık kutlama falan hiç istemiyorum, başbaşa da kutlar geçerdik. Ama eşim insanları organize etmiş vs anladığım kadarıyla.. Ne yapmış tam bilmiyorum da kazara duydum. Eşime istemediğimi söyledim. Eşim "ben istiyorum, sen doğmuşsun, bu benim için önemli, pastasız partisiz olur mu, sen karışma" dedi. Biraz da kızdım. Ne yapayım?
Sana moral olsun diye yaptı belki yoksa kaç yıllık kocan kalabalık sevmediğini biliyor olmalı. Bir daha partiyi sadece ikimiz yapalım diye kibarca söyle doğum günün geçtikten sonra ama.

Not: kocana ben de gicigim...

Sana moral olsun diye yaptı belki yoksa kaç yıllık kocan kalabalık sevmediğini biliyor olmalı. Bir daha partiyi sadece ikimiz yapalım diye kibarca söyle doğum günün geçtikten sonra ama.
Bari bu sene yapmasaydı, halim yok, seneye ne yaparsa yapsın karışmayacağım.

Ben ikizlerim hoş sohbet birisiyimdir, ağzım da aşırı laf yapar modum yerindeyken ortamı ele geçiririm ne kadar dışa dönük ve özgüvenli derler ancak sosyal pilim genelde çok düşük içekapanık diyemem ama kesinlikle içe dönük bir insanım. Her şeyi kendi başıma yapmayı daha çok severim en sevdiğim insanlardan bile uzaklaşıp tel kalmam gerekir gün içinde. Birileri beni bir yere davet ettiğinde kendi içimde kendimi hazırlamam gerekir, ilk eğilimim hep bi bahane uydurup gitmemek olur ama gidince açılıp hoş vakit geçireceğimi bildiğim için kendimi zorlayıp ikna ederim. 2 yıldır çalıştığım kurumda çoğu kişi beni tanımıyordur bile öyle diyim çünkü tüm gün çalışırım öğle aramı tek başıma odamda geçiririm yemeği yemekhanede tek başıma yerim:D doğumgünlerine de hiçbir zaman pek önem vermedim ne kendiminki ne başkalarınınki.

Ben sizi anladım bu arada. Örnek olarak atıyorum birisi bana çok pahalı ve çoğu kişinin aşırı hoşuna gidecek bir hediye alsa, ama benim hevesim olmayan/ilgimi çekmeyen bir şey olsa bu. Etkilenmem pahalı olması veya herkesin beğenmesi değil orda olay çünkü.

Sürprizleri hiç sevmeyen (sizin gibi bu sene ilgimi çekmiyor demiyordu nefret ediyorum diyordu biraz sosyofobibik birisiydi) bir arkadaşım ve sürekli ona sürpriz yapan bir eşi vardı. Neden bu kadar sinirleniyor ve tepki veriyorsun dendiğinde “olay benim istemediğim bir şeyi bana dikte etmesi ve üstüne bir de benim için yapıyormuş gibi lanse etmesi, aslında kendisi için yapıyor” demişti. Sizinki asla bu kadar uç bir örnek değil hiçbir anlamda ama sizin eşiniz de biraz kendisi sevdiği için yapıyor gibi, o yüzden ben sizi anladım. Ama belki de benim gibi başta içinden gelmeyen ama gidince açılan biriyseniz bu huyunuzu bildiği için biraz dürtme ihtiyacı hissediyordurrr🌸🥳

Back
X