- 17 Ekim 2018
- 257
- 170
- 103
- 33
- Konu Sahibi Aysemutluuu
-
Gitmiş olsan ne güzel birlikte kutlardınız ben bi sıkıntı görmedim süpriz dediğin böyle olur Zaten fazladan bi pasta kesilmesiyle bir şey olmaz asıl gününde siz yaparsınız zatenHanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Benimde kırıldığım nokta buydu keşke benide dahil etseydi en azından fikir alışverişi yaparak aynı anda kutlardıkYani heveslenmiş, kendince bir şey yapmak istemiş ama gereksiz olmuş.
Sizi de sürece dahil edebilirdi, arasaydı Ayşe böyle böyle bir planım var diye 2 hafta önceden değil de gününde herkesi çağırıp yapabilirdiniz.
Eşim ve kızım çoktan gitmişti önceden haber verilmedi ben gitmediğim için mesaj atıp bildirdiGitmiş olsan ne güzel birlikte kutlardınız ben bi sıkıntı görmedim süpriz dediğin böyle olur Zaten fazladan bi pasta kesilmesiyle bir şey olmaz asıl gününde siz yaparsınız zaten
Yani çok büyük bir şey yok. Sadece düşünememiş o kadarını.Benimde kırıldığım nokta buydu keşke benide dahil etseydi en azından fikir alışverişi yaparak aynı anda kutlardık
Size de süpriz yapmak istemiş, heveslenmiş, açıklamasını yapmış. İlle öküz altında buzağı arayıp sorun yaratacaksız. Siz yine ne yapacaksınız yapın, engel mi bir kez kutlanmış olması.Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Tamamda gidiceğinizi düşünüp yapılmıştır plan zaten sen gitmeyince sensiz kutlanmış olduEşim ve kızım çoktan gitmişti önceden haber verilmedi ben gitmediğim için mesaj atıp bildirdi
Sizi tabiki düşüncesiz göstermez . Bu düşünce abartı ölüm kardeşinin doğumgününü kutlamış sorun yok. Ama size demesi gerekirdi . O kadarı saçma geldi. Ama yine dusunememis der geçerim. Siz yine kendi planinızi yapın.Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
E adamın doğum gününe 1 hafta varmış.eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?