- Konu Sahibi Aysemutluuu
-
gecinmeye gönülleri yok ki. ota b.ka alinip adamin tum çevresine düşman oluyorlar, zamanla esle de aralari soğuyor. sonra Kkya konu aciyorlar "evliligimde hersey harikaydi simdi ne oldu, esim beni gormezden geliyor, iki laf edemiyoruz" diyeBazı kadınlar hiç çekilmiyor ya! Sürpriz yapmışlar adı üstünde hepinize sürpriz. Eşiniz olayın tadını çıkarıp teşekkür edeceğine bi de kardeşine laf mı etmiş?
Ben olsam daha tillah yüzüne bakmam abimin!
Sizin eşiniz olan vatandaş onunda abisi yani. Yazık o kardeşe ki doğum gününü kutladığı abisi de söylenmiş. Ben olsam bir daha asla kutlamam öyle bir abinin-kardeşin doğum gününü. Ben abimin doğumgününü kutlamak için başkasından icazet mi alacağım ne münasebet ya.ki bir hafta önce kutlamış sizin özel planınız olur diye yapmak istemiş.Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Görümce yaptı ya ondan. Kendi kardeşi de habersiz yapsa mutlu olurdu.Size de süpriz yapmak istemiş, heveslenmiş, açıklamasını yapmış. İlle öküz altında buzağı arayıp sorun yaratacaksız. Siz yine ne yapacaksınız yapın, engel mi bir kez kutlanmış olması.
Fazla abartmışsınız...Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Bu kociş benim muhabbetine kopuyorum ya.Senden önce vardı o abla neden kutlamasın kardeşinin doğum gününü.Belli ki gününde özel bir planınız olur diye önceden de yapmış.Nedir bu paylaşamama duygusu anlamıyorum.Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Bence haklısınız size söylemeliydi. Klasik görümce hareketleri . Takmayın sen de kocanla başbaşa kutla boşverHanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?