Eşimin doğum gününü benden habersiz planlayan görümcem

Eşinizin doğum gününe daha zaman varmış. Görümceniz de zaten sizi dışarıda bırakıp yalnız eşinizi davet etmemiş siz işiniz olduğu için gitmemişsiniz. Kardeşinin doğum gününü sürpriz bir şekilde kutlamak için size neden bildirmek zorunda olsun. Ya da o daha önce kutladı diye siz neden geride kalmış hissediyorsunuz? O da muhtemelen asıl gününde siz kutlarsınız diye planlarınızı bölmemek için önceden kutlamayı tercih etmiştir. Bana biraz fazla alıngan olan sizmişsiniz gibi geldi

Belki görümcen haftaya müsait değil önceden kutlamak istemiş de olabilir sana da sürpriz yapmak istemiş olabilir bunda kötü bir durum yok

Benimde kırıldığım nokta buydu keşke benide dahil etseydi en azından fikir alışverişi yaparak aynı anda kutlardık
Kardeşi evine gelince bir pasta kesmiş altı üstü. Sizle neyi planlayacaktı acaba?

Eşiniz evlenince tüm ailesinden soyutlanmış, annesi babası kardeşleriyle bir pasta bile yiyemeyecek hale mi gelmiş oluyor?

Siz de çok istiyorsanız doğum gününde yaparsınız bir organizasyon.

Eşiniz de ayrıca ayıp etmiş ailesine bence. Siz sorun çıkaracağınız için muhtemelen strese girmiş. Yazık ya, yoktan meseleler.

Abartıyorsun ben de sizinle aynı gün yapmış diye düşündüm bi an.1 hafta öncesinden heveslenmiş kutlamış.Bu kadar abartmayın sizin eşiniz onun da kardeşi.Eşiniz aaa önce kardeşim düşündü eşim düşüncesiz kafasında neden olsun ki? Sizi tanımıyor mu? Ben olsam eşim adına mutlu olurdum. Yazık bi de laf yemiş.Sizin gitmemeniz de son dakika olmuş.Yeni evli değilsiniz.Bazı şeyleri o kadar da takmamak gerekiyor.

Allâh başka dert vermesin.

Bence şukredin böyle kuçuk şeyleri kendime dert ediyorum derdim yok diyin. Kutlasn görümceniz sizde ailecek kutlarız. Böylesi çok daha iyi olmuş bence

Bence dert edip ne yapsam ne yapsam diye kara kara düşüneceğiniz bir durum yok ortada

Bir kızkardeş olarak söylüyorum..abime sürpriz yapıp doğum gününü kutladim diye fırça yersem çok gücenirim.. adı üstünde sürpriz yani .bunda büyütülecek bir durum yok .

Bizce abartıyorsun..

Kardeş ayrı eş ayrı..

Birlikte de kutlayabilirsiniz başbaşa da.. Eşiniz bilinçsiz değilse bu ayırımın farkına varır.

Herkesin yeri ayrıdır görümcenizle yarışmayı bırakın.

Benim başıma gelse eşim için sevinirdim, gidemediğim için üzülürdüm her normal insanın da böyle yapması gerekir. Eşiniz çöpten bulunmadı bir ailesi var ve sizin malınız da değil. Her adımları için sizden izin almak zorunda değiller. Kaldı ki asıl doğumgünü olan günü kilitlememişler, istediğiniz planı yapın işte ne güzel. Çok garipsiniz gerçekten ya.

Adı üstünde sürpriz olacakmış siz gitmeyince sürpriz biraz bozulmuş.Kötü bir niyet yok bence sizde herşeyden nem kapmayın.

Bir sürpriz yapılacaksa bu eşinize yapılmalıydı ve sizi de planlamaya dahil etmeliydi. Buna benzer bir şeyi sevgilimin bir arkadaşı da yapmıştı. ben hasta olduğum için buluşmaya gelememiştim. sevgilimin doğum gününü benim de dahil olduğum arkadaş grubu bensiz ve erkendenn kutlamıştı. çok gereksiz bir şey.

Yahu kardeşlerin bibirine kutlayacağı doğum gününe karışmasanız mı? Sanki sizin kutlamaniza engel gibi saçma saçma yazmışsınız. Kusura bakmayın ama çok mantıksız bir düşünce. Ne güzel işte mutlu olun eşiniz ailesi tarafından değer görüyor.

Bir kızkardeş olarak söylüyorum..abime sürpriz yapıp doğum gününü kutladim diye fırça yersem çok gücenirim.. adı üstünde sürpriz yani .bunda büyütülecek bir durum yok .
Ben de gücenir bir daha da doğum gününü falan kutlamazdım. Karısı yok diye bir pasta kesemiyorsa eksik kalsın doğum günü kutlaması derdim.

Biraz abartmışsınız. Sizde gidip yiyip içseydiniz, sonra sizde kutlardınız bir yerde.
Görümceniz nasıl biri bilmiyorum ama benim görümcemde kutlar kardeşinin doğumgününü. Hiç alınmak aklıma gelmedi. Sürpriz yapıp çağırmışlığı da var. (Benim doğum günümde de yaptı, bizde ona yaptık.) Kardeşlerin arasına ne diye karışayım, düşünmüş yapmış ancak memnun olurum. Herkes toplanmışken kolay oluyor, vakit güzel geçiyor. Hiçbir şey haketmiyorsunuz gerçekten.

Tam okumadan niye yorum yapıyorsunuz

Görümcenizin kardeşi için bir hafta öncesinden bir doğum günü kutlaması yapmak istemesinde hiçbir sorun yok. Ben senden önce kutladım yarışına girilecek bir şey yok bunda. Aslında gününde kutlanması daha değerli (Şahsen ben doğum günlerine de pek anlam yüklemem bu arada)
Süpriz yapmak istemiş, muhtemelen sizin de geleceğinizi düşünerek plan yapmıştır, diye düşünüyorum. Sizin gelmeme ihtimalinizi göz önüne almamış, yoksa elbette size de önceden haber vermeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…