- 5 Eylül 2025
- 16
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi Aysemutluuu
-
Kardeşi evine gelince bir pasta kesmiş altı üstü. Sizle neyi planlayacaktı acaba?Benimde kırıldığım nokta buydu keşke benide dahil etseydi en azından fikir alışverişi yaparak aynı anda kutlardık
Abartıyorsun ben de sizinle aynı gün yapmış diye düşündüm bi an.1 hafta öncesinden heveslenmiş kutlamış.Bu kadar abartmayın sizin eşiniz onun da kardeşi.Eşiniz aaa önce kardeşim düşündü eşim düşüncesiz kafasında neden olsun ki? Sizi tanımıyor mu? Ben olsam eşim adına mutlu olurdum. Yazık bi de laf yemiş.Sizin gitmemeniz de son dakika olmuş.Yeni evli değilsiniz.Bazı şeyleri o kadar da takmamak gerekiyor.Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Bizce abartıyorsun..Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Benim başıma gelse eşim için sevinirdim, gidemediğim için üzülürdümHanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Yahu kardeşlerin bibirine kutlayacağı doğum gününe karışmasanız mı? Sanki sizin kutlamaniza engel gibi saçma saçma yazmışsınız. Kusura bakmayın ama çok mantıksız bir düşünce. Ne güzel işte mutlu olun eşiniz ailesi tarafından değer görüyor.Hanımlar merhaba ben mi fazla alınganım yanlış mı düşünüyorum bir fikir verin. Bugun sözde kayınvalidemlerde buluşacaktık ama benim misafirim geldi gidemedim eşim ve kızım gittiler meğer görümcem eşim için doğum günü planlamış ve ben gidemeyince keşke sende gelsen abimin doğum gününü kutlayacaktık herkese sürpriz olsun diye söylemedim dedi sen gelseydin sanada sürpriz olacaktı birdwb kutlayacaktım dedi ben yanlıs mı düşünüyorum eşimib doğum gününe bir hafta var ve benim başka planlarım vardı her iki aileyle beraber kutlamak gibi şimdi görümcem beni burda düşüncesiz yapmaz mı bak ben ilk kutladım sen düşünmedin ben düşündüm abimin doğum gününü der gibi sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Bu arada ben bu durumdan rahatsız oldugumu bildirmeme ve gitmememe rağmen kutlamıs yine eşimde söylenmiş işte neden böyle yaptın benim eşimin haberi neden yok diye sizce abartıyormuyum?
Ben de gücenir bir daha da doğum gününü falan kutlamazdım. Karısı yok diye bir pasta kesemiyorsa eksik kalsın doğum günü kutlaması derdim.Bir kızkardeş olarak söylüyorum..abime sürpriz yapıp doğum gününü kutladim diye fırça yersem çok gücenirim.. adı üstünde sürpriz yani .bunda büyütülecek bir durum yok .
Tam okumadan niye yorum yapıyorsunuzesinin dogumgunu bugun muydu?
eger oyleyse esinin dogumgununde misafir agirlayarak asil ayibi sen yapmissin
baska bir gün dogumgunu ama haftasonu diye bugun kutladiysa bunda ne var ki? kardesi sonucta. sen de gercek gununde kutlarsin
* simdi okudum daha bir hafta varmis. hic alinacak birsey yok. osuruktan nem kapma allahaskina. gidin basbasa kutlayin iste haftaya ailecek. sanki cok merakli senin aileni gormeye bir de iki aile toplasalim demissin, plana bak.
senin dogumgununde sizinkiler+kaynana , gorumce elti vs gelse sen "harika bir supriz oldu" mu dersin?
birbirini tekrar eden on cumle okudum devamında yeni bilgi geleceğini dusunmedim:)Tam okumadan niye yorum yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?