Eşimin dün akşamdan başlayan sol omuz ağrısı

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Eşimin dün akşam sol omzu ağrımış önemememiş. Bugün işe gitti. Yaklaşık iki saattir şiddetli omuz ağrısı var ve geçmedi. Doktora da gidemiyoruz. Sokağa çıkma yasağı, korona sebebiyle. Bilen var söylesin lütfen ne iyi gelir

bende de vardı geçti
o kadar spesifik olmayan bir şey ki stres olunca bile çıkabiliyor korkulacak bir şey yok bence.

Sicak dusa girsin ve sicak tutun mutlaka umarım onemli bisey değildir

lütfen acili, 112’yi arayın. Şiddetli sol kol ve omuz ağrısı önemli bir durum olabilir. Kalp krizi vs olabilir. Evde varsa üç adet aspirin içsin ve hemen doktora gidin. Korkuyorsanız 112’yi ve hastane acilini arayabilirsiniz.
Kalp krizinden eger suphelenirseniz siddetli 3 defa oksurun bu kalp etrafindaki damarlari calistirir

Geçmis olsun Boyun fitigi kireclenme de omuz agrisi yapabilir. Ani bir harekette yapmis olabilir eşiniz
Kas gevsetici merhem surebilirsiniz

Bir cok nedeni olabilir. Şiddetli ağrı varsa hastaneye danışın yinede. Ben hep ilk kaslardan şüpheleniyorum. Ya bir sertleşme veya iltihaplanma olabilir diye. Ama daha ciddi bir durum olabilir. Heleki ağır çalışıyorsa. Onun icin doktora danisin yinede. Geçmiş olsun

Sicak kesinlikle cok iyi geliyor, su torbasi koyun ayrica agri kesici verin.Ani carpma, itme, kakma olmadiysa suan doktora gitmeyi gerektirmez.Sayet agri giderek azalip bir kac gune kaybolmazsa ozaman caresine bakarsiniz.Ben 2yil once yasadim bunu sargilarla , sallarla dolastim.Agri cok feciydi , sebenini bilmiyorum , ama cok sukur tekrar etmedi.

Geçtiğimiz günlerde aynı şekilde idim. Ağrıdan ağlayacak kadar kötü idim. Hastane evimin yakınında ama asla gitmek istemiyorum bu süreçte Allah muhtaç etmesin de.
Duşta sıcak su ile masaj ile açmaya çalıştım o ağrıyan sinirleri. Hem bitkisel hem de evdeki ağrı kesicili masaj kremleri ile defalarca elim masaj yaptı. Sadece omuz bölgesi değil ama boyun ve ayak dahil yaptı çünkü tüm vücudum ağrıdan kilitlendi adeta. Bir de kas gevşetici içtim günler sonra dindi sızısı

Eşimin dün akşam sol omzu ağrımış önemememiş. Bugün işe gitti. Yaklaşık iki saattir şiddetli omuz ağrısı var ve geçmedi. Doktora da gidemiyoruz. Sokağa çıkma yasağı, korona sebebiyle. Bilen var söylesin lütfen ne iyi gelir
Ambulans çağırıp hastaneye gidin allah korusun kalp krizi olabilir

Bende şuan sağ omzumda yaşıyorum.at kestanesi kremim vardı onu sürdüm üzerine sıcak bez koydum ama içten şişmiş gibi hiiic fayda etmedi :(

Masaj yap zeytinyagi ile canim sicak tut havluyla kas gevşetici hap içsin evde varsa

Back
X