Eşimin Düşüncesizliği ve Yalnızlığım

Anladım, bir üst mesajınızı gördüm. Neden calısmıyorsunuz?

Birine cevaben eğitimimi belirttim. Yoksa onla vatandaşlığın bir ilgisi yok.
Çalışmak için vatandaşlık bekliyorum. Evraklarım olmadan yakalanırsam sonra sorun olur. Yoksa ben de işe girmek istiyorum.

Birine cevaben eğitimimi belirttim. Yoksa onla vatandaşlığın bir ilgisi yok.
Çalışmak için vatandaşlık bekliyorum. Evraklarım olmadan yakalanırsam sonra sorun olur. Yoksa ben de işe girmek istiyorum.

Vatandaşlık sorunum OLDUĞU için
Yanlış olmuş kusura bakmayın

Merak ettim, tesekkürler. Estagfrullah...
Peki gecinmeniz zor mu orada? Yani esin belki böyle bir insan degil, ama sıkısık bir durumda iseniz böyle yapıyordur belki?
Ama hamilesin, insan biraz anlayıslı olur yahu ne kadar zor durumda olursa olsun..

Şimdilik eşim tek çalışan olduğu için süper rahat yaşayamıyoruz zaten ben öyle büyük istekleri olan biri de değilim ve 20-25 liradan kısacak halde asla değiliz. Beni üzen de bu oldu.ihmal edilmiş ve önemsenmemiş hissettim.

Belki o haldesinizdir, sana hissettirmiyordur, idare ediyordur? Böyle düşünmek eşini daha iyi bir insan yapıyor, ondan zorluyorum. Çünkü hamilesin, işin yok, başka ülkedesin, dogru dürüst arkadasın da yoktur orada muhtemelen. İnsan böyle bir şeyi niye der ki başka türlü? Bu kadar önemsemiyorsa bebegi de aldır gitsin o zaman. Düştü dersin. Bu adamdan cocuk mu yapılır?
Çok sinirlendim.

burda kimsem yok. Onun için bu kadar takılıyorum olaya tek dayanağım o. O ise ne kadar yalnız olduğumu ve başıma bir şey gelse ondan başka desteğim olmadığını anlamıyor ve olmadık yerlerden tasarrufa gidiyor.
Bebeğe gelince babalığı haketmediğini ben de düşünüyorum ama 30lu yaşlarımın ortasındayım. Bundan sonra benim de annelik için ne kadar şansın var bilmiyorum.

Düşünüyorum da annem babamdan 20 lira istese babamin cebinde 2 kurusu olmasin bulur getirir.
Sanirim boyleleri eskide kaldi.
Korkutmak için yarin telefonlarına cikmayin gün boyu o zaman anlar belki.

Bilmiyorum, sinirlendim bir an. Yani Türkiye'de yasal sınır var, ama orada yoktur herhalde. Şeytan diyor işte. Keske erkekler bir seylerin kıymetini, yanına bir tek senin kalacagını yaslanınca anlamasalar...Karsına al konus o zaman iyilikle. Tatlı dil yılanı deliginden cıkarır. O da mı olmadı, bekle aradan zaman gecsin. Alttaki arkadasın dedigini uygula. Korkut. 2 kurus telefon parasından kısılmayacagını anlasın gurbette.

Düşünüyorum da annem babamdan 20 lira istese babamin cebinde 2 kurusu olmasin bulur getirir.
Sanirim boyleleri eskide kaldi.
Korkutmak için yarin telefonlarına cikmayin gün boyu o zaman anlar belki.

O sensin cünkü. Sana yapmaz, sen kızısın, ama annen en nihayetinde el kızı. Ona yapar. O yüzden kadının ekmek kapısı olması lazım.

Bazı adamlar cimri çekilmez
Bazılarıda müsrif ( benimki gibi
İkisi zor
Alkah kolaylık versin
Yapacak bişe yok ama sizin sdam resmen bi odun

Aynen. Sanırım biz aile olamadık hala kendimi elin adamına muhtaç hissettiriyor.
Onun için çalışmak şart. Yarının garantisi yok.

Düşüncesizlik yapmış Eşiniz. Hem de hamileyken iki kati akli kalması gerekirken umrunda olmamış pek. Konuşmayı deneyin hala olmuyorsa hic bir şeyden haber vermeyin merakta bırakın iyice

Aynen. Sanırım biz aile olamadık hala kendimi elin adamına muhtaç hissettiriyor.
Onun için çalışmak şart. Yarının garantisi yok.

Bence sen önce benim dedigimi uygula olmazsa arkadasın dedigini uygula. Buraya da yaz...Kendini de bunaltma, imkanların dahilinde kendini rahatlat. Duş yap ne bilim en basiti, kitap oku...Bunların gecici oldugunu düsün, sonucta bir meslegin var ve o meslegi yapabilirsin her zaman vatandaslıkla ilgili sıkıntını hallettikten sonra. Bu da tesellin olsun. Esin karsı cıkarsa da işte cocuga bak gibisinden, calısamayacak durumda iken telefon parası dilenecegim insana tekrar muhtac olmak istemiyorum dersin. Esini bogasım var.

Otele gidip kalmalar falan onları unut bir kere hoş değil. Eşin sanırım biraz cimri durum bunu gösteriyor. Kendini değersiz hissetmen normal, ama belki o senin kendini böyle hissettiğinin farkında bile değildir. Onunla konuşsan. Böle şeyler için ani tepkiler verme bence hamilesin duygusal dönemindesin. Bebeğini düşün boşver gerisini.

Tavsiyeler için teşekkürler. Şimdilik aklımı dağıtacağım. Akşam da elimden geldiğince sakin konuşmaya çalışacağım. Umarım anlar.
Gerçi hiç o modda değil ama umut işte...

Tavsiyeler için teşekkürler. Şimdilik aklımı dağıtacağım. Akşam da elimden geldiğince sakin konuşmaya çalışacağım. Umarım anlar.
Gerçi hiç o modda değil ama umut işte...

Rica ederim. O moda getir o zaman. Güzel bir sofra kur, kendine şöyle bir çeki düzen ver. Hem şimdi senin de psikolojin bozulmuştur. O konusmayı içten şekilde yapman için, kendini iyi hissetmen lazım. Senin açından daha büyük bir duvar oluşmuştur arada çünkü.
Konu takibini kaldırmıyorum, bekliyorum haberlerini. İyi geceler...

İnanmıyorum ya gerçekten sorumsuz bir insanmış bir an önce al karşına ve konuş hamilesin ya hamile! Dünyanin her hali var allah korusun

20 lira kontör parası veremezken otel parasını nasıl ödeyeceksiniz

Eşim gelince konuştuk başta sen bebek misin ihtiyacın mı var gibi konuşmalarla beni ağlatsa da sonunda hak verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…