Anladım, bir üst mesajınızı gördüm. Neden calısmıyorsunuz?
Yüksek lisans mezunu olma ile vatandaslıgın ilişkisi nedir? Bunu merakımdan soruyorum. Acıklar mısın bana? Bir de hangi ülkedesin?
Bence calısmalısın. Gururunu kırmaz sandıgın esin bunu yapıyorsa...Kendini harcama derim. Burada iş bulmak cok zor, orada nasıl bilmiyorum gerci.
Vatandaşlık sorunum OLDUĞU içinYüksek lisans mezunuyum. Vatandaşlık sorunum olmadığı için şuan çalışmıyorum
İstersen bu bilgiyi konunun basına not diye ekle de gerekli gereksiz acıklama yapmak zorunda kalma insanlaraVatandaşlık sorunum OLDUĞU için
Yanlış olmuş kusura bakmayın
Birine cevaben eğitimimi belirttim. Yoksa onla vatandaşlığın bir ilgisi yok.
Çalışmak için vatandaşlık bekliyorum. Evraklarım olmadan yakalanırsam sonra sorun olur. Yoksa ben de işe girmek istiyorum.
Vatandaşlık sorunum OLDUĞU için
Yanlış olmuş kusura bakmayın
Merak ettim, tesekkürler. Estagfrullah...
Peki gecinmeniz zor mu orada? Yani esin belki böyle bir insan degil, ama sıkısık bir durumda iseniz böyle yapıyordur belki?
Ama hamilesin, insan biraz anlayıslı olur yahu ne kadar zor durumda olursa olsun..
Şimdilik eşim tek çalışan olduğu için süper rahat yaşayamıyoruz zaten ben öyle büyük istekleri olan biri de değilim ve 20-25 liradan kısacak halde asla değiliz. Beni üzen de bu oldu.ihmal edilmiş ve önemsenmemiş hissettim.
burda kimsem yok. Onun için bu kadar takılıyorum olaya tek dayanağım o. O ise ne kadar yalnız olduğumu ve başıma bir şey gelse ondan başka desteğim olmadığını anlamıyor ve olmadık yerlerden tasarrufa gidiyor.
Bebeğe gelince babalığı haketmediğini ben de düşünüyorum ama 30lu yaşlarımın ortasındayım. Bundan sonra benim de annelik için ne kadar şansın var bilmiyorum.
Düşünüyorum da annem babamdan 20 lira istese babamin cebinde 2 kurusu olmasin bulur getirir.
Sanirim boyleleri eskide kaldi.
Korkutmak için yarin telefonlarına cikmayin gün boyu o zaman anlar belki.
Bilmiyorum, sinirlendim bir an. Yani Türkiye'de yasal sınır var, ama orada yoktur herhalde. Şeytan diyor işte. Keske erkekler bir seylerin kıymetini, yanına bir tek senin kalacagını yaslanınca anlamasalar...Karsına al konus o zaman iyilikle. Tatlı dil yılanı deliginden cıkarır. O da mı olmadı, bekle aradan zaman gecsin. Alttaki arkadasın dedigini uygula. Korkut. 2 kurus telefon parasından kısılmayacagını anlasın gurbette.
O sensin cünkü. Sana yapmaz, sen kızısın, ama annen en nihayetinde el kızı. Ona yapar. O yüzden kadının ekmek kapısı olması lazım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bazı adamlar cimri çekilmez
Bazılarıda müsrif ( benimki gibi
İkisi zor
Alkah kolaylık versin
Yapacak bişe yok ama sizin sdam resmen bi odun
Aynen. Sanırım biz aile olamadık hala kendimi elin adamına muhtaç hissettiriyor.
Onun için çalışmak şart. Yarının garantisi yok.
Tavsiyeler için teşekkürler. Şimdilik aklımı dağıtacağım. Akşam da elimden geldiğince sakin konuşmaya çalışacağım. Umarım anlar.Bence sen önce benim dedigimi uygula olmazsa arkadasın dedigini uygula. Buraya da yaz...Kendini de bunaltma, imkanların dahilinde kendini rahatlat. Duş yap ne bilim en basiti, kitap oku...Bunların gecici oldugunu düsün, sonucta bir meslegin var ve o meslegi yapabilirsin her zaman vatandaslıkla ilgili sıkıntını hallettikten sonra. Bu da tesellin olsun. Esin karsı cıkarsa da işte cocuga bak gibisinden, calısamayacak durumda iken telefon parası dilenecegim insana tekrar muhtac olmak istemiyorum dersin. Esini bogasım var.
Tavsiyeler için teşekkürler. Şimdilik aklımı dağıtacağım. Akşam da elimden geldiğince sakin konuşmaya çalışacağım. Umarım anlar.
Gerçi hiç o modda değil ama umut işte...
20 lira kontör parası veremezken otel parasını nasıl ödeyeceksinizMerhaba,
Eşimle 10 aydır evliyiz ve yurt dışında yaşıyoruz. 3 aylık hamileyim ve her gün yürüyüşe çıkıyorum.
Eşim ben evde olmadığım zaman beni hiç merak etmiyor. O kadarki 20 lira yükleyip telefonumun dakikasını yenilemedi. Haftalardır telefonsuz geziyorum. Bugün en sonunda patladım hiç umursadığın yok düşsem bir yerime bir şey olsa haber verecek kimse yok dedim o da 20 TL az para değil kullanmadığın bir şeye para yatırmak istemiyorum. Düşersen biri sana telini verir dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam karını başkalarına muhtaç etmeye meraklısın diyip kapadım teli ( bu arada evde wireless olduğu için internet üzerinden telefonlaşabiliyoruz dışarıda sorun ve bu ülkede tek başımayım kimseyi tanımam evde basıma bir şey gelse eşime ulaşamasam gene kimseye haber veremem. Ambulans arayacak dakika bile yok). Madem merak etmiyor bu gece gidip bir otelde kalsam diyorum. Yanına gidecek kimsem yok çünkü. Sinirle de karar vermek istemiyorum sizce ne yapmalıyım. Haksız olduğum ama göremediğim bir durum varsa da lütfen paylaşın.
Eşim gelince konuştuk başta sen bebek misin ihtiyacın mı var gibi konuşmalarla beni ağlatsa da sonunda hak verdi.Rica ederim. O moda getir o zaman. Güzel bir sofra kur, kendine şöyle bir çeki düzen ver. Hem şimdi senin de psikolojin bozulmuştur. O konusmayı içten şekilde yapman için, kendini iyi hissetmen lazım. Senin açından daha büyük bir duvar oluşmuştur arada çünkü.
Konu takibini kaldırmıyorum, bekliyorum haberlerini. İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?