Eşimin Düşüncesizliği ve Yalnızlığım

canim benim esin kredi kartinin aynisindan sanada cikartabilir ek kart yani bunun vatandaslikla bir alakasi yok mesela. bende yurt disindayim gecici bir gorev icin geldik ve oyle yaptik ek kart cikarttik ben markete falan gidiyorum isimi hallediyorum....yani onsuz fazla biryere gitmiyorum ama o kart yanimda bir guvence gibi anlatabildim mi?

Bu olaya kadar benim de kart talebim olmamıştı ama haklısınız gerekiyormuş.

Böyle adamlar evlenmeden önce belli etmiyor mu kendini ? Ya da görüp de görmezden mi geliyoruz ? Çok aci, cok vahim bi durum sizinkisi. Allah kimsenin başına vermesin, sizin eşinize de doğruyu görmeyi nasip etsin

10 aydir evli olup yurtdisinda 10 aydir yasiyorsaniz vatandislik degil oturum izni bekliyorsunuzdur.ben 5 yildir yurtdisinda yasiyorum,5 yildan sonra vatandasliga basvurma hakkiniz dogar ki bu hemen hemen her ulkede boyledir.
kartiniz yoksa ek kart cikarttirabilir esiniz.hatta sizin icin cikarttigi karta limitte koyabilir gayet..
otele gitme fikri cok mantikli degil cunku o da aynisini sizin ustunuzde deneyebilir ilerde..

otel de kalacak paranız var mı?ailenizden gelen,nakit paranız varmış.onunla niye kontör almıyorsunuz ?bu sorulara cevap verecek misiniz?

Sanirim yanlis okudunuZ annem için demiştim onu.

Eşim gelince konuştuk başta sen bebek misin ihtiyacın mı var gibi konuşmalarla beni ağlatsa da sonunda hak verdi.

Her an ihtiyacın olabilir sonucta. Hak vermesine sevindim canım. Tamamen cözüldü mü yani sorun?

ben otel fikrini hiç sevmedim, eşinizin umursamazlığı sizi üzmüş haklı olarak ama kalıcı çözümler bulmak en mantıklısı. bide hamılelik hassas bi dönem,eşinizle konuşun,neler hissettiğinizi söyleyin, inanın erkekler asla bayanlar kadar duyarlı düşünceli olamıyor, üzüntünüzü kırgınlığınızı yüzyüze konuşurken ifade etmeniz en doğrusu

Sadece kredi kartı ile bilgisayardan yükleme yapılıyor. Benim henüz bu ülkede bir kredi kartım yok. Vatandaşlık da beklediğim için bu konularda maalesef eşime bağlıyım.

Nakit olarak ailemin verdiği paralarım var. Kredi kartım yok.

20 lira kontör parası veremezken otel parasını nasıl ödeyeceksiniz
Emin ol bu konu sahibinin hic aklına gelmemistir, ufkumuzu actın sagol. Bak yukarda yazmıs kadın.

otel de kalacak paranız var mı?ailenizden gelen,nakit paranız varmış.onunla niye kontör almıyorsunuz ?bu sorulara cevap verecek misiniz?

Siz yorumları okumadan etmeden boyle sorgular gibi yorum nasıl yapıyosunuz ya. Ustte alıntıladım, okuyun bi zahmet.

Emin ol bu konu sahibinin hic aklına gelmemistir, ufkumuzu actın sagol. Bak yukarda yazmıs kadın.

Siz yorumları okumadan etmeden boyle sorgular gibi yorum nasıl yapıyosunuz ya. Ustte alıntıladım, okuyun bi zahmet.
neyi açıklamış pardon?ben sadece konudaki çelişkilere dikkat çektim.nakit param var diyor,otelde kalırım diyor ama 20 tl kontör yükleyecek param yok diyor.
ayrıca avukat mısınız?2.üyelik mi?

neyi açıklamış pardon?ben sadece konudaki çelişkilere dikkat çektim.nakit param var diyor,otelde kalırım diyor ama 20 tl kontör yükleyecek param yok diyor.
ayrıca avukat mısınız?2.üyelik mi?
E okudugunuzu mu anlamıyosunuz? Demis ya nakit param var ama kredi kartım yok ve bulundugum ulkede kontor satısı bilgisayar uzerinden kredi kartıyla yapılıyor. Gayet acık net, ne celiskisi buldun sherlock holmes?
Konu sahibinin avukatı degilim ama avukatım bu arada

e pardon siz açıklama yapana kadar anlamamıştım.
siz mi avukatsınız*kuzeniniz mi?bir topicte avukat kuzenim yazmışsınız da...

Telefonuna 20 TL'yi kendin yükleyemiyorsun ama otelde kalacak paran var enteresan.
Bu adam eş olmayı da baba olmayı da hak etmiyor üzgünüm.

O değil de hangi ülkede paranla kontör yükleyemiyorsun o da ayrı bir olay.
Herkes internet veya kredi kartı kullanmak zorunda mı?

profilinizi inceledim avukat "mışsınız"ama konu hakkında yorum yapabilirsiniz benim yazdıklarımı değil,site kurallarına göre.ayrıca beğenmediyseniz kib leyin.yorumuma yorum yapmayın lütfen.zira ben sizi kib leyeceğim

Konu sahibi cocuktu, ozel fotografını erkek arkadasına yollamıstı. Cocuk bu fotoları yayacagını iddia ediyordu, bende konu sahibine cocuga msj at, kuzenim avukat boyle boyleymis yasal haklarımı biliyorum vs de diye akıl verdim ozelden, sonra da bunu topikte paylastım ben konustum konu sahibiyle diye. Yine yanlıs okumussunuz:)

Otelde kalacak paranız varsa kontörunuzu kendiniz alın demekki harçlık alıyorsunuz

Vatandaşlık değil Green Card bekliyorsunuz.. Bankalarla bir konuşun, SSN'ınız vardır mutlaka ve bazı bankalar düşük limitli kartlar verebiliyorlardı sanırım.. en azından telefonunuzu kullanırsınız..

eşiniz konusunda da kesinlikle sizi takmıyor.. daha kötüsü hamile olduğunuz halde umurunda olmamanız.. bir danışmanla görüşseniz faydası olabilir..

Valla site ozelliklerinde alıntı ekle alıntı yap fasilitesi oldugu surece yorumlara yorum yapmanın aykırılık oldugunu dusunmuyorum. Forumun amacı zaten yorumların da yorumlanmasıdır ki sadece baslıga yonelik mesaj atsak bu site forum degil sozluk olurdu. Kaldı ki site kurallarında da boyle bir yasagı gormedim lutfen siz biliyorsanız benimle paylasın.
Ek olarak kib butonu icin sikayet sebebinin bariz olması gerekir. Ne demek begenmiyosan kible? Yonetime sikayet ettim cunkuuu begenmedim. Boyle bi arguman olabilir mi yahu? Siz forumun amacını pek anlamamıssınız sanırım.
Ayrıca buyrunuz beni kibleyiniz, sizin takdirinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…