Bu olaya kadar benim de kart talebim olmamıştı ama haklısınız gerekiyormuş.canim benim esin kredi kartinin aynisindan sanada cikartabilir ek kart yani bunun vatandaslikla bir alakasi yok mesela. bende yurt disindayim gecici bir gorev icin geldik ve oyle yaptik ek kart cikarttik ben markete falan gidiyorum isimi hallediyorum....yani onsuz fazla biryere gitmiyorum ama o kart yanimda bir guvence gibi anlatabildim mi?
Bilmiyorum, sinirlendim bir an. Yani Türkiye'de yasal sınır var, ama orada yoktur herhalde. Şeytan diyor işte. Keske erkekler bir seylerin kıymetini, yanına bir tek senin kalacagını yaslanınca anlamasalar...Karsına al konus o zaman iyilikle. Tatlı dil yılanı deliginden cıkarır. O da mı olmadı, bekle aradan zaman gecsin. Alttaki arkadasın dedigini uygula. Korkut. 2 kurus telefon parasından kısılmayacagını anlasın gurbette.
O sensin cünkü. Sana yapmaz, sen kızısın, ama annen en nihayetinde el kızı. Ona yapar. O yüzden kadının ekmek kapısı olması lazım.
Eşim gelince konuştuk başta sen bebek misin ihtiyacın mı var gibi konuşmalarla beni ağlatsa da sonunda hak verdi.
Sadece kredi kartı ile bilgisayardan yükleme yapılıyor. Benim henüz bu ülkede bir kredi kartım yok. Vatandaşlık da beklediğim için bu konularda maalesef eşime bağlıyım.
Nakit olarak ailemin verdiği paralarım var. Kredi kartım yok.
Emin ol bu konu sahibinin hic aklına gelmemistir, ufkumuzu actın sagol. Bak yukarda yazmıs kadın.20 lira kontör parası veremezken otel parasını nasıl ödeyeceksiniz
otel de kalacak paranız var mı?ailenizden gelen,nakit paranız varmış.onunla niye kontör almıyorsunuz ?bu sorulara cevap verecek misiniz?
neyi açıklamış pardon?ben sadece konudaki çelişkilere dikkat çektim.nakit param var diyor,otelde kalırım diyor ama 20 tl kontör yükleyecek param yok diyor.Emin ol bu konu sahibinin hic aklına gelmemistir, ufkumuzu actın sagol. Bak yukarda yazmıs kadın.
Siz yorumları okumadan etmeden boyle sorgular gibi yorum nasıl yapıyosunuz ya. Ustte alıntıladım, okuyun bi zahmet.
E okudugunuzu mu anlamıyosunuz? Demis ya nakit param var ama kredi kartım yok ve bulundugum ulkede kontor satısı bilgisayar uzerinden kredi kartıyla yapılıyor. Gayet acık net, ne celiskisi buldun sherlock holmes?neyi açıklamış pardon?ben sadece konudaki çelişkilere dikkat çektim.nakit param var diyor,otelde kalırım diyor ama 20 tl kontör yükleyecek param yok diyor.
ayrıca avukat mısınız?2.üyelik mi?
e pardon siz açıklama yapana kadar anlamamıştım.
siz mi avukatsınız*kuzeniniz mi?bir topicte avukat kuzenim yazmışsınız da...
E okudugunuzu mu anlamıyosunuz? Demis ya nakit param var ama kredi kartım yok ve bulundugum ulkede kontor satısı bilgisayar uzerinden kredi kartıyla yapılıyor. Gayet acık net, ne celiskisi buldun sherlock holmes?
Konu sahibinin avukatı degilim ama avukatım bu arada
Dun ozelden konustuk biz, ona bi metin hazırladım avukat kuzenimle konustum cok sinirlendi boyle boyle dedi vs seklinde. Tehdit santaj resim yayınlama suc teskil ediyor diye bi uyarı mesajı atacal. Sonra engelleyecek. Yine bi sorun cıkarsa numarayı vercek bana aricam
e pardon siz açıklama yapana kadar anlamamıştım.
siz mi avukatsınız*kuzeniniz mi?bir topicte avukat kuzenim yazmışsınız da...
profilinizi inceledim avukat "mışsınız"ama konu hakkında yorum yapabilirsiniz benim yazdıklarımı değil,site kurallarına göre.ayrıca beğenmediyseniz kib leyin.yorumuma yorum yapmayın lütfen.zira ben sizi kib leyeceğim
En azından Telefon konusu çözüldü diyelim..Her an ihtiyacın olabilir sonucta. Hak vermesine sevindim canım. Tamamen cözüldü mü yani sorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?