- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Ya dedigim gibi iyi kazaniyor ortalamaya gore. Cok sukur yetiyor arttiriyoruz da. Ama abartmadan soyluyorum. Su cocuklara ona buna su ay sadece1000 rahatt harcamistir. Sadece kiyafet vs.Bak ablasının durumu yoksa ne güzel iyilik yapmış yardımcı olmuş derim ama bu kadarı bana göre fazla. Eşiniz çok mu kazanıyor onu yaparım bunu yaparım diyecek kadar
Ya tamam durumu yoksa diyorsunuz ama kadinin kolunda bilezigi var. Biri esprili sordu a duruyormu diye cunku durumu kotu ya, zor ,amana sakliyorum diyor. Daha ne kadar zor zaman olabilir ki kendi parani kullanmak icin?Bak ablasının durumu yoksa ne güzel iyilik yapmış yardımcı olmuş derim ama bu kadarı bana göre fazla. Eşiniz çok mu kazanıyor onu yaparım bunu yaparım diyecek kadar
Eşiniz bütün noksan şeyleri alıyormuş eşiniz varken neden bozdursun gerçekten sinir olmamak elde değil.Ya tamam durumu yoksa diyorsunuz ama kadinin kolunda bilezigi var. Biri esprili sordu a duruyormu diye cunku durumu kotu ya, zor ,amana sakliyorum diyor. Daha ne kadar zor zaman olabilir ki kendi parani kullanmak icin?
Ayrimi ben de sevmem. Su kafadayim. Sonucta evlendigim ilk sene calismiyordum ve sagolsun evin benim hicbir ihtiyacimi hic eksik birakmadi. Evine de bakar. Bir deeee bu saatten sonra mumkuuuun degil zaten ayirmak parayi. Asssla oyle bi ortam yok. Ama ben az da olsa kenari atarim paraDaha çok harca ve maaşini ayir. Evlilikte senin paran benim param olaylarini hiç sevmem ama boyle durumda maaşimi ayirir eve kuruş para vermezdim ustune masraf cikarirdim ama bunlari inadina yapiyor gibi de gozukmemeye calisirdim.
Gercekteki ben olarak tabi ki bunlari yapamazdim direk cinnet gecirirdim ortaligi ayaga kaldirirdim.
Kv bizden 1.500 lira alip geri vermemişti uzuuuun bir sure o parayi bile söke söke geri aldim, eşime kalsa almazdi ama yedirtmem ben kimseye.
He simdi gelin linç edin anasi 28376373 yil bakmiş oğluna 1.500lirayi aliyorsun diye
(Oyle yapmam icin sebeblerim vardi ve yaptim)
Yooooo esi var. Esinin is durumlari kotuydu bi ara ole diyorlardi. Maas almiyordu falan. Ama esi var yaaani. Olay es de degil ki benimm esimin ben size yardim ederim sen benim kardeismsinn alirim yaparim hediyem olsun modlariiiiGörümceniz bosanmis mi, nafaka almiyor mu, kocasi yok mu, babalari yok mi cocuklarin, kadin calismiyor mu merak ettim
Agliycam artik kendimi yiyorummEşiniz bütün noksan şeyleri alıyormuş eşiniz varken neden bozdursun gerçekten sinir olmamak elde değil.
He simdi gelin linç edin anasi 28376373 yil bakmiş oğluna 1.500lirayi aliyorsun diye
Ayrimi ben de sevmem. Su kafadayim. Sonucta evlendigim ilk sene calismiyordum ve sagolsun evin benim hicbir ihtiyacimi hic eksik birakmadi. Evine de bakar. Bir deeee bu saatten sonra mumkuuuun degil zaten ayirmak parayi. Asssla oyle bi ortam yok. Ama ben az da olsa kenari atarim para
Yooooo esi var. Esinin is durumlari kotuydu bi ara ole diyorlardi. Maas almiyordu falan. Ama esi var yaaani. Olay es de degil ki benimm esimin ben size yardim ederim sen benim kardeismsinn alirim yaparim hediyem olsun modlariiii
Görümceniz bosanmis mi, nafaka almiyor mu, kocasi yok mu, babalari yok mi cocuklarin, kadin calismiyor mu merak ettim
Yok esim disariya da cok yardim yapar allahi var. Bagislarda bulunur. Yolda birini gorse hemen markete sokar isstedigini al der. Yapar yani. Ama yediremiyroum. Olay benim calismam da degil sirf. Paramiz ortak zaten. Ortak birlestirip hep karttan harcariz. Ama neden hep benim esim aileye bisey yapiyor??? Ya bi gelirken bize biskuvi dahi almayan insanlar neden somuruyor? Ya da esim neden bu kadar saciyor. Yardim edersin amenna. Ama bot al 300 tl mont al 200 tl hali al 600 tl olmazzKendi maaşından mı ortak hesaptan mı yapıyor bu yardımları. Ayrıca yardım yapılacaksa hayvanlar var, depremzedeler var, bir sürü fakir fukara insan var. Ablasıdır elbet ama bu iş biraz şımarıklığa girmiş. Üstte yazmış bir üye masraf çıkarın diye evet yani eğer siz nerden kısayım edeyim diye bakarken, bu çalışma şartlarında eve para getirirken har vurup harman savurması kabul edilebilir değil.
Çok kazanıyorsa ve onlara yaptığı harcama sizin evinizi etkilemiyorsa bırakın yapsın sizin kardeşiniz aynı durumda olsa sizde yapardınız. Eğer ki karşı taraf sömürüyorsa bunu bırakın somursun kocanızın yaptığı size daha hayırlı biseyler olarak dönüyordur. Tabi tüm harcamayı onlara yapıp sizin maaşınızla ev gecinjyorsa sizi eksik bırakıyorsa o zaman başka .Hanimlar selam. Buralarda uzun zamandie yoktum. Iannailmaz yogun calisiyorum. Esimle biirsuru anlasamadigimiz konu var. Ama su ara enn cok para mevzusu cok batiyor. Esim heeerkese yardim ediyim ben yapiyim diye kosan biri. E iyi hos tabi yardim etmek iyidir. Ama artik dozunu gercekten asti. Insanlar bunu farkedip somuruyor resmennnn(ailesi en once). Ablaisnin durumu bir donem kotuydu. Esinin isinden dolayi. Kendi evlerine tasindiklarinda biirton esya aldi. Halilarini aldi esim. Ablasi alsin diyeceksiniz ama insan cekinmez mi? Kalkti ablasi kendi secti bide halilari. Dunya para tuttu. Neyse hediyem dedi gecti esim. Ustelemedim goze batmamak icin. Gecen yine ablasini gezmeye cikarmis cocuklarin monta ihtiyaci var bakicam diyo. Bilmiyor sanki kardesinin para asla odetmiyecegini.. Cocuklara mont aldi dondu ayakkabi aldi ikiser tane. Sonra ablasi diyir ki, benim ayak numarama gore hic yok bulamadim bot diyor. Ablasina da aldi bir guzel. Yanlis anlamayin 200 den asagi tutmuyor hicbir aldigi esya. Cokk sukur iyi.kazaniyoruz ama dunya zengini.degiliz biz de. Gecen ay cocuklara yatak baza aldi esim yine. Bisey oluyor diger kardesi diyor ki, ben yettiremesem abim destek cikar diyor. Cildiriyorumm. Katlanamiyorum artik. Kafasina esiyor cocuklara surekli bisey aliyor. Ya benim de var yigenlerim olay.hediye almak da degil. Ama suuurekli ve pahalii seyler. Ve farkediyorim karsi taraf.bunu hep kullaniyorr. Cocuklara mont ayakkabi kendine ayakkabi aldirmak nedir? Gerci suc sadece karsida da degill, esimde. Ben alirim, ben yaparim. Bennnn oderim. Sacmalamayin ben hallederim modunda. Artik yiyorum kendimi. Napiyim ben soleyin ablalarim. Geecekten cildiriuorum artik. Eve davet ediyilar elin bos gelme diye espri falan yapiyolar. Benim ailem kessen demez boyle seyler meselA. Napicam ben icim kopuruyor bas edemiyorum. Gecen sene bi tatile gittik kardesiyle. Kurus harcamadi! Esim de harcatmadi zaten. Bu kadar olmazzz. Para babasi gibi goruyorlar. Benimki de kendini ole saniyor! Su dkka kardesi para istese, butunnn kenardaki parasini verir. Kardesim der. Zorda der. Der de der. Gecen deidm ki, abim yeter bana diyecegine kenari uc kurus koy da biriktir uarin oburgun evleneceksin dedim. Saadece guldu
Muhtac olsalar tabiki alinir ama anasi babasi varken ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?