- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Evet evet onu yeni gorduk. Bayag.dusunuyor suan zaten. Iste simdi de sart.kostu.odedigimiz surece calismalisin sen de diye. Ama ben cocugum olunca calismak istemiyorum kiYani ufak hediyeler olabilir de dozunu abartmış eşiniz..Sen böyle vermeye devam edersen ben de çalışmam deyin ablasına bol keseden dağıtacağina size de versin..Bir de ev almak için hocaların uygun gördüğü katılım bankaları var..Evi banka alıyor ve üzerine biraz ekleyip kendi satıyor..Onu bir söyleyin isterseniz internetten de açıp bakabilir hocaların bu konu hakkındaki konuşmalarına..
Okkkkadar dogru kiiii. Oyle zaten. Aileninki benimki. Ona sordugunda allah icin yapiyor. Ama ben kuduruyorjm. Herseyde kosuyor herseye yagdiriyor
Canım benim eşimde aynıydı ki hala aynı sayılır ablaya değilde kaynatama yandırırdı ne zamn çocuk oldu şuan 4 tane ve kiradayız yetiremez oldu aklı başına geldi gerçi erkekler düz mantık ben çalışsam yine yedirirde ben hiç çalışmadım artık çocuklar masraf edince yetiremiyo yani azaldı gönderemiyor biraz akıllandı sayılır işte ama kaynatam o kadar yuzssuzki hala onu öde bunu öde elinden geliyosa ödüyor malesefYa onu diyorum iste. Benimki aliyorrr ona kuduruyorum. En basiti su hali olayinda. Diyemez miydi cok israr esiyoaun kardesim tamam hediyen olsun ama bir hali yeter. Tamam al salona al en lazimi o. Bittiii. Her odaya bakmak nedir? Her odaya.secmek? Ya benim annem 10 kurus almaz bizden kiyamet kopar. Oyle biridir
Arada bir ufak tefek hediyeyi anlarim da hali fln olmaz yani sizin rizkinizi yediriyor.esi varmis olmasa neyse.esiniz saf kalpli aliyim diyorda gorumce net bi sekilde hayir abi diyemez mi ben olsam bende cildiririm benim abimde almak ister ama ben asla kabul etmem arada ufak tefek seyler oda israr kiyamet.bence sizde tavrinizi koyun ihtiyaci olmayan seyleride aldirmasi somurmek oluyor.Ya onu diyorum iste. Benimki aliyorrr ona kuduruyorum. En basiti su hali olayinda. Diyemez miydi cok israr esiyoaun kardesim tamam hediyen olsun ama bir hali yeter. Tamam al salona al en lazimi o. Bittiii. Her odaya bakmak nedir? Her odaya.secmek? Ya benim annem 10 kurus almaz bizden kiyamet kopar. Oyle biridir
Tamam calisirim tabi ki deyip borca sokun.Sonra işten çıkın,bakin bakalım nasil eli sıkı oluyor :))Evet evet onu yeni gorduk. Bayag.dusunuyor suan zaten. Iste simdi de sart.kostu.odedigimiz surece calismalisin sen de diye. Ama ben cocugum olunca calismak istemiyorum ki
Faiz gunah miymis?Of kuzum hersey sorun. Suana kadar ev almayisimiz kredi cekmek istemeyisinden. Faiz gunah diyerekten. Dinine duskun epey. Simdi faiz degil de baska bisekilde bisey bulmus eve girerim ama calisacaksin isten cikmycaksan diyor. Ya dedim yarin oburgun cocugum oldugunda calismam ki ben annene birakmak istemiyorim. Herseyi gec ben bakmak istyorum dedim. Ve ben beden gucuyle calisiyorum. Sonra yine tartstik hem ev diyosun hem de yardm etmyceksin falan. Bla bla iste. Her ucu b klu degnek. Cok cikmazdaym. Herseyimiz sorun
Benim teyzemin kızının eşi de böyleydi..Kendi çocukları olunca yegenlerine aşırı düşkünlüğü bitti..Sizde de öyle olur inşallahHayir henuz yok. Bu ve bunun gibi biiiiiircok olaydan dolayi cocuk fikrini hep erteliyorum. Ama daha ne kadar gizli erreleyeblirim bilmiyorum. Okadar farkli insanlariz ki. Sirf sorunumuz bu degil aslinda. Keske saadece bu olsa
Eşiniz dinine düşkünmüş madem eş hakkı konusunda açsın okusun din kataplarını, öyle senin rızkını sağa sola saçıp çalışacaksın diye dayatamaz. Ben senin yerine olsam ailemle anlaşıp bir sene bende anneme yardım eder dururum. İki tarafada dağıtınca aklına gelir belki.
Zor durumda dediginiz kadinin kolunda bilezikler var. Bozduracak kadar zor durumda olmayan evine hali falan aldirmaz.hediye baska bir sey, yardim baska bir sey bu bambaska bir sey. Kadin kardesinin bonkor oldugunu biliyor ve kullaniyor. Hali alayim diyene butun eve hali secip aldirmak nedir? Gercekten ihtiyaci olan kanaat eder gidip pahalisini secmez.Yaa siz ne kadat çarpıtıyorsunuz olayı yahu dinimizde ihtiyacı olana yardım etmek paylaşmal vardır öyle bir yazmışsınız ki sanki kocası eşine bakmıyor aç açık bırakıyor, gidip kumarla kadınlarla yiyip har vurup harman savuruyor kadın zor durumda.Ya durumları iyiymiş ve çok din biliyorsunuz ya her kazancın dinde bir zekatı vardır kocası da bu iyiliği yapıyor bunu yapınca zor durumda da kalmıyor ya biz ne ara bu kadar üç kuruş için kalp kırar olduk bi iyilik yapar hayır duası alırsın bin kapı açılır. Birde diyorsunuz ki inadına sende ailene yap aklı başına gelir sanki çok kötü bişey yapmış gibi ki merak etmeyim öyle merhametli bir adam karısının ailesine yaptığına karışmaz keşke kocasıyla gidip ''bu montta benden'' diyebilseydi dimi.. kendime o ay bişey almayıveririm ama çocukların sevinci bana yeter bilincinde olabilseydi keşke ihtiyaç nedir bilseniz
Adam merhametli falan değil ne yazık ki. Eşine psikojik ve fiziksel şiddet uygulayan bir adam. Dine düşkünlüğü de işine geldiği gibi anlıyor demek ki.Yaa siz ne kadat çarpıtıyorsunuz olayı yahu dinimizde ihtiyacı olana yardım etmek paylaşmal vardır öyle bir yazmışsınız ki sanki kocası eşine bakmıyor aç açık bırakıyor, gidip kumarla kadınlarla yiyip har vurup harman savuruyor kadın zor durumda.Ya durumları iyiymiş ve çok din biliyorsunuz ya her kazancın dinde bir zekatı vardır kocası da bu iyiliği yapıyor bunu yapınca zor durumda da kalmıyor ya biz ne ara bu kadar üç kuruş için kalp kırar olduk bi iyilik yapar hayır duası alırsın bin kapı açılır. Birde diyorsunuz ki inadına sende ailene yap aklı başına gelir sanki çok kötü bişey yapmış gibi ki merak etmeyim öyle merhametli bir adam karısının ailesine yaptığına karışmaz keşke kocasıyla gidip ''bu montta benden'' diyebilseydi dimi.. kendime o ay bişey almayıveririm ama çocukların sevinci bana yeter bilincinde olabilseydi keşke ihtiyaç nedir bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?