eşimin elinden cımbız düşmüyor.

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.210
707
34
ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
---aman bırak alsın nolucak mı dersiniz ?
--- yoksa tepki verirmiydiniz ?

lazere sıcak bakmıyorsa ağda yaptırsın..
düşündümde elinde cımbızla dolaşan bi adam hiç çekici gelmiyor.

Kuaforler ağda yapıyor daha rahat olmazmı eşim elmacık kemiklerini ağdayla kuaforde aldırıyo

aklıma bir elinde cımbız bir elinde ayna aklıma geldi :KK23:

kıllardan rahatsız oluyorsa kuaföre vs. gitsin süreklide cımbız sinir bozar

babam da bakımlıdır mesela parfümleri,kremleri biter beni arar şu şu kremim bitti al diye

annem hep dalga geçer onunla,eğer kadın olsaymışsın kocanı batırırmışsın der :KK53:

ağda yaptırsaya,
elmacık kemikleri, burun kılları, kulak kılları, terrrtemiz yapıyorlar,
benim herif onbeş yirmi günde bir parlar gelir :KK53:

daha da çoğalır öyle bak zaten baş edemiyorsun
berbere git de....
hiç çekici bir profil değil :):)

ağda yaptırsaya,
elmacık kemikleri, burun kılları, kulak kılları, terrrtemiz yapıyorlar,
benim herif onbeş yirmi günde bir parlar gelir :KK53:
benim eşim nokta kadar çıknca hemen cımbızla alıyor. bi hafta beklese o kıllar azcık çıksa ağdayı ben bile yaparımda .. beklemiyor kılların çıkması hafif nkta olması yeterli onun için.

boynundaki kıllar ve boğazındaki kıllar rahatsız ediyor olabilir çünkü kazaga gömlege filan takılır sürter hoşuna gitmiyordur bence. Konuş lazer yaptırsın. problem edicek birşey değil.

ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
---aman bırak alsın nolucak mı dersiniz ?
--- yoksa tepki verirmiydiniz ?

nedense aklıma Bülent Ersoyun bir elimde ayna bir elimde cımbız umurumdamı ki bu dünya şarkısı geldi

benim eşim nokta kadar çıknca hemen cımbızla alıyor. bi hafta beklese o kıllar azcık çıksa ağdayı ben bile yaparımda .. beklemiyor kılların çıkması hafif nkta olması yeterli onun için.
sanıyorum sinir olurdum ben :KK51:
yatırır, saçlarını, göğüs kıllarını tek tek çekerdim yeminle :KK53::KK53::KK53:

bu tarz tüyler cımbızla alındığında daha da azarlar sanırım ayna karşısında bir saat geçirmesinin sebebi bu :KK48:

erkeklerin de gidebildiği düzgün lazer epilasyon merkezleri var bence ikna edin 5-10 dakikada hallediyorlar.

Bazı erkeklerde olabiliyor evet. Benim de erkek kardeşimde var bu durum. 23 yaşında sarışın kıl namına bir şey yoktur varsa da sarı sarı belli olmayan tüyler şeklinde ama onlara bile takık. Her akşam alır eline cımbızı tek tek onlarla uğraşır :KK48: Annemde saklamıştı bi ara evdeki cımbızı ama baktı olmuyor oda bıraktı kendi haline.

X