- 10 Mart 2010
- 2.386
- 3.109
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet senden izin alacak tabii ki. Abisi yokken kalmasıda çok saçma ayrıca. Ne acayip insanlar var yaa senden izin mi alacak burası onunda evi falan filan. orası onun evi değil sizin eviniz ve izinsiz girip çıkabileceği yol geçen hanı hiç değil.evet zaten ben hic isyemiyorum kalmasini kiz olsa neyse.esimin annesini arayip soyledim.o da o senin kardesin kalsin ne olcal dedi.esimde bana kiziyor kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.sizce ne yapmaliyim ikna icin
Nefret ediyorum bu tarz uydurma fikri kanılardan. Iki kişi nikah kıyıyor sanıyorlar ki herkes birbirine kardeş oldu. Herkes herkesin kardeşi, herkes herkesin bacısı..Bise yapamazsin ikna icin.. kardes filan degil.. ole olsa nikah dusmezdi
Bu dostluk meselesi değil ki. İnsan rahat olamaz. Yada kendim için konuşayım sapık vs diye düşünmem hiç bir zaman ama rahatta olamam yani. Ben kendi kardeşimin yanında bile gecelikle durmam mesela. Bu kadın kendi evinde rahat rahat yaşamak istiyor. Banyo yapıyorum o var diyor ya üstüme atlar diye değil, bornozla havluyla yayılcam tv izlicem belki izleyemiyorum demek istiyor bencekardeşlerden korkmayın bence. haa psikopatlar yok mu, bu anlaşılır sanki ve sesinizi etrafa duyurabilirsiniz. dostluktan korkmayın.
Nefret ediyorum bu tarz uydurma fikri kanılardan. Iki kişi nikah kıyıyor sanıyorlar ki herkes birbirine kardeş oldu. Herkes herkesin kardeşi, herkes herkesin bacısı..
evet zaten ben hic isyemiyorum kalmasini kiz olsa neyse.esimin annesini arayip soyledim.o da o senin kardesin kalsin ne olcal dedi.esimde bana kiziyor kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.sizce ne yapmaliyim ikna icin
Ama ayni zamanda herkes herkesle : (
Aynen yaaaa:) kp ede guvenemiycekse bu damatlar vay:) aynisi bizim icinde gecerli, kv :)Damadına aşık olan kayınpeder vardı, onu hatırladım.
Eşiniz çok geniş davranıyor bence.bu dudumu nor allsştirmetin kafanızda zira absürt bi durum. Orası sizin eviniz anası danası abisi istediği zaman gelip kalamaz.özel alan diye bir şey var.mahremiyet var.benım için bu boşanma sebebidir.yemin ederim.sallamıyorum yani ben ve bence bi çok kadın bu sebepten boşanır.merhaba arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ben 28 yasindayim ve 1 yillik evliyim esimin kardesi 19 yasinda ve surekli bize gelip kalıyor esim cok yogun calisiyor.ve ben bu durumdan cok rahatsizim.dus aliyorum tuvalete giriyorum evde basbasa oturuyorz ve tedirgin oluyorum.esime soyluyorum beni azarliyor.o senin kardesin istedigi gibi gelir kalir diye.sizce cok mu abartiyorum ne yapmaliyim