• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin erkek kardesinin biz yokken evde kalmasi ve esim yokken benle kalmasi

Bişey olacagından değil ama sonuçta kendi evinde hareketlerin kısıtlanır. Ne bileyim yılda bir kaç defaysa idare edilir ama her haftaysa idare edilmez.
rahat giyinemezsn rahat hareket edemezsn.uzanıp tv izlyemezsn vs vs...

Eşinizi kırmadan halletmeye çalışın..işi güvene değdirmeden anlatırsanız sizi anlar belki.

Çok sıcak oluyor ben rahat şeyler giyemiyorum deyin. Hala geliyosa kıyafeti biraz kısaltın. Ne bileyim kısa kollu yerine askılı, eşofman yerine capri falan. Deyin ki ben açılmaya başladım valla ya kardeşini gönder ya ben yarın dozu arttırırım sen bilirsin. Bakalım o zaman o senin kardeşin diyebilecek mi?

Eşin iyice saçmalamış. Ne demek burası onun evi, ne demek senden izin mi alacak.
Sen o evde nesin acaba. Ne saçma düşünce şekli bu .
Ben hoşlanmadıgım insanlara misafir oldugunu basa basaaa hissettiriyorum hatta söylüyorum. Rahat edip cılkını çıkarmasın diye...

Kardeşinin içkisini sigarasını çekmek zorunda değilsn.
Onun dağınıklıgını bırak toplama. Laf edersede benden izin mi alacak onun rvi toplasın de.

Ayy kötü yorum yapmayım diyorum ama illa kötüya sürükleniyor.
İnsanların rahatlıgınaaa deliriyorum.

evet zaten ben hic isyemiyorum kalmasini kiz olsa neyse.esimin annesini arayip soyledim.o da o senin kardesin kalsin ne olcal dedi.esimde bana kiziyor kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.sizce ne yapmaliyim ikna icin
Evet senden izin alacak tabii ki. Abisi yokken kalmasıda çok saçma ayrıca. Ne acayip insanlar var yaa senden izin mi alacak burası onunda evi falan filan. orası onun evi değil sizin eviniz ve izinsiz girip çıkabileceği yol geçen hanı hiç değil.

Bise yapamazsin ikna icin.. kardes filan degil.. ole olsa nikah dusmezdi
Nefret ediyorum bu tarz uydurma fikri kanılardan. Iki kişi nikah kıyıyor sanıyorlar ki herkes birbirine kardeş oldu. Herkes herkesin kardeşi, herkes herkesin bacısı..

ben çok hayret ettim yazılanlara. eski eşimin kardeşi hala evime gelebilir, çünkü kardeş. eski eşten bile ayrılırken kardeşinden, anneden, babadan ayrılamazsınız. dostluk başka şey. kötü niyetli olmayın. kardeş yahu bu. onun kardeşi sizin kardeşiniz olmaz mı? ben boşanalı yıllar oldu ama kardeşi kardeşimdir, annesi, babası tek kötü günümüz olmadı ve 8 yıl evli kaldım. abla diye beni arar.

kardeşlerden korkmayın bence. haa psikopatlar yok mu, bu anlaşılır sanki ve sesinizi etrafa duyurabilirsiniz. dostluktan korkmayın.

kardeşlerden korkmayın bence. haa psikopatlar yok mu, bu anlaşılır sanki ve sesinizi etrafa duyurabilirsiniz. dostluktan korkmayın.
Bu dostluk meselesi değil ki. İnsan rahat olamaz. Yada kendim için konuşayım sapık vs diye düşünmem hiç bir zaman ama rahatta olamam yani. Ben kendi kardeşimin yanında bile gecelikle durmam mesela. Bu kadın kendi evinde rahat rahat yaşamak istiyor. Banyo yapıyorum o var diyor ya üstüme atlar diye değil, bornozla havluyla yayılcam tv izlicem belki izleyemiyorum demek istiyor bence

İnsanlar çok mu rahat yoksa ben anormal miyim düşünmedim değil.
Şayet, kardeşim evlense onun evine haber etmeden gitmem mesela. Hatta acil, zor günler olmadığı sürece de kalmam. İnsanların özel hayatı olabiliyor, yuva kuruluyor. Biraz da insanda utanma, arlanma duygusu olması gerek.
Ve evli olup evime sürekli eş kişisinin kardeşleri gelirse kalırsa rahatsız olurum. Bana böyle diyecek adamı da boşarım.

Benim esiminde bir kuzeni var ama küçük 13 yaşında bir ergen. Esimin bilgisayarinda oyun oynamayı seviyor
Hatta bugun annesine surat asmış annesi kendisi benim kayinvalidem geldiler gecen aksamda geldi oynadi oyun,yatıya kaldı burda ben rahatsiz olmuyorum sessiz bir çocuk zaten 3 4 ayda bir geliyor buraya geldiginde 1 gece kalıyor mesela. Ama sizinki cok sacma birsey yani rahatsiz.olmakta haklısınız insan rahat rahat oturmak yatmak kalkmak ister ne rahat aile gercekten...bazi insanlar böyle oluyor

Sıkıntı evinize gelen kişinin erkek olması değil veya ziyarete gelip uzunca bir süre kalması değil.
Herkesin bu detay üstünde durmasını çok ilginç buldum.
Bence en büyük sıkıntınız kocanızın size evcil hayvan muamelesi yapması.
Sizin fikirlerinize bile önem vermiyor, oranın sizin de eviniz olduğunu nedense paşanın beyni almıyor.

Her küçük olayda boşanılmaz evet, ama zamanında size oldukça kötü davranmış ve davranmaya devam ediyor.
Gelecekte de edecek. Bence artık gerçekten kapıdan çıkıp gidin de abi kardeş sarılıp otursunlar “evlerinde.”

evet zaten ben hic isyemiyorum kalmasini kiz olsa neyse.esimin annesini arayip soyledim.o da o senin kardesin kalsin ne olcal dedi.esimde bana kiziyor kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.sizce ne yapmaliyim ikna icin

Orası "onun da evi" falan değil. Orası sizin ve eşinizin evi.
Böyle sakin kadınları görünce çıldırıyorum. Eşim bana bu cümleyi kursa doğduğuna pişman ederim onu. "Senden izin mi alacak" demiş bir de, tam cinnetlik.
Onu ikna etmek zorunda olan siz değilsiniz. Haddini bilmeyen eşiniz.
Kardeşi dünya iyisi de olsa orası sizin eviniz ve siz istemiyorsanız olay bitmiştir. Çalışan kadınsınız, bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Ben direk çözüm üretiyorum.
Çalışmıyorsanız ilk geldiği gün temizlik yapın . Yarın komşular gelecek deyin. Ilk gün rahat vermeyin. Ikıncı gün toplayın komşuları onu rahat ettirmeyin . Üçüncü günde anneniz filan gelsin sizin haberiniz yok gibi yine rahat edemesin. Bunu her geldiğinde tekrarlayın.

merhaba arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ben 28 yasindayim ve 1 yillik evliyim esimin kardesi 19 yasinda ve surekli bize gelip kalıyor esim cok yogun calisiyor.ve ben bu durumdan cok rahatsizim.dus aliyorum tuvalete giriyorum evde basbasa oturuyorz ve tedirgin oluyorum.esime soyluyorum beni azarliyor.o senin kardesin istedigi gibi gelir kalir diye.sizce cok mu abartiyorum ne yapmaliyim
Eşiniz çok geniş davranıyor bence.bu dudumu nor allsştirmetin kafanızda zira absürt bi durum. Orası sizin eviniz anası danası abisi istediği zaman gelip kalamaz.özel alan diye bir şey var.mahremiyet var.benım için bu boşanma sebebidir.yemin ederim.sallamıyorum yani ben ve bence bi çok kadın bu sebepten boşanır.

Back
X