Esimin eski ciktigi kadini gormek istemiyorum

1cennetbahcesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
12
4
1
38
Benim sorunum şöyle biz eşimle severek kaçarak evlendik her sene eşimin memleketine köye gidiyoruz eşimin eski çıktığı kızda evli oda her yaz köye geliyor ve sürekli eşimin karşısına cikmaya calisiyo daha öncede facede fotolarini begenmisti ozmn uyarmistim ama kadın anlamiyo ama eşime güvenim sonsuz ama şeytan ışte korkuyorum şimdi ben bu kadına birşey demelimiyim siz olsaydınız ne yapardınız ona bişey dersem küçükmü düşerim gidip saçını başını yolasim varr ya evli ama hala aklı kocamda 2tanede çocuğu var ama ar namus yok ne yazikki

Ben o köyü havaya uçururdum ne biz gideriz ne de o kadın! İşte o kadar!!!111birbir

Bence takma çok ya kocana güveniyosan kadın da güzel değilse boşver

İkisi aynı köylü mü yani? Nasıl çıkmışlarki köyde?
Şimdilik üzerinde durma bence, evliliğine karşı güvensiz gözükme.
Başka bir vukatı olursa muhatap alır, bozarsın.

Benim eşimin eski eşi çocuklarını bahane ederek sürekli kocama yanaşmaya çalışıyor. Bana bikeresinde sizi ayırmadan bana huzur yok demişti hatta. Kocan beni seviyor ben gel desem bugün gelir falan filan ve biz bu o..yu her hafta çocuğu alıp bırakırken görmek zorunda kalıyoruz. Ya ben ne yapayım? Takmadım kafama prim vermedim ona kocama güvenip sevgimi gösterdim ve ben kazandım 5 yılın sonunda pes etti o o..pu ama ben içten içten çürüdüm resmen. Takma kafana bence

Bence takipte olun.
Eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu belli etmeyin, tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Sosyal hesapta neden ekli ki? Köylüsü olması bir mazeret değildir ama silerseniz de dikkat çeker, umrunuzda değilmiş gibi davranın eşinizle fotoğraflarınızı paylaşın.

Deme kadına bişey, ondan sonra kendini bi şey zanneder sen kıskandığın için daha da inadına yapar ve sonunda huzurun kaçar. Eşinle hallet, gerekirse o muhattap olsun istemediğini açık açık söylesin (erekirse kadının eşine a da ana babasına)

Tabiki takılmayacaksınız.
Bir kere söylemiştim , yine aynı " demişsiniz ya keşke yapmasaydınız.

facede neden arkadaşlar, eşiniz neden silmiyor, faceden silin önce, bu arada laf söylediğiniz de siz suçlu olursunuz çünkü ortada net bir hareket yok

Engelleyin tüm sosyal ağlardan, göremesin sizi hatta ortak arkadaş varsa onları da kısıtlayın, ortak arkadaşların beğendiği şeyler de görünebiliyor.
Muhatap olmayın

ya benim annemlerin köyüne gidiyorum ben, kimseyi göremeden geri geliyorum :)

nasıl beceriyorsunuz 2 çocuklu kadını görmeyi her bayram, ya da o nasıl başarıyor da sizi buluyor.

Eşimle facede ekli degiller zaten ama aramış bulmuş beğenmiş eşimin beni sevdiğinden hiç kuşkum yok onu görmemezlikten geliyo bende uzaktan gördüm ama ışte insan rahatsız oluyo

faceden engelleyeceksin olucak biticek
kocana güveniyorsan, köye gittiğinizde onun kocanın karşısına çıkmasından da rahatsız olmamalısın
uyarılmaktan anlayacak bir kadına da benzemiyor, o yüzden boş yere seviyesine de inmeyin...

Ben o köyü havaya uçururdum ne biz gideriz ne de o kadın! İşte o kadar!!!111birbir

Bence takma çok ya kocana güveniyosan kadın da güzel değilse boşver
canım güzellik göreceli,bir kadına kadın gözüyle bakmak var,birde erkek gözüyle,yoksa bana çok çırkın gelen kadınlar var,bakıyorum,o biçim yakışıklılarla,resepsiyon şefliği yaptım ben,neler gördüm,ne adamlar ne kadınlarla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…