- 14 Eylül 2015
- 12
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi 1cennetbahcesi
-
Ekli degiller zaten salak kendi kendine bütün fotolarini beğenmiş bende msj yzdimsosyal ağlar da neden ekliler ki hala
fotoğraflarını beğenmişti dediniz de yüzden ekli sandımEkli deliler
Benim sorunum şöyle biz eşimle severek kaçarak evlendik her sene eşimin memleketine köye gidiyoruz eşimin eski çıktığı kızda evli oda her yaz köye geliyor ve sürekli eşimin karşısına cikmaya calisiyo daha öncede facede fotolarini begenmisti ozmn uyarmistim ama kadın anlamiyo ama eşime güvenim sonsuz ama şeytan ışte korkuyorum şimdi ben bu kadına birşey demelimiyim siz olsaydınız ne yapardınız ona bişey dersem küçükmü düşerim gidip saçını başını yolasim varr ya evli ama hala aklı kocamda 2tanede çocuğu var ama ar namus yok ne yazikki
Benim sorunum şöyle biz eşimle severek kaçarak evlendik her sene eşimin memleketine köye gidiyoruz eşimin eski çıktığı kızda evli oda her yaz köye geliyor ve sürekli eşimin karşısına cikmaya calisiyo daha öncede facede fotolarini begenmisti ozmn uyarmistim ama kadın anlamiyo ama eşime güvenim sonsuz ama şeytan ışte korkuyorum şimdi ben bu kadına birşey demelimiyim siz olsaydınız ne yapardınız ona bişey dersem küçükmü düşerim gidip saçını başını yolasim varr ya evli ama hala aklı kocamda 2tanede çocuğu var ama ar namus yok ne yazikki
canım güzellik göreceli,bir kadına kadın gözüyle bakmak var,birde erkek gözüyle,yoksa bana çok çırkın gelen kadınlar var,bakıyorum,o biçim yakışıklılarla,resepsiyon şefliği yaptım ben,neler gördüm,ne adamlar ne kadınlarla :)Ben o köyü havaya uçururdum ne biz gideriz ne de o kadın! İşte o kadar!!!111birbir
Bence takma çok ya kocana güveniyosan kadın da güzel değilse boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?