- Konu Sahibi 1cennetbahcesi
-
aynen böle,öle arsız kadınlar ınada bındırır işi,alıcam elınden diye sıdık yarışı,ayyyDeme kadına bişey, ondan sonra kendini bi şey zanneder sen kıskandığın için daha da inadına yapar ve sonunda huzurun kaçar. Eşinle hallet, gerekirse o muhattap olsun istemediğini açık açık söylesin (erekirse kadının eşine a da ana babasına)
Deme kadına bişey, ondan sonra kendini bi şey zanneder sen kıskandığın için daha da inadına yapar ve sonunda huzurun kaçar. Eşinle hallet, gerekirse o muhattap olsun istemediğini açık açık söylesin (erekirse kadının eşine a da ana babasına)
Böyle kadınlar öyle edepsiz ki kocası DUYSA ONU BOSASA BELKI İŞİNE BİLE GELİR BUSEFER BUNLARİDA AYİRMAYA ÇALIŞIR ALLAH MUHAFAZA BENCE EN İYİ ÇÖZÜM KIZIN AİLESİYLE KONUSMAKbende bu foto beğenmeyi anlamıyorum ya ırt pırt onun bunun fotosunu niye beğeniyor insanlar . özellikle kadınlar çok yapıyor bunu görüyor sevgilisi var eşi var neden yani ?hani arkadaşı olur anlarım bir iki fotosunu beğenir anlarım ama özellikle her fotosunu beğenenler var . yiyorsa yorum yapsınlar ama yemiyor yorum morum yok sadece like .
ben olsam uyarırım kocasına söylemekle tehdit ederim ileri gidersede söylerim net .
Face ten engelleyin ve uzak durun..belliki kadın bi arayış içinde halen..olmadık yerden huzurun kaçmasın...ooo seninki geliyor ne demek ya çok iğrenç..evli insanlarla böyle konuşulurmu..çok fazla ortaya dökmeden halledin.Işte bana gorede güzel deil ama eşim zamanında onunla çıkmış
ayırmaya çalışsa ne olucak adam ayrılcak mı hemen sanki .Böyle kadınlar öyle edepsiz ki kocası DUYSA ONU BOSASA BELKI İŞİNE BİLE GELİR BUSEFER BUNLARİDA AYİRMAYA ÇALIŞIR ALLAH MUHAFAZA BENCE EN İYİ ÇÖZÜM KIZIN AİLESİYLE KONUSMAK
Adam ayrılmaz tabiki ama evliliğin huzuru kaçar ve kadını sürekli tedirgin ederse türlü çeşitli iftiralar falan atarsa ne olacak. Huzuru bozulmuş bi evlilik bitmiş bi evlilikten dahami iyiayırmaya çalışsa ne olucak adam ayrılcak mı hemen sanki .
Benim sorunum şöyle biz eşimle severek kaçarak evlendik her sene eşimin memleketine köye gidiyoruz eşimin eski çıktığı kızda evli oda her yaz köye geliyor ve sürekli eşimin karşısına cikmaya calisiyo daha öncede facede fotolarini begenmisti ozmn uyarmistim ama kadın anlamiyo ama eşime güvenim sonsuz ama şeytan ışte korkuyorum şimdi ben bu kadına birşey demelimiyim siz olsaydınız ne yapardınız ona bişey dersem küçükmü düşerim gidip saçını başını yolasim varr ya evli ama hala aklı kocamda 2tanede çocuğu var ama ar namus yok ne yazikki
Aboo dedim bir an ne bicim insanlar varmış, allahtan esiniz kanmadi bu duruma cok kotu birşeymis insan kafayi yerdi allahtan kurtuldunuzBenim eşimin eski eşi çocuklarını bahane ederek sürekli kocama yanaşmaya çalışıyor. Bana bikeresinde sizi ayırmadan bana huzur yok demişti hatta. Kocan beni seviyor ben gel desem bugün gelir falan filan ve biz bu o..yu her hafta çocuğu alıp bırakırken görmek zorunda kalıyoruz. Ya ben ne yapayım? Takmadım kafama prim vermedim ona kocama güvenip sevgimi gösterdim ve ben kazandım 5 yılın sonunda pes etti o o..pu ama ben içten içten çürüdüm resmen. Takma kafana bence
Bi koca siz de var sanki üsluba bak!Afedersiniz ışte böyle osplar insanın yuvasını bozar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?