• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski eşi

Lütfen gönderin.. :) Ana öz türkçedir. Okuyun, öğrenin.

Alıntıladığınız mesajı size değil , alıntıladığım üyenin alıntıladığı başka bir üyenin mesajına yazdım. Yarası olan gocunurmuş ne diyeyim üstünüze almışsınız. Anadil vs yazarak ne demek istedğinizi zaten hiç anlayamadım.

Profiline artık anama sövseler bilmem ne yapmam yazan arkadaşım.Neyi elestiriyorsun. Bakmıyorsanız cocuk yapmayacaksınız. Mecbur değiliz.

Aynen mecbur değilsiniz
Çocuklu adamla evlenmeye mecbur değildiniz. Evlenirken gözünüz kör değildi ya, şartlar belliymiş. Çirkefleşmenin, çocuğa üvey analık yapmanın, eski kadına laf etmenin bir alemi yok. Çocuktan ziyade sizin içinize oturan 2. kadın olmak, konunuzun açılış mesajı eski eş unutulur mu olmuş. Profilime ne yazarsam yazayım kendimi sizin olduğunuz zavallı duruma düşürmedim. Hem adamın çocuğuna bakın hem eski karısını çekemeyin size mutluluklar dilerim.

Eski esle severek ayrildiysa unutmaz.Tabi hayatini zehir ettiyse unutur zeresini birakmaz.Benim bir arkadasim evlenip ayrilmis bir adamla evlendi.Adam hala sanirim eski karisini seviyormus.

Yok esasen sadece eşimin duygularını anlamaya çalışıyorum. Çünkü ben eski sevgililerimi hiç hatırlamıyorum şu an oysaki o zmn sorsalar canımı veririm derdim. Eski eş ve eski sevgiliden ayrilmak aynı şeymi onu merak ettim. Biz evleneli iki sene oldu öncesinde hiç düşünmemiştim çünkü evliliğin ciddiyetini bilmiyordum. Şimdi hayat arkadaşı olmak eş olmak aile olmak evi paylaşmak ne demek görüp anladığım için içsel bir sorgulama başlamıştı ben de. Ama konuyu actigim günden bu yana gerek eşimle konuşarak gerekse ilişkimizi sorgulayarak düşünürek bir çok sorunun cevabını buldum kendimce:KK74::KK74::KK200:
Evlenmek ve sevgililik çok farklı
Sevsede sevmesede insan evlendiği eşiyle heleki arada çocuk varsa 18 yaşına kadar muhattap olacak

Alıntıladığınız mesajı size değil , alıntıladığım üyenin alıntıladığı başka bir üyenin mesajına yazdım. Yarası olan gocunurmuş ne diyeyim üstünüze almışsınız. Anadil vs yazarak ne demek istedğinizi zaten hiç anlayamadım.
Konu sahibesi ben oluyorum tabiki ben alinacagim

Baskasini eleştirmeden once konulariniza bir bakin. Kırmızı kravatlı erkekler .. fal baktırmaya çalışmalar yaniii sizin icinizde olduğunuz vaziyette belli . Bana 2. Kadın diyorsunuz ben en azindan eşimin nikahlı karısıyım.. Vaziyetiniize bakilirsa bunu elestirebilecek son kişisiniz.

Back
X