• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş ile evlenmek ?

Siz bu adamı kendinizden küçük görüyorsunuz, yanınıza yakıştırmıyorsunuz..siz maddi ve manevi güçlü bir erkek istiyor ve bekliyorsunuz, çevredekilerde öyle diyince demek dışardan da böyleymiş diyip,adamdan utanıyorsunuz ee tüm bu duygularınızın üzerine boşanma da gerçekleşmiş ise öyle yada böyle kazayla bir çocuk da olmamışsa,acaba demeniz çok saçma..Çocuk olsa onun baba ile iletişimi sizin tüm bu duygularınızın üzerinde denilebilinirdi ama şu an böyle bir durum da olmayınca acaba demeniz anlamsız ve mantıksız

ablacım ben adamın kapalı olup , tüm yenilik ve gelişmelere açık olmamasını kabul edemiyorum hala
bunun adı küçümsemekse evet eski eşimi küçümsüyorum

he birde evet maddi manevi güven duyabileceğim , başıma bir iş gelse ilk aklıma gelecek kişinin eşim olmasını isterim bundan doğal ne var ?

ablacım ben adamın kapalı olup , tüm yenilik ve gelişmelere açık olmamasını kabul edemiyorum hala
bunun adı küçümsemekse evet eski eşimi küçümsüyorum
Tamam bende barıştıktan sonra da bu duygularınız geçmeyecek diyorum,o yüzden önünüze bakın...Örnek istiyorsanız insanın boşanmadan sonra ilişki nasıl yaşıyor şeklinde çevremden vereyim..Bir arkadaş 25 inde evlendi 26 da dava açtı,çekişmeli sikintiliydi neyse sonra anlaşma oldu 27 sinde boşandı 28 de tekrar evlendi.. Evlendiği kişi de evlenmiş boşanmış ikisinin de çocuğu yok,aynı isyerindeydiler boşanma aşamasında bu adamla fikir alışverişi falan alırken dava ile ilgili sorular sorarken duygusal olarak da yakinlaşmışlar..Bir diğeri 55 yaşında kızını büyüttükten sonra evlendi gayet mutlu..Yani boşanma sonrası hayat durmuyor yeni iliskiler yeni insanlar olabilir, akışa bırak geçmişin yükünü at.

Tamam bende barıştıktan sonra da bu duygularınız geçmeyecek diyorum,o yüzden önünüze bakın...Örnek istiyorsanız insanın boşanmadan sonra ilişki nasıl yaşıyor şeklinde çevremden vereyim..Bir arkadaş 25 inde evlendi 26 da dava açtı,çekişmeli sikintiliydi neyse sonra anlaşma oldu 27 sinde boşandı 28 de tekrar evlendi.. Evlendiği kişi de evlenmiş boşanmış ikisinin de çocuğu yok,aynı isyerindeydiler boşanma aşamasında bu adamla fikir alışverişi falan alırken dava ile ilgili sorular sorarken duygusal olarak da yakinlaşmışlar..Bir diğeri 55 yaşında kızını büyüttükten sonra evlendi gayet mutlu..Yani boşanma sonrası hayat durmuyor yeni iliskiler yeni insanlar olabilir, akışa bırak geçmişin yükünü at.

sanırım biraz odaklanmam gereken kaygısız bir gelecek , konuya çok değerli yorumlar geliyor herkese teşekkür ediyorum

güzel örnekler duymak bana çok iyi geliyor yeniden hayatı güzel devam edebilen insanlar , bu genç yaşta 2. kez evlenen arkadaşınızın şuan nasıl peki ?

sanırım biraz odaklanmam gereken kaygısız bir gelecek , konuya çok değerli yorumlar geliyor herkese teşekkür ediyorum

güzel örnekler duymak bana çok iyi geliyor yeniden hayatı güzel devam edebilen insanlar , bu genç yaşta 2. kez evlenen arkadaşınızın şuan nasıl peki ?
Yeni evlendi 3 ay falan oluyor,şu anlık iyi insalalh mutlu olur o da sizde..

30 yaşından önce boşandık çocuksuZ olarak. 1 yıl dolmak üzereyken tekrar evlendik 3 yılı devirdik şimdi, her şey güzel gidiyor. Ama boşanırken de büyük problemlerimız yoktu ikimizde mükemmeliyetçi insanlar olduğumuz için en ufak pürüze tahammülümüz yoktu olmaması gerek diye düşünüp boşandık. Sonra baktık bizde sorun 2 şiddetindeyken boşanmışız millet 20 şiddetiyle yaşasabile evliliğe devam ediyor aslında problemlerimız büyük değilmiş yani. O yüzden kendi ilişkinizi iyi analiz etmelisiniz

Back
X