- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
hic sevmedigine dair cok buyuk yeminler etti bana yanlis bi evlilik oldugunu soyledi belkide bunun icindir sinirimEşinizin sizden önce bir evlilik yaşadığını bilmiyor muydunuz? İlişki yaşadığını, nişanlandığını, düğünü olduğunu, bu etkinlikler sırasında fotoğraf çektirdiğini, bir zamanlar başka bir kadını sevdiğini bilmiyor muydunuz??? Şimdi iki tane kağıt parçasını kıskanmak, adamın emdiği sütü burnundan getirmek neden? Hem de hiç suçu yokken...
İç sevmeden mi evlenmiş yani? Sen de buna inandın. Yanlış evlilikler olabilir ona diyecek bir şey yok. Ama madem sevmemiş ve sen bundan eminsin ne diye kıskanıyorsun? Çelişki var biraz sanki.hic sevmedigine dair cok buyuk yeminler etti bana yanlis bi evlilik oldugunu soyledi belkide bunun icindir sinirim
Sen içten içe buna inanmamışsın, ama kendini kandırmaya çalışmışsın inandım diye. Şimdi kendine ve eşine bu yüzden olan sinirini başka türlü dışa vuruyorsun.hic sevmedigine dair cok buyuk yeminler etti bana yanlis bi evlilik oldugunu soyledi belkide bunun icindir sinirim
kıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..
Niye merak ettin ki? O şahıs burda yok ama ben anlatabilirim neler olduğunu.kıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..
Niye merak ettin ki? O şahıs burda yok ama ben anlatabilirim neler olduğunu.Röntgenci misin nesin?
evet aynen...sen de mi ikinci eşsin kız çatlak
evet aynen...
Olmaz olaydım...
Kadını görsem ilk soracağım yatak odasın da ne yapıyordunuz değil,
''Kız bunu niye bıraktın? Sen göndermeseydin kör olmayasıca beni bulmazdı...
Geri iade alıyor musun?
Ayy ne guldum ya cok komik olmus para cokmuydu bareBen de aynı durumu yaşadım ve neden atmadıklarını sordum
Eşimin, ilk eşinden kızı var onun için saklamışlar güyya...
Ben de sinirlenip resmi soktum albümden,
Orda bir soba vardı yakıp içine attım kimse görmeden.
Yaz günüydü kaynanamda sobanın içine para saklamış o da yandı
Evliya evliya...muhaha aynen ya buna katlanmanın yolu nedir diye sormak isterdim ben bir de
sabırlı kadınmış vesselam yav
Valla 3 bin kadar varmış.Ayy ne guldum ya cok komik olmus para cokmuydu bare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?