esimin eski esi

Eşinizin sizden önce bir evlilik yaşadığını bilmiyor muydunuz? İlişki yaşadığını, nişanlandığını, düğünü olduğunu, bu etkinlikler sırasında fotoğraf çektirdiğini, bir zamanlar başka bir kadını sevdiğini bilmiyor muydunuz??? Şimdi iki tane kağıt parçasını kıskanmak, adamın emdiği sütü burnundan getirmek neden? Hem de hiç suçu yokken...

hic sevmedigine dair cok buyuk yeminler etti bana yanlis bi evlilik oldugunu soyledi belkide bunun icindir sinirim

hic sevmedigine dair cok buyuk yeminler etti bana yanlis bi evlilik oldugunu soyledi belkide bunun icindir sinirim
İç sevmeden mi evlenmiş yani? Sen de buna inandın. Yanlış evlilikler olabilir ona diyecek bir şey yok. Ama madem sevmemiş ve sen bundan eminsin ne diye kıskanıyorsun? Çelişki var biraz sanki.

Ben seni anlıyorum
Ben de eşimin ikinci eşiyim ama bizimkilerin hiç fotoğrafı yok
Kısa ve mutsuz bir evlilik olduğu için düğünde bile çekilmemiş daha doğrusu almamışlar
Neyse ama ben de konusu açılsa kötü olurum eşimden alırım hırsımı
Ve ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bu bizde çok kötü şeylere sebep oldu
En son şiddete kadar vardı eşim de kaldıramadı artık çok takmıştım kafaya
Sen sadece şunu düşün zaten onu sevse onun yanında olurdu. Ama seninle

Sen içten içe buna inanmamışsın, ama kendini kandırmaya çalışmışsın inandım diye. Şimdi kendine ve eşine bu yüzden olan sinirini başka türlü dışa vuruyorsun.
Bırak, olabilir, sevmiş, evlenmiş, ama belli ki doğru bir ilişki değilmiş ki bitmiş. Sonra seni sevmiş, seninle evlenmiş.
Kayınvaliden filan da resimleri atmayı akıl etmemişlerdir, yoksa o kadını unutamamış olsalar illa ki hissederdin.
Canını boş yere sıkma, eşine de boş yere yüklenme.
Bu kadar dert edeceksen, daha önce evlenip ayrılmış adamla evlenmeyecektin.

sakın üzülmeyin ve kafanıza daha fazla takmayın .. hayat çok kısa ve allaha şükür eşinizle normalde mutlu ve huzurlusunuz bunu eski bir hayalet (kadın yaşıyor ama eskide kaldığı için söyledim) için bozmayın ..şuan o sizin elinizi tutuyor sizin ellerinizi öpüyor ve üzerinize titriyor bunun tadını çıkarın .. Allah mutluluğunuzu daim etsin ..

Ben de aynı durumu yaşadım ve neden atmadıklarını sordum
Eşimin, ilk eşinden kızı var onun için saklamışlar güyya...
Ben de sinirlenip resmi soktum albümden,
Orda bir soba vardı yakıp içine attım kimse görmeden.
Yaz günüydü kaynanamda sobanın içine para saklamış o da yandı

foto olsa nolur ki ailesi anı olarak saklayabilir bence
size göstermeleri vs hiç hoş değil ama saklamalarına karışamazsınız
eşinizin umrunda değilmiş zaten boşuna evliliğinize zarar veriyosunuz bence

kıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..

canım sana zahmet..İnsanlıktan nasibini al da öyle gel buralara

Bir de benim iki amcam da ikinciye evlendi
Bizim evdeki eski albümlerde eski yengelerimin fotoğrafları duruyor
Şimdi fark ettim he
Üstelik 20 yıl falan oluyor ikisi de ayrılalı
Hiç aklımıza gelmedi yengemlerin alınabileceği ya da oradan sökmek

kıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..
Niye merak ettin ki? O şahıs burda yok ama ben anlatabilirim neler olduğunu. Röntgenci misin nesin?

sen de mi ikinci eşsin kız çatlak
evet aynen...
Olmaz olaydım...
Kadını görsem ilk soracağım yatak odasın da ne yapıyordunuz değil,
''Kız bunu niye bıraktın? Sen göndermeseydin kör olmayasıca beni bulmazdı...
Geri iade alıyor musun?

fotoğraflar karşınıza çıkınca aaa bunlar da kalmış burda unutmuşuz falan diyorlar mı
yoksa sıradan resimlermiş gibi devam mı ediyorlar...???
hani eğer öyle tepkiler veriyorlarsa olabilir unutulmuştur bir yerlerde diiicem...
ama diğer şıksa rahatsız edici gerçekten..

saygısızca buldum ben hala saklanmalarını ve bir şekilde bunun da size yansıtılmasını...
rahatsızlııınızı mutlaka belirtmelisiniz ama onlara diil eşinize...dilerim sizi anlar, mutluluklar dilerim

muhaha aynen ya buna katlanmanın yolu nedir diye sormak isterdim ben bir de
sabırlı kadınmış vesselam yav

Ayy ne guldum ya cok komik olmus para cokmuydu bare

muhaha aynen ya buna katlanmanın yolu nedir diye sormak isterdim ben bir de
sabırlı kadınmış vesselam yav
Evliya evliya...
Kadın ömrünün yarısını baba evinde geçirmiş.
Asker yolu falan beklemiş
Çok görmemiş yani.
Ülke de savaş çıkmasa bile,
Bunu yeniden alsalar askere ne var ki?

Bnce esine sakin bi dille belirt rahatsizligini bnim yerimde olsan es kocamla fotografimi gorsen ne hissederdin de madem kaynananla kotu olmk istemiyosun gorumcene soyle bitmis bi evlilk niye sakliuosunz rahatsiz oldum sonucta kardesin artik bnle evli ve mtlu de bide esiniz soyleyebilirdi karim rahtsiz oluyo niye sakliuosunz diyebilirdi nyse bn cook rahatsiz olurdum

Ayy ne guldum ya cok komik olmus para cokmuydu bare
Valla 3 bin kadar varmış.
Ben de diyorum ki;
Amma resimmiş ne duman çıkardı?
Meğer para tutuşmuş.
Kaynana son an da fark etti
içeri girince.
Sobaya öyle bir atladı ki
koca kapağı kaldırdı ammaaa çok geçti...
Bana döndüğün de ne olduğunu anlamadım ya

Yüzüde arap bacıya dönmüş
Beni aldı bi gülme...
Kaynanamın öfkesini bi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…