- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
kıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..
Bir de benim iki amcam da ikinciye evlendi
Bizim evdeki eski albümlerde eski yengelerimin fotoğrafları duruyor
Şimdi fark ettim he
Üstelik 20 yıl falan oluyor ikisi de ayrılalı
Hiç aklımıza gelmedi yengemlerin alınabileceği ya da oradan sökmek
Len eski karilar basindan savmislar ne diye kadinlarin basina çorap oruyonuz az fesat olmayin
ya ne bilem onları mı düşünücem gelcek de albümü açıcak da valla konuyu görünce fark ettim ben dekim uğraşıcak
Bu beyinle onu da tahmin edememen normal tabi.. Terbiyenin de sınırı var. Size mi kaldı?kıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..
Kiz bayada varmis kaynanan demistir artik ne cektim bu gelinlerden diyeValla 3 bin kadar varmış.
Ben de diyorum ki;
Amma resimmiş ne duman çıkardı?
Meğer para tutuşmuş.
Kaynana son an da fark etti
içeri girince.
Sobaya öyle bir atladı ki
koca kapağı kaldırdı ammaaa çok geçti...
Bana döndüğün de ne olduğunu anlamadım ya
Yüzüde arap bacıya dönmüş
Beni aldı bi gülme...
Kaynanamın öfkesini bi düşünün
Kiz yok hani iade alirlar mi diye niyetleniyonuz ya ona diyom alintiyi yanlis yaptim laptopu acmadim daha teldengiriyorum....:)[/QUOTE]post: 36562350, member: 459681"]ya ne bilem onları mı düşünücem gelcek de albümü açıcak da valla konuyu görünce fark ettim ben dekim uğraşıcak
Kiz yok hani iade alirlar mi diye niyetleniyonuz ya ona diyom alintiyi yanlis yaptim laptopu acmadim daha teldengiriyorum....:)
KadinE="poyrazinmelegi, post: 36562377, member: 551394"]Bu beyinle onu da tahmin edememen normal tabi.. Terbiyenin de sınırı var. Size mi kaldı?
Kiz bayada varmis kaynanan demistir artik ne cektim bu gelinlerden diye
kizlar napicami bilemedim ben yardim edin iki oldu ayni seyle karsilasiyorum sorunum esimin eski esiyle olan fotograflari iki ay once kayinvalidemin evinde eski fotolara bakiyoduk beraber bide ne goreyim hala dugun fotolarini atmamis kayinvalidem allahtan gormedim esim gordude bunlari niye gostriyosun dedi kapatti o gun hic konusmadim onunla neyse dedim yasli kadin unutmustur belki atmayi ondan sonra bugun ablasindayiz oda dedi gel fotolara bakalim tamam dedim getirdi esim mutfaktaydi biz bakarken yine o kadinla olan fotografini gordum isin ilginc yani ondan nefret etmisler hep basindan beri ama beni cok seviyolar beni istemiyolar desem olacak is degil ikisinlede cok iyi geciniriz neyse esimle saatlerdir konusmuyorum noldu diyo solemedim hicbisey tahmin ediyodur ama yolda gelirken uyuyo gibi yaptim elimi tuttu optu falan ama sonrasi yok napicam ben kizlar kimseye bisey diyemiyorum esime solesem tepkisi belli umursamicak yine ben napayim koca kadina lafmi soleyim dicek delircem sinirden biktim hakliyken haksizmisim gibi azarlanmaktan
acıda olsa gerçek...
Gitti gitti mune 90 dan cakti ergene...Defol git surdan hasta ruhlu insan!! Depresyondamisin nesin
Insanlarla ugrasiyosun burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?