esimin eski esi

Len eski karilar basindan savmislar ne diye kadinlarin basina çorap oruyonuz az fesat olmayin

ya ne bilem onları mı düşünücem gelcek de albümü açıcak da valla konuyu görünce fark ettim ben de kim uğraşıcak

post: 36562350, member: 459681"]ya ne bilem onları mı düşünücem gelcek de albümü açıcak da valla konuyu görünce fark ettim ben de kim uğraşıcak [/QUOTE]
Kiz yok hani iade alirlar mi diye niyetleniyonuz ya ona diyom alintiyi yanlis yaptim laptopu acmadim daha teldengiriyorum....:)

öh yoruma bak ayıp yahu, neyse uçurmuş kendisini Mune..

arkadaşım neden takıyorsun ki kafana, varsay ki sevgilisiydi, ilişkisi bitti ayrıldılar.. sürekli bir yerlerden çıkabilir, rahat olursan sinirlerin bozulmaz..

Kiz bayada varmis kaynanan demistir artik ne cektim bu gelinlerden diye

Konu sahibine hak veriyorum ben,evlenmiş olabilirler ama boşanılmış ve tekrar evlilik yapılmış..Ne duruyor o resimler o albümde,atılacak arkadaş!

post: 36562350, member: 459681"]ya ne bilem onları mı düşünücem gelcek de albümü açıcak da valla konuyu görünce fark ettim ben de kim uğraşıcak
Kiz yok hani iade alirlar mi diye niyetleniyonuz ya ona diyom alintiyi yanlis yaptim laptopu acmadim daha teldengiriyorum....:)[/QUOTE]

ben hala uyumadım ondan
şimdi anladım valla şükrediyolardır kurtulduk diye

E="poyrazinmelegi, post: 36562377, member: 551394"]Bu beyinle onu da tahmin edememen normal tabi.. Terbiyenin de sınırı var. Size mi kaldı?[/QUOTE]
Kadin
Kiz yok hani iade alirlar mi diye niyetleniyonuz ya ona diyom alintiyi yanlis yaptim laptopu acmadim daha teldengiriyorum....:)

ben hala uyumadım ondan
şimdi anladım valla şükrediyolardır kurtulduk diye [/QUOTE]

E="poyrazinmelegi, post: 36562377, member: 551394"]Bu beyinle onu da tahmin edememen normal tabi.. Terbiyenin de sınırı var. Size mi kaldı?
Kadin

ben hala uyumadım ondan
[/QUOTE]

Eşinizin kabahati ne bu olayda ?

ben hala uyumadım ondan
[/QUOTE]

[/QUOTE]

Kuzum niye sasiyosun gecmis gitmis tarihin tozlu raflarinda kalmis artik sizin...eski hanimlari size bulasmiyolarsa dert etmeyinmmonlarinda kendi hayatlari var..

Niye sastin

eşinize gereksiz yere trip yapmışsınız adam orda bile değilmiş müneccim mi bu adam nereden bilsin nedenini??ona söylemem buna söylemem ,gizli gizli alın atın dememizi mi bekliyorsunuz anlayamadım ki

kasıtlı yapılmamıştır belki ama düşüncesizlik sonuçta o resimleri ortaya koyarken aklına gelir insanın hassas bir durum sonuçta
tamam önceden evlilik yapmış olabilir eş ama göz görmezse gönül katlanır derler kim eşini başka bir kadınla görmek isterki fotoda olsa
burada eşinize kızmayın onun suçu değil ki

ayrıca konuya yorum yapan insanların mutsuzluğundan zevk alan bazı kişiler (okendini bilir )sanırım terkedilmiş birisi acısı var ondan böyle saçmalıklar yapıuorlar allah ıslah etsin böyle ruh hali bozuk insanı kim terketmezki

Boyle davranaraj adami biktiricak ve kendinden sogutacaksin. Seni bir oper pofpoflar 2 yapar 3cude yeter artik der cikar gider. Helede adamin sucu yokken boyle davranmaniz cok cocuksuca. Kendi hayatinizi maf ediyosunuz.

Ablamla enistemde yillar önce ayrildi, birsürü Foto var bendede.
bir sürü yasanmislik fotolar kaldi. Ablam Görse kizar tabi ama atamadim.
Ayrilmis bitmis onlar icin, bosver, ama seni üzmek istediklerini hic düsünmüyorum.
Atilmiyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…