esimin eski esi

haklısın bence mademm kaynanan gorumcen sevmemısler o gelını neden hala fotolar duruyor bıırde fotog bakmayı cokmu sevıyolardaa her ıkısıde gel bakalım dedıler bence kasıtlıda olabılırr senın yerınde olsam kaynananın evıne gıttıgınde albumu al resımlerı kendın yırt att ama eşinde bı suç goremedım ben

eski resimleri dert etmeyin bence... bende eski eşimle olan düğün fotolarımı bir köşede saklıyorum .. hatta düğün cdsi bile duruyor.. bunların beni için zerre kadar önemi yok .. ama çocuğum için onları sakladım... bir gün soracağını biliyordum çünkü.. ve haklı da çıktım.. sordu anne düğününüz nasıldı? gelinliğin nasıldı? babam ne giydi? vs vs.. ve zamanı geldiğinde kızım büyüdüğünde onla beraber baktık hepsine.. kızım o resimlere baktığında mutlu oldu.... belki onlarda bu sebeble saklamışlardır çocuk varsa...

Eşine nie trip atıyosun? O adamdamı çıktı foto.. Hiç hoş olmamış yaptığın.. Madem rahatsız oluyosun bu işten, kv yaşlı diosun görümcene sorsaydın bu be die.. Yani madem iyi geçiniosunuz, onla konuşabilirdin..

canim benim ne guzel yazmissin beni bi tek anlayan sensin cook zor bi durum neyseki gorumcemm aradi canim saolsun kusura bakma attim ben o resimleri ozur dilerim unutmusum dedi kafaya takma sen o..... dedi iyiyim biraz simdi

birincisi sevmemis ikincisi evet unutmuslar ve bu konusmadan sonra hepsi copte ucuncusu esimi seviyorum sorun cozuldu gibi

allah razi olsum can
allah razi olsun canim senden saol valla icimi rahatlattin

iyi yapmisin kiz aferim

Fotograflari kv gorumce gosteriyo tribi niye esine atiyosun onu anlamadim

canim benim ne guzel yazmissin beni bi tek anlayan sensin cook zor bi durum neyseki gorumcemm aradi canim saolsun kusura bakma attim ben o resimleri ozur dilerim unutmusum dedi kafaya takma sen o..... dedi iyiyim biraz simdi

aynen bak şu an içindekileri çok iyi biliyorum
eşim bana sadece anlaşamadık ayrıldık demişti ama ben çok üstelemiştim nasıl oldu neden oldu falan sonra sevmediğini söylemişti mantık evliliği yaptığını ama ben de senin gibi ikna olmamıştım
biz eşimle 5 aydır ayrıydık ki hep eski eşini problem ettim kavga çıkardım ama aklım başıma geç geldi kuzum inan şu an ona güveniyorum inanıyorum ve her şeyi düzeltmek istiyorum
siz kaç aylık evlisiniz tahminimce yeni çünkü ben de ilk zamanları çok büyüttüm olaylar çıkardım anlat içinden geçenleri de dertleşelim rahatlatırım ben seni
bak ne güzel görümcen de açıklamış sana benim kv de hiç sevmez onu hep kötüler hahah

Benim de eşimin de ikinci evliliği. Ben hala eski eşimle olan fotoğraflarımı saklıyorum. Nedeni ortak bir kızımızın olması. Büyüdüğü zaman vermek istiyorum. Eğer istemezse yırtar atar. İsterse saklar. Sonuçta bir zamanlarda olsa annesiyle babasının yan yana olduğunu görmeyi istemek onunda hakkı. Ayrıca aynı durumu bende yaşadım. Kayınvalidemlerde eski fotoğraflara bakarken arada bir kaç tane kaçmış. Bir çoğunu yırtıp atmış eşim ama kayınvalidem eşimin kızı için saklamış. Önemli olan fotoğraflar ve geçmiş değil. Zaten bir zamanlar mutlu olmuş olsalardı şuan siz eşinizle evli olmazdınız. Boş yere ne kendinizi hırpalayın ne eşinizi üzün. Çok canınız sıkıldıysa sorun görümcenize ve kayınvalidenize neden sakladıklarını.

Ben de eşimin ikinci esiyim..zerre kadar kiskanmadim hicbir zaman..ortada kiskanilacak bisey olsa zaten evli olurlardı hala..

Zamanında onu sevmiş evlenmiş ama olmamis ..zaten nasil oluyorsa bu ikinci evliliğini yapanlar hep ilk eşleri sevmemiş oluyor..bnm Esim bana boyle bisey söylese sevmediği bi kadinla evlenerek onun hayatini karartabilecek bi karakterde olduğunu düşünür asla evlenmezdim..

Bence en önemli şey eşini olduğu gibi kabullenmek ben esimi geçmiş tecrübeleriyle kabul ettim siz de öyle yapin..huzurluysaniz mutluysaniz bi resim problem olmamali..

Yorumu geç okudum ama aynı şeyleri düşünmüş olmak mutlu etti beni.

bu olayda adamın suçunu anlayamadım....gerçek olmuş birşeyi yok sayamazsınız....en fazla kv ve görümceye rahatsızlığınızı söyler kaldırmalarını istersiniz......

kız naptın barışıyon mu yoksa...olumlu mesaj çıkardım.....

Bende eşimin ikinci evliligiyim...birde kizi var...benim ilk Evliliğimiz...öyle fotoğraf falan görmedim...ayrılalı on yıl olmuş...ama kizi ilk defa bizim yanımıza gelmek istedi...Ben memlekete anne lerin yanında duruyorum...veaklım orda....ikinci evlilgi olan vve arada çocuk varsa bu dengeyi nasıl kuruyorsunuz....Ben çok tedirginim eşimle huzurumuzu bozulursa diye...çünkü kizi çok şımarık ve her istediği olsun istiyor derdi hep para hava atmak bana fikir verin....tanışmadım...annesi on yıl boyunca hiç babasına gondermemis ayrı kalamiyotum diye biz evleneli ıki yıl olacak bu sene baş edemiyorum sende dursun on-on ne gün diye gönderdi....baba kiz normalde en fazla yılda iki gün gorusuyormus....Ben art niyet sezdim ama birsey demedim gelsin kızın ama ben annemlere giderim siz daha iyi anlaşır rahatedersiniz dedim...onları yalniz bırakarak yanlış mi yaptım acaba

Bence yanlış yapmışsınız evinizi bırakmasaydınız keşke, 10 gün sabır gösterirdiniz eşinizin kızıyla ilgilenerek kendinizi sevdirerek bu sorunu aşardınız bana göre, bu eşinizin gözünde de artı olurdu, eğer annesi art niyet ederek göndermişsede onun ekmeğine yağ sürmemiş olurdunuz, geri döndügünde belkide dicek ki ben geldim o gitti, kadının da hoşuna gidicek belki ama tabiki gerçekten art niyetliyse

[Evet belki haklısınız....ama ilk defa baba kiz bu kadar uzun süre beraber olacak ti...üç gundur babasına küsmüş dediğini yapmadı dipte babaannesinin evinde kalmış...şimdi ben iorada olsaydım bunu benden bilebilirlerdi ben sebebi olmuş gibi olurdu hiçbirşey yapmazsam bile...bu dahaki yaza yine gelecek büyük ihtimal o zaman evimde durmayı düşünüyorum ama nasıl davranmaliyim bilemiyorum benim çocuğum yok iyi niyetle yaklasacam çünkü eşimi seviyorum onun canı kanı benimde canim...ama kiz aramizi bozacak seyler yaparsa huzurumuzu bozulur diye korkuyorum sadce nasıl denge kurmaliyim ya bilemiyorum="leydi063, post: 36564290, member: 72463"]Bence yanlış yapmışsınız evinizi bırakmasaydınız keşke, 10 gün sabır u gösterirdiniz eşinizin kızıyla ilgilenerek kendinizi sevdirerek bu sorunu aşardınız bana göre, bu eşinizin gözünde de artı olurdu, eğer annesi art niyet ederek göndermişsede onun ekmeğine yağ sürmemiş olurdunuz, geri döndügünde belkide dicek ki ben geldim o gitti, kadının da hoşuna gidicek belki ama tabiki gerçekten art niyetliyse[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…