Baska isimi yok ne allam yaGitti gitti mune 90 dan cakti ergene...
canim benim ne guzel yazmissin beni bi tek anlayan sensin cook zor bi durum neyseki gorumcemm aradi canim saolsun kusura bakma attim ben o resimleri ozur dilerim unutmusum dedi kafaya takma sen o..... dedi iyiyim biraz simdiBen seni anlıyorum
Ben de eşimin ikinci eşiyim ama bizimkilerin hiç fotoğrafı yok
Kısa ve mutsuz bir evlilik olduğu için düğünde bile çekilmemiş daha doğrusu almamışlar
Neyse ama ben de konusu açılsa kötü olurum eşimden alırım hırsımı
Ve ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bu bizde çok kötü şeylere sebep oldu
En son şiddete kadar vardı eşim de kaldıramadı artık çok takmıştım kafaya
Sen sadece şunu düşün zaten onu sevse onun yanında olurdu. Ama seninle
birincisi sevmemis ikincisi evet unutmuslar ve bu konusmadan sonra hepsi copte ucuncusu esimi seviyorum sorun cozuldu gibiSen içten içe buna inanmamışsın, ama kendini kandırmaya çalışmışsın inandım diye. Şimdi kendine ve eşine bu yüzden olan sinirini başka türlü dışa vuruyorsun.
Bırak, olabilir, sevmiş, evlenmiş, ama belli ki doğru bir ilişki değilmiş ki bitmiş. Sonra seni sevmiş, seninle evlenmiş.
Kayınvaliden filan da resimleri atmayı akıl etmemişlerdir, yoksa o kadını unutamamış olsalar illa ki hissederdin.
Canını boş yere sıkma, eşine de boş yere yüklenme.
Bu kadar dert edeceksen, daha önce evlenip ayrılmış adamla evlenmeyecektin.
allah razi olsum cansakın üzülmeyin ve kafanıza daha fazla takmayın .. hayat çok kısa ve allaha şükür eşinizle normalde mutlu ve huzurlusunuz bunu eski bir hayalet (kadın yaşıyor ama eskide kaldığı için söyledim) için bozmayın ..şuan o sizin elinizi tutuyor sizin ellerinizi öpüyor ve üzerinize titriyor bunun tadını çıkarın .. Allah mutluluğunuzu daim etsin ..
allah razi olsun canim senden saol valla icimi rahatlattinsakın üzülmeyin ve kafanıza daha fazla takmayın .. hayat çok kısa ve allaha şükür eşinizle normalde mutlu ve huzurlusunuz bunu eski bir hayalet (kadın yaşıyor ama eskide kaldığı için söyledim) için bozmayın ..şuan o sizin elinizi tutuyor sizin ellerinizi öpüyor ve üzerinize titriyor bunun tadını çıkarın .. Allah mutluluğunuzu daim etsin ..
iyi yapmisin kiz aferimBen de aynı durumu yaşadım ve neden atmadıklarını sordum
Eşimin, ilk eşinden kızı var onun için saklamışlar güyya...
Ben de sinirlenip resmi soktum albümden,
Orda bir soba vardı yakıp içine attım kimse görmeden.
Yaz günüydü kaynanamda sobanın içine para saklamış o da yandı
Fotograflari kv gorumce gosteriyo tribi niye esine atiyosun onu anlamadimkizlar napicami bilemedim ben yardim edin iki oldu ayni seyle karsilasiyorum sorunum esimin eski esiyle olan fotograflari iki ay once kayinvalidemin evinde eski fotolara bakiyoduk beraber bide ne goreyim hala dugun fotolarini atmamis kayinvalidem allahtan gormedim esim gordude bunlari niye gostriyosun dedi kapatti o gun hic konusmadim onunla neyse dedim yasli kadin unutmustur belki atmayi ondan sonra bugun ablasindayiz oda dedi gel fotolara bakalim tamam dedim getirdi esim mutfaktaydi biz bakarken yine o kadinla olan fotografini gordum isin ilginc yani ondan nefret etmisler hep basindan beri ama beni cok seviyolar beni istemiyolar desem olacak is degil ikisinlede cok iyi geciniriz neyse esimle saatlerdir konusmuyorum noldu diyo solemedim hicbisey tahmin ediyodur ama yolda gelirken uyuyo gibi yaptim elimi tuttu optu falan ama sonrasi yok napicam ben kizlar kimseye bisey diyemiyorum esime solesem tepkisi belli umursamicak yine ben napayim koca kadina lafmi soleyim dicek delircem sinirden biktim hakliyken haksizmisim gibi azarlanmaktan
haklisin kiz afferim sana atilcak arkadas o kadarrrr:)Konu sahibine hak veriyorum ben,evlenmiş olabilirler ama boşanılmış ve tekrar evlilik yapılmış..Ne duruyor o resimler o albümde,atılacak arkadaş!
canim benim ne guzel yazmissin beni bi tek anlayan sensin cook zor bi durum neyseki gorumcemm aradi canim saolsun kusura bakma attim ben o resimleri ozur dilerim unutmusum dedi kafaya takma sen o..... dedi iyiyim biraz simdi
Yorumu geç okudum ama aynı şeyleri düşünmüş olmak mutlu etti beni.eski resimleri dert etmeyin bence... bende eski eşimle olan düğün fotolarımı bir köşede saklıyorum .. hatta düğün cdsi bile duruyor.. bunların beni için zerre kadar önemi yok .. ama çocuğum için onları sakladım... bir gün soracağını biliyordum çünkü.. ve haklı da çıktım.. sordu anne düğününüz nasıldı? gelinliğin nasıldı? babam ne giydi? vs vs.. ve zamanı geldiğinde kızım büyüdüğünde onla beraber baktık hepsine.. kızım o resimlere baktığında mutlu oldu.... belki onlarda bu sebeble saklamışlardır çocuk varsa...
kız naptın barışıyon mu yoksa...olumlu mesaj çıkardım.....aynen bak şu an içindekileri çok iyi biliyorum
eşim bana sadece anlaşamadık ayrıldık demişti ama ben çok üstelemiştim nasıl oldu neden oldu falan sonra sevmediğini söylemişti mantık evliliği yaptığını ama ben de senin gibi ikna olmamıştım
biz eşimle 5 aydır ayrıydık ki hep eski eşini problem ettim kavga çıkardım ama aklım başıma geç geldi kuzum inan şu an ona güveniyorum inanıyorum ve her şeyi düzeltmek istiyorum
siz kaç aylık evlisiniz tahminimce yeni çünkü ben de ilk zamanları çok büyüttüm olaylar çıkardım anlat içinden geçenleri de dertleşelim rahatlatırım ben seni
bak ne güzel görümcen de açıklamış sana benim kv de hiç sevmez onu hep kötüler hahah
kız naptın barışıyon mu yoksa...olumlu mesaj çıkardım.....
Bence yanlış yapmışsınız evinizi bırakmasaydınız keşke, 10 gün sabır gösterirdiniz eşinizin kızıyla ilgilenerek kendinizi sevdirerek bu sorunu aşardınız bana göre, bu eşinizin gözünde de artı olurdu, eğer annesi art niyet ederek göndermişsede onun ekmeğine yağ sürmemiş olurdunuz, geri döndügünde belkide dicek ki ben geldim o gitti, kadının da hoşuna gidicek belki ama tabiki gerçekten art niyetliyseBende eşimin ikinci evliligiyim...birde kizi var...benim ilk Evliliğimiz...öyle fotoğraf falan görmedim...ayrılalı on yıl olmuş...ama kizi ilk defa bizim yanımıza gelmek istedi...Ben memlekete anne lerin yanında duruyorum...veaklım orda....ikinci evlilgi olan vve arada çocuk varsa bu dengeyi nasıl kuruyorsunuz....Ben çok tedirginim eşimle huzurumuzu bozulursa diye...çünkü kizi çok şımarık ve her istediği olsun istiyor derdi hep para hava atmak bana fikir verin....tanışmadım...annesi on yıl boyunca hiç babasına gondermemis ayrı kalamiyotum diye biz evleneli ıki yıl olacak bu sene baş edemiyorum sende dursun on-on ne gün diye gönderdi....baba kiz normalde en fazla yılda iki gün gorusuyormus....Ben art niyet sezdim ama birsey demedim gelsin kızın ama ben annemlere giderim siz daha iyi anlaşır rahatedersiniz dedim...onları yalniz bırakarak yanlış mi yaptım acaba
Bence yanlış ya(pmışsınız evinizi bırakmasaydınız keşke, 10 gün sabır gösterirdiniz eşinizin kızıyla ilgilenerek kendinizi sevdirerek bu sorunu aşardınız bana göre, bu eşinizin gözünde de artı olurdu, eğer annesi art niyet ederek göndermişsede onun ekmeğine yağ sürmemiş olurdunuz, geri döndügünde belkide dicek ki ben geldim o gitti, kadının da hoşuna gidicek belki ama tabiki gerçekten art niyetliyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?