- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Ben de aynı durumu yaşadım ve neden atmadıklarını sordum
Eşimin, ilk eşinden kızı var onun için saklamışlar güyya...
Ben de sinirlenip resmi soktum albümden,
Orda bir soba vardı yakıp içine attım kimse görmeden.
Yaz günüydü kaynanamda sobanın içine para saklamış o da yandı
nikahlı kocan fotoları yaktın tamam hakkın ben hepsini geçtim soba yakılan bir mevsimde kaynanan hangi akılla paraları sobaya saklamış..yakılmayan bir soba mıydı..yaz günü mü soba yaktın (ki bu daha absürt) bu soba ne ayak..içinden güdük necmi mi çıkacak..kafam allak bullak.
Bir de sobayı yakmak değil ki maksat. Resmi yakıp içine attım, yaz günü boştur diyenikahlı kocan fotoları yaktın tamam hakkın ben hepsini geçtim soba yakılan bir mevsimde kaynanan hangi akılla paraları sobaya saklamış..yakılmayan bir soba mıydı..yaz günü mü soba yaktın (ki bu daha absürt) bu soba ne ayak..içinden güdük necmi mi çıkacak..kafam allak bullak.
ayyy çok sevindim allah kalbine göre versin seni çok mutlu hissettim hep yüzün gülsünevet canım bugün görüştük eşim olumluydu ben de yeşil ışık yaktım
şimdi adım atması ona kaldı barışabilirim =)
daha geçen gün teselli ediyordun beni dimibir anda değişti işler
ayyy çok sevindim allah kalbine göre versin seni çok mutlu hissettim hep yüzün gülsün
kizlar napicami bilemedim ben yardim edin iki oldu ayni seyle karsilasiyorum sorunum esimin eski esiyle olan fotograflari iki ay once kayinvalidemin evinde eski fotolara bakiyoduk beraber bide ne goreyim hala dugun fotolarini atmamis kayinvalidem allahtan gormedim esim gordude bunlari niye gostriyosun dedi kapatti o gun hic konusmadim onunla neyse dedim yasli kadin unutmustur belki atmayi ondan sonra bugun ablasindayiz oda dedi gel fotolara bakalim tamam dedim getirdi esim mutfaktaydi biz bakarken yine o kadinla olan fotografini gordum isin ilginc yani ondan nefret etmisler hep basindan beri ama beni cok seviyolar beni istemiyolar desem olacak is degil ikisinlede cok iyi geciniriz neyse esimle saatlerdir konusmuyorum noldu diyo solemedim hicbisey tahmin ediyodur ama yolda gelirken uyuyo gibi yaptim elimi tuttu optu falan ama sonrasi yok napicam ben kizlar kimseye bisey diyemiyorum esime solesem tepkisi belli umursamicak yine ben napayim koca kadina lafmi soleyim dicek delircem sinirden biktim hakliyken haksizmisim gibi azarlanmaktan
Valla 3 bin kadar varmış.
Ben de diyorum ki;
Amma resimmiş ne duman çıkardı?
Meğer para tutuşmuş.
Kaynana son an da fark etti
içeri girince.
Sobaya öyle bir atladı ki
koca kapağı kaldırdı ammaaa çok geçti...
Bana döndüğün de ne olduğunu anlamadım ya
Yüzüde arap bacıya dönmüş
Beni aldı bi gülme...
Kaynanamın öfkesini bi düşünün
eski eşinden çocuk var mı?kizlar napicami bilemedim ben yardim edin iki oldu ayni seyle karsilasiyorum sorunum esimin eski esiyle olan fotograflari iki ay once kayinvalidemin evinde eski fotolara bakiyoduk beraber bide ne goreyim hala dugun fotolarini atmamis kayinvalidem allahtan gormedim esim gordude bunlari niye gostriyosun dedi kapatti o gun hic konusmadim onunla neyse dedim yasli kadin unutmustur belki atmayi ondan sonra bugun ablasindayiz oda dedi gel fotolara bakalim tamam dedim getirdi esim mutfaktaydi biz bakarken yine o kadinla olan fotografini gordum isin ilginc yani ondan nefret etmisler hep basindan beri ama beni cok seviyolar beni istemiyolar desem olacak is degil ikisinlede cok iyi geciniriz neyse esimle saatlerdir konusmuyorum noldu diyo solemedim hicbisey tahmin ediyodur ama yolda gelirken uyuyo gibi yaptim elimi tuttu optu falan ama sonrasi yok napicam ben kizlar kimseye bisey diyemiyorum esime solesem tepkisi belli umursamicak yine ben napayim koca kadina lafmi soleyim dicek delircem sinirden biktim hakliyken haksizmisim gibi azarlanmaktan
Bu ne demekkıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..
adamın senden önce bir hayatı var. bu gerçeği biliyorsun.. fotoğrafların atılması bir kere bunu değiştirmez.kizlar napicami bilemedim ben yardim edin iki oldu ayni seyle karsilasiyorum sorunum esimin eski esiyle olan fotograflari iki ay once kayinvalidemin evinde eski fotolara bakiyoduk beraber bide ne goreyim hala dugun fotolarini atmamis kayinvalidem allahtan gormedim esim gordude bunlari niye gostriyosun dedi kapatti o gun hic konusmadim onunla neyse dedim yasli kadin unutmustur belki atmayi ondan sonra bugun ablasindayiz oda dedi gel fotolara bakalim tamam dedim getirdi esim mutfaktaydi biz bakarken yine o kadinla olan fotografini gordum isin ilginc yani ondan nefret etmisler hep basindan beri ama beni cok seviyolar beni istemiyolar desem olacak is degil ikisinlede cok iyi geciniriz neyse esimle saatlerdir konusmuyorum noldu diyo solemedim hicbisey tahmin ediyodur ama yolda gelirken uyuyo gibi yaptim elimi tuttu optu falan ama sonrasi yok napicam ben kizlar kimseye bisey diyemiyorum esime solesem tepkisi belli umursamicak yine ben napayim koca kadina lafmi soleyim dicek delircem sinirden biktim hakliyken haksizmisim gibi azarlanmaktan
ne kadar fesatça yazılmış bir şey.kıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?