esimin eski esi

Pek gülecek birsey görmedim maalesef. Sanki cok büyük bir basariymis gibi anlatiyorsunuz bide. Ne yazik kizi icin, kim bilir ilerde o fotoraflari görmek isteyecek? Hayir yani sana mi kalmis elin foto albümündeki fotolari yakmayi?

Ancak kk'de gördüm ki kadinlarin ne kadar özgüvensiz olduklarini. Insan bi fotorafi kiskanir mi? Hayatta yasadigimiz seyler bize tecrübe oluyor ve kisiligimize yön veriyor. O fotoraflarda birer hatira,sanki ne olacak,ha var,ha yok. Ben olsam kendim bile merak ederdim o fotoraflari.

Ha simdi konu sahibin esi her gün eski esin fotorafina baksa yada kv her gün kasitli bir sekilde o fotolari gösterip "benim eski gelinim böyle iyidi,söyle iyidi" diyerek,elbette isin rengi degisir fakat eski fotoalbumler icin kocaya trip atmak,fotolari yakmak nedir ya? Son derece cocuksu buluyorum böyle seyleri.

Sobaları diğer oda da yaz kış kurulu duruyor. Temizleyip geri takıyorlar ben de ne bileyim için de ne ne var yakıp boştur bir iki parlar söner diye attım. ama sönmek bilmedi

Ben gördü mü yırtar atardım. Tabi önce bunları niye atmadınız derdim, unuttuk munuttuk derlerse iyi ben atayım siz yine unutmayın diyerek çıkarır yırtardım. Bu kadar basit. Saygısızlıksa eşimin eski eşiyle düğün fotolarını bana gösterme saygısızlığını yapmayacaklardı.

Bir de sobayı yakmak değil ki maksat. Resmi yakıp içine attım, yaz günü boştur diye

evet canım bugün görüştük eşim olumluydu ben de yeşil ışık yaktım
şimdi adım atması ona kaldı barışabilirim =)
daha geçen gün teselli ediyordun beni dimibir anda değişti işler
ayyy çok sevindim allah kalbine göre versin seni çok mutlu hissettim hep yüzün gülsün

Sanırım kocasının eski karisinin fotograflarini merak eden tek manyak benmisim..
Çık çık bir yerden yahu çık! Hayatimda esim kadar tedbirli, temkinli adam gormedim. Sulalede herkesin albumune baktim sayılır. Tek bir dugun, nisan, kina fotografi goremedim. Yaw insan saklar hatira olsun diye bir tane.
Merak ediyorum yaaaaaa kadinin tipini.

Bence eşinize gereksiz trip atıyorsunuz. Bi suçu yok adamın. Kendi evinde fotoğraf saklamış gii davranıyorsunu. Milletin evindeki fotoğraflara nasıl müdahale etsin adam. O zaman tüm akrabalarını gezerken hepsinde fotoğrafa bakarken önceki eeşiyle bütün fotoğrafları gördğünüzde trip atacaksınız. Adama yazık.

ben bir senelik evli iken eski sevgilisi ile olan fotolar kvnin vitrininde baş köşedeydi. Bahane de hazırdı o düğünden başka ailece fotografımız yok! Eşimi kenara çekip böyle bir foto ile benim ailemin evinde karşılaşsan ne düşünürsün dedim. Bir daha çıkmadı fotograf piyasaya ne yaptılar bilmiyorum ama senin de Eski fotografların içinde ise normaldir farketmemiş olabilirler çok takılma bence çünkü bizimde boşanan akrabaların düğünden kalan fotografları duruyor

Yazıp yazıp kahkahalara boğulmanız pek normal değil bence.

Sonuçta biri yanlışlıkla bile olsa sizin o kadar paranızı yaksa böyle gülebilir misiniz?

benim kayın validem de bi ara bana eski gelininin adıyla hitap ediyordu. ama emindim kasıtlı yapmadığını ve sorun yapmadım. sizinkiler bilerek fotoları gösteriyorlarsa sıkıntı...
eski fotolara da maruz kaldım :) kayınvalidemin çekyatının altında topuyla duruyordu. ben hiç bir zaman bişi demedim o da çıkarıp atmadı.
2. eş olmak bazen sıkıntı olabiliyor :)
eşimin çok uzak bir akrabası eşimin yanında bana, ''aaa eşin çok değişmiş'' demişti :)))

eski eşinden çocuk var mı?

belki kötü niyetli değillerdir ama insan dayanamıyor işte bu tarz davranışlara,benimkilerinde böyle düşüncesizlikleri oluyor inim cinim toplanıyor

adamın senden önce bir hayatı var. bu gerçeği biliyorsun.. fotoğrafların atılması bir kere bunu değiştirmez.
ikincisi sen kendi evinde tutmayabilirsin ama kvalidenin atmak ya da atmamak kendi paşa keyfine bakar.

kıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..
ne kadar fesatça yazılmış bir şey.
insanı kışkırtmak bu olsa gerek.
çok kötü niyetlisiniz.

Benim elti de ikinci es.kayinvalide atmadi onceki gelinin fotolarini bazi esyalarini.saygi duyman gerek bilerek evlendiniz nihayetinde afra tafra yapmaya hakkiniz yok.

GEREKSIZ KAPRIS VE KISKANCLIK YAPMISSINIZ. SIZ ISTEDINIZ DIYE ESKI FOTOLARI KIMSE ATMAK ZORUNDA DEGIL! NEFRET ETMISLER DIYORSUNUZ AMA ZAMANINDA DA GULE OYNAYA GELIN OLARAK ALDIKLARI KADINDAN BAHSEDIYORSUNUZ! ANNENIZ BABANIZDAN BOSANSA DAHA IKISININ DUGUN - MUTLU GUN FOTOSU OLMASINI ISTEMEZ MISINIZ?

valla buyuklere laf anlatılmaz annemler de hala vıtrınde benım dugun fotografımı tutuyorlar kıl oluyorum kac kere aldım yırttırmadı ve ekımde bosancam sacmalıga bak o adam eve gelıp görunce ne dusunecek..demek kı sızınkıler de eskı gelını cok sevmısler bızımkılerın damatcı olması gıbı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…