esimin eski esi

[/QUOTE]
Dediğini yapmadı diye küsmüş ve babaannesinde kalmış ozaman sorun büyük gibi görünüyor biraz da yetiştirilme tarzıyla alakalı tabi bu durum, tavrından daha küçük oldugu belli ama kaç yaşında merak ettim, bende 5 sene oldu ayrılalı daha evlenmedim geçen sene evlenmek isteyen birisi oldu onunda benimde aynı yaşta kızlarımız vardı kızıyla tanıştım kendi kızımdan ayırmadım çocuklar sevgi ve ilgiye asla hayır demiyorlar oda beni sevdi ki bende kalmaya bile başladı babası gel diyodu o bende kalmak istedigini söylüyordu gitmiyordu :) bunda kızımlada anlaşmaları büyük etkendi tabi ama sen şunu güzel yapıyosun pişirirmisin bile diyordu kendi ellerimle yediriyordum ikisinede sonra benim kızım evlenmemi istemedi tabi o yüzden olmadı
Şimdi size daha çok iş düşüyor çünkü çocugun yokmuş ve yanlış yetiştirilmiş bir küçük cadı var karşınızda:) sabır sınırlarını biraz zorluyacaktır bu durum ama eşine olan sevgin bunu aşmanı sağlıyacak diye düşünüyorum seneye geldiginde yakın olmaya çalış bakalım ne yapacak

evet canım bugün görüştük eşim olumluydu ben de yeşil ışık yaktım
şimdi adım atması ona kaldı barışabilirim =)
daha geçen gün teselli ediyordun beni dimibir anda değişti işler

just kız çok sevindim barışmanıza..
iy sürttün ama adamın burnunu afferiimm

just kız çok sevindim barışmanıza..
iy sürttün ama adamın burnunu afferiimm

ay ben sizi hatırlamıyorum kusura bakmayın ama siz unutmamışsınız teşekkür ederim

daha burun sürtme kısmı yeni başlıyor ben hatalarımdan ders aldım değiştim. iletişim kurmaya başladığımız için esas şimdi sürtücek burnu

daha once konuşmadık ama takip ettim konularınızı..
bi seninkini bi de çilerle marionunkini takip ediyodum..
onların son durum ne bilmiyorum..
ama sizin son olarak eşinizin ailesinin saçmalıklarını okumuştum..
iyy yola gelmiş beyfendi..sürt sürt tüm KK arkanda

bunu söylersem korkar bence zaten 300binlik bir orduyuz dile kolay

Dediğini yapmadı diye küsmüş ve babaannesinde kalmış ozaman sorun büyük gibi görünüyor biraz da yetiştirilme tarzıyla alakalı tabi bu durum, tavrından daha küçük oldugu belli ama kaç yaşında merak ettim, bende 5 sene oldu ayrılalı daha evlenmedim geçen sene evlenmek isteyen birisi oldu onunda benimde aynı yaşta kızlarımız vardı kızıyla tanıştım kendi kızımdan ayırmadım çocuklar sevgi ve ilgiye asla hayır demiyorlar oda beni sevdi ki bende kalmaya bile başladı babası gel diyodu o bende kalmak istedigini söylüyordu gitmiyordu :) bunda kızımlada anlaşmaları büyük etkendi tabi ama sen şunu güzel yapıyosun pişirirmisin bile diyordu kendi ellerimle yediriyordum ikisinede sonra benim kızım evlenmemi istemedi tabi o yüzden olmadı
Şimdi size daha çok iş düşüyor çünkü çocugun yokmuş ve yanlış yetiştirilmiş bir küçük cadı var karşınızda:) sabır sınırlarını biraz
zorluyacaktır bu durum ama eşine olan sevgin bunu aşmanı sağlıyacak diye düşünüyorum seneye geldiginde yakın olmaya çalış bakalım ne yapacak[/QUOTE] yasi 13...ınş üstesinden gelirim tsk ederim yorumun icin

Anlamadigim nokta, Esine neden tavir yapiyosun konusmuyosun ?
Sacmalik..

Belkide unutmuslar veya umursamiyolar, kimi insan resimleri birakir atmaz sevmedigi halde..

Ama bu durumda esine tavir alman konusmaman hic dogru degil..
Ayrica sinirlenme bosanmislar zaten takmaya degmez , kadin evinde huzurlu sen esible arani sogutuyosun

Esine niye kiziyosrsunki knanana sor hesabini

Bide ben olsam soyle derdim

Anne doyamadinizda ara sira bakip bakip hasret gideriyorsunuz herhalde

Sen ver birkacini cerceveletiyim ben asayim soyle bas koseye bak bak otur derdim

Alip yirtsaydin o fotografi napicaklarki.. benim esimin benden once bi nisanliligi olmus bende albumlerde eski nisan fotolarini gordum kayinvalideye bu ne dedim hemen cikardi atti yani bitmis gitmis ne tutuyorlar sende soyle

ben de ikinci eşim, ilk evlendiğim sene bu tarz resimler bir kere karşıma çıktı biraz garip oldum tabi ama eşime söyledim yok etti bir daha da görmedim. eşin sen söylemeden nerden bilsin neye kızdığını böyle trip yaparak çözemezsin ki olayı anlat rahatsız olduğunu

Ya gerçekten kızları için sakladılarsa o fotoğrafı..

Kadının kendi ailesin de zaten var fotoğraf, kaynanama gerek yok.

Bence yine de size düşmezdi onu yırtıp atmak.
Bi de istemeden de olsa kadının üç bin lirasını yakmışsınız.
Ben olsam gülemez çok da üzülürdüm.
Kolay mı o parayı biriktirmek..
Nasıl canı yanmıştır kadının..

Nikahlı kocam ve en büyük hakkım.
Ben caniyim, hiç acımadım.

Bilmeden olan bir şey ve komik geldi bana...
Ettiğini buldu bence
Sadece resim konusu değildi
Neyse uzatmayalım...

Ettiğini buldu bence
Neyse uzatmayalım...

bence siz bu şekilde davranmasanız daha iyi olabilirdi
o parayı haram etmiş bile olabilir size
keşke konuşarak halletseydiniz

Ettiğini buldu bence
Neyse uzatmayalım...
nikahlı kocan fotoları yaktın tamam hakkın ben hepsini geçtim soba yakılan bir mevsimde kaynanan hangi akılla paraları sobaya saklamış..yakılmayan bir soba mıydı..yaz günü mü soba yaktın (ki bu daha absürt) bu soba ne ayak..içinden güdük necmi mi çıkacak..kafam allak bullak.

sobaya değil parayı fotoların arasına koymuş sanırım

Eşin o resimleri gördüğü andan yırtıp atacaktı sizin ve anasının gözünün önünde..
Ozaman toptan çözüm olucaktı, eşiniz işi bilmiyor..
Yada sen o ewde iken onların olmadığı bir anı yakalayıp kendin yırtacaksın o resimleriii

kıskançlık yapmana gerek yok..önceki eşi olmuş kocanın hayatında bunu da resimle belgelemişler..sen boş ver resimleri kıskanmayı yatak odasında neler yapıyorlardı acaba..
ayyyy orasını hiççç karıştırmaaa çıldırmamak elde değil
not: ben de boşanmış bir erkekle birlikteydim de 3 senedir. ondan bu tepkim açıklayayım dedim sana noluyo denmesin diye h:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…