- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
- Konu Sahibi gencbianne1
-
Kendi cocuklarınınkini konu sahibinin ailesi karşılıyormuş çalışmıyormuş zaten eski eşten olan cocugunada bakmıyordur bence maddi olarakÇocuğun ihtiyaçlarını kim karşılıyor?
Evren size daha nasıl mesaj göndersin?Bu adamın işe yaramaz biri olduğunu idrak etmek için daha ne olması gerekiyor??
Tam cildirmalik tipsiniz şikayet eder stresi atar sonra koşa koşa kocanizin kollarına atlarsiniz .Bir kaç çocuk daha dogurun nasıl olsa kaostan besleniyorsunuz......
Çalışmayan çulsuz adama aşık 2 kadın vay be
Adama sorsana sırrı neymiş
Eşşek gibi çocuğuma bakacaklar diyen üye olmasın bu eski eş. Neydi adı?
Nasıl unuturum evet musakkaMusakka reis o. O kadin akilliydi. Burdaki eski eş daha düşük profilde görünüyor bence
Kız ver kocanı ikisinden de kurtul işte mis gibi fırsatCok sorun bildiriyorum bu dunden beri ama hersey ust uste geliyo esimin lezbiyen p@rno izlemeleri çalışmaması ve üstüne üstlük eski karısıyla uğraşıyorum kadin biz evlendigimiz gunden bu yana beni hic rahat bırakmadı şöyle ki
Biz evlendikten 2gun sonra kocami aradi bende anladım onun olduğunu ve ben aldim telefonu elime bana agza alinmicak hakaretler ve suan hala devam ediyo psikolojimi bozdu artık yok kocan hala beni seviyo ilkler unutulmaz yanindakiyle yasar aklindakiyle ölür gibi cümleler ve iftiralar atiyo diyor ki bana yazdı kocan pismanim mecburum onunla olmaya seni hala seviyorum diye mesaj atti bana dedi tabiki bu yalan onların iliskileri biteli 6yil olmus ama o hasta kadinda bitmemis çocuğumuz var hala yakamizdan düşmedi bana ve esime bi ara büyü yapmıştı kapimizin önünde saclar yumurta bide bi hayvan pisligi gibi şeyler seyler onun yaptığını anlıyorum ve bilinen bi hocaya gidip koruma yaptırdık kendimize ve hala kendi Instagram hesabindan fake hesapta acmiyo hee kendi adina hesaplar açıp istek atiyo mesaj atamiyo çünkü mesaj isteklerini kapadım sizce neden böyle yapıyor ??
Cok sorun bildiriyorum bu dunden beri ama hersey ust uste geliyo esimin lezbiyen p@rno izlemeleri çalışmaması ve üstüne üstlük eski karısıyla uğraşıyorum kadin biz evlendigimiz gunden bu yana beni hic rahat bırakmadı şöyle ki
Biz evlendikten 2gun sonra kocami aradi bende anladım onun olduğunu ve ben aldim telefonu elime bana agza alinmicak hakaretler ve suan hala devam ediyo psikolojimi bozdu artık yok kocan hala beni seviyo ilkler unutulmaz yanindakiyle yasar aklindakiyle ölür gibi cümleler ve iftiralar atiyo diyor ki bana yazdı kocan pismanim mecburum onunla olmaya seni hala seviyorum diye mesaj atti bana dedi tabiki bu yalan onların iliskileri biteli 6yil olmus ama o hasta kadinda bitmemis çocuğumuz var hala yakamizdan düşmedi bana ve esime bi ara büyü yapmıştı kapimizin önünde saclar yumurta bide bi hayvan pisligi gibi şeyler seyler onun yaptığını anlıyorum ve bilinen bi hocaya gidip koruma yaptırdık kendimize ve hala kendi Instagram hesabindan fake hesapta acmiyo hee kendi adina hesaplar açıp istek atiyo mesaj atamiyo çünkü mesaj isteklerini kapadım sizce neden böyle yapıyor ??
Cok sorun bildiriyorum bu dunden beri ama hersey ust uste geliyo esimin lezbiyen p@rno izlemeleri çalışmaması ve üstüne üstlük eski karısıyla uğraşıyorum kadin biz evlendigimiz gunden bu yana beni hic rahat bırakmadı şöyle ki
Adamda ne ego vardır şimdi. Bu gazla uzaya çıkar, gerçi işe bile gitmiyormuş.Çalışmayan çulsuz adama aşık 2 kadın vay be
Adama sorsana sırrı neymiş
Adamda ne ego vardır şimdi. Bu gazla uzaya çıkar, gerçi işe bile gitmiyormuş.
Ailesi kadının yaniÇocuğun ihtiyaçlarını kim karşılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?