eşimin eski eşini face de aratması

hamdolsun

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
66
8
298
nerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum. bugün eşimin face ne baktım öylesine ve ben onun zoruyla çocukları alıp köye gittiğim zamanlarda eski eşini arattığını gördüm. önce tabiiki inkar etti. sonrada itiraf. çok kötü hissediyorum kendimi. resmen enayi yerine koydu beni. üstelik ben köyde onun anne ve babasının yanındayken yapmış bunu. hazmedemiyorum

bence büyütcek bişe yok bunda
bende geçen gün 11 sene önceki sevgilimi merak ettim napmış diye arattım
sadece meraktan yani onu hala düşündüğüm sevdiğim anlamına gelmiyo bu
ondan sonra 2 sevgilim olmuştu zaten :))

neyi itiraf etti anlamadım..
aradığını mı yoksa arama sebebinimi..

nerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum. bugün eşimin face ne baktım öylesine ve ben onun zoruyla çocukları alıp köye gittiğim zamanlarda eski eşini arattığını gördüm. önce tabiiki inkar etti. sonrada itiraf. çok kötü hissediyorum kendimi. resmen enayi yerine koydu beni. üstelik ben köyde onun anne ve babasının yanındayken yapmış bunu. hazmedemiyorum
Peki aranızda bir sorun varmiydikı? Yani ne bilim onu hatirlamasini saglayacak birşeymi oldu?

Aratması problem değil merak edebilir insanlık hali ama hangi amacla arattığı sonrasında neler yaptığı mühim. Acıklaması ne oldu?

Aratması problem değil merak edebilir insanlık hali ama hangi amacla arattığı sonrasında neler yaptığı mühim. Acıklaması ne oldu?

Bence o da tuhaf degil mi? Arada çocuk falan olsa tamam neler yapiyor diye merak edebilir ama hiç bir bağ yokken neden aratsın ki? Acaba ben cok mu katı düşünüyorum? ?? Benim kocam eski nişanlısı ni arasa ben iyi bir kavga cikarirdim. Adini degil bak bana ailesi de dahil kimse onun zamaninda olan varligini soyleyemiyor bile.ama canım ben dedigim gibi biraz katı olabilirim bilmiyorum

bana aratması da normal gelmiyor. bi insan birini kafasında bitirdiyse daha onu düşünmez ki. aklına bile gelmez.
ne diye aratsın facede başka yerde. hayır amaç ne? aradın buldun. eeeeeeee?
bişe yok sadece resimlerine mi baktın, ne yapmış diye mi baktın. hayır sanane?
bunlar bana hiç masumca gelmiyor yaa. dedim ya bi insan "eski"sini merak ediyosa o eskimemiştir..

bana aratması da normal gelmiyor. bi insan birini kafasında bitirdiyse daha onu düşünmez ki. aklına bile gelmez.
ne diye aratsın facede başka yerde. hayır amaç ne? aradın buldun. eeeeeeee?
bişe yok sadece resimlerine mi baktın, ne yapmış diye mi baktın. hayır sanane?
bunlar bana hiç masumca gelmiyor yaa. dedim ya bi insan "eski"sini merak ediyosa o eskimemiştir..
İşte benim gibi düşünen biri ... biten bitmiştir daha ne eşeliyorsun dimi?

senin facein varsa sende zaman zaman eski arkadaşlarını arıyormusun facede?... erkek kız fark etmez. neden arama yaptırırız bence sadece meraktan.

bence gayet doğal insan merak ediyo eski görüştüğü birinin naptığını ki bu sıradan biri değil eş, sevdiğimden özlediğimden arattım demediyse bence problem yok.

İnsanda merak duygusu vardır..
Bende bazen aratıyorum öyle merak ediyorum çünkü nerde naptı ne oldu ?
Ama burda asıl önemli olan eşinizin o kişiyi ne amaçla aratmış olması..
Belki sadece merak için değildir..
Siz köyde iken aratması da biraz buna davetiye çıkartıyor..
Eşinizi siz tanıyorsunuz sizce merak mı ? meraktan ötemi..
Önce buna bir karar verilmesi gerekiyor..

meraktır..kendinizi hırpalamayın..yoksa eski eş,eski olmazdı..

buarada sadece merak ettim facede daha önceki aratmalara nereden bakılıyor?

bence gayet doğal insan merak ediyo eski görüştüğü birinin naptığını ki bu sıradan biri değil eş, sevdiğimden özlediğimden arattım demediyse bence problem yok.

İyide bu nedenle aratmış olsa bile sizce bunu dermi yanii.
Demediyse diyorsunuz tabiki inkar edecek.. hayret yani.

meraktır..kendinizi hırpalamayın..yoksa eski eş,eski olmazdı..

buarada sadece merak ettim facede daha önceki aratmalara nereden bakılıyor?

Hareketler dökümünün ara kısmınıdan bakılıyor bakılmaz olsa valla..
Su face book yüzünden herhalde bir cok yuva yıkılacak daha.. böyle sorunlar olacak.

bende merak etmiştir diyorum, farklı birşey olsa farklı bir düşüncesi olsa face dışında başka türlü ulaşırdı bence ,tel olur mail olur ortak eski arkadaş vasıtası olur, olurda olur yani,.facede aramış,görmüş bunda sıkıntı yok sonra ne olmuş? yazışmamı?bir arkadaş demiş ya 11 yıl önceki sevgilili aratmıştım diye, merak doğamızda var, ayrıca şimdi ben size desem ki siz neden eşinizin face geçmişine baktınız? güvenmiyorsunuz demek ki eşinize içinizde bi şüphe mevcut demek ki ilk fırsatta bakmışsınız '' desem , siz ne dersiniz? ne alakası var merak ettim baktım demezmisiniz ? yani sizin merakınıza yenilip eşinizin face geçmişine bakmanız ile eşinizin merak edip eski eşinin facesini aratması olası,illa bişi oldu demek değildir bu , ve yine ayrıca hadi birşey var diyelim erken davranmışsınız, gözlemlemek yerine hemen sormuşsunuz eğer farklı bir amacı varsa artık eşiniz geçmişi silecektir.

İyide bu nedenle aratmış olsa bile sizce bunu dermi yanii.
Demediyse diyorsunuz tabiki inkar edecek.. hayret yani.

boşanmaya değer bir sorun değil, nitekim boşanmayacağına da kalıbımı basarım. ne gerek var şüphe faresine içini kemirtmeye ? meraktan bakmıştır, ben de baktım eski görüştüğüm insanlara tanıdıklarıma insan nasıl bi hayat yaşadığını merak eder hayatında olmuş/olan kişilerin. abartılacak bişey yok.

kadınların en büyük hatası zaten bişey yapmayacağı meselelerde dırdır edip surat yapması.

Millet olarak meraklıyız herkes aratabilir, fazla takmayın bence bide bukadar kolayken hani gidip kimse arastirma yapmaz ama böyle tektuşla arama yapilinca merakımıza yeniliyoruz :27:

Hareketler dökümünün ara kısmınıdan bakılıyor bakılmaz olsa valla..
Su face book yüzünden herhalde bir cok yuva yıkılacak daha.. böyle sorunlar olacak.

tamam buldum canım sağol,aranlanların silinmesi bölümü var,bilen varsa art niyetle arama yaptıysa sileblirde...

Arayabilir insan meraklılık kanımızda var nefret ettigin insana bile bakarsın huyumuz kurusun:ssz:

Back
X