Kızlar hepinize merhabalar...isin içinden artik cikamiyorum bir akil verin lutfen esimin 2.benim ise ilk evliligim bi suru sorun ve kavgalarla 5 yili atlattik daha once esimin ailesiyle ara sira gorusuyordk ve onlar geliyordu hep esim dogulu cocuklarida var eski esi ailesiyle ayni binada yasiyor ve kv kp onunla kaliyor simdi bizim gelip gidebilecegimizi soyluyorlar ki daha once evlerine kabul etmiyorlardi esim eski karısını gormek konusmak istemiyor hep de bu yuzden ailesiyle sorun yasadi simdi bu fikri kabul etmisler bayanda onu gormek istemiyor ancak bana illa onunla konus gorus diyorlar ne yapmaliyim gorusmesem bizi kabul etmeyecekler yada beni suclayacaklar gorusursemde gecmisleriyle yasayacam yada hep kiskancliklariyla ugrasacam bana bi akil verin kisaca anlatmaya calistim .aile nye eski esle yasiyo dersenizde cocuklar var ve dogu sartlari zaten kadında gitmek istemedi
eski eşle bir akrabalık ilişkisi var mı
Hayir yok sadece kucuk bi yerde yasiyolar ve herkes birbirini taniyo sorun bu birde kadin gitmiyor cocuklarim icin diyormus bilmiyorum onlarla yasasin umrumda dgl ama ben nye gorusuyrm derdim bueski eşle bir akrabalık ilişkisi var mı
Bir kere gidersen devamı gelir ,kuma hayatı gibi bir ilişkiye döndürme ihtimalleride yüksek doğu kültüründe bunlar çok normal ,bence sakın gitme çocuklar ,kv,kp çok istiyorsa size gelsinler görüş ,eski eşten abla felan olmaz benden söylemesi.............sevgiler.
Kızlar hepinize merhabalar...isin içinden artik cikamiyorum bir akil verin lutfen esimin 2.benim ise ilk evliligim bi suru sorun ve kavgalarla 5 yili atlattik daha once esimin ailesiyle ara sira gorusuyordk ve onlar geliyordu hep esim dogulu cocuklarida var eski esi ailesiyle ayni binada yasiyor ve kv kp onunla kaliyor simdi bizim gelip gidebilecegimizi soyluyorlar ki daha once evlerine kabul etmiyorlardi esim eski karısını gormek konusmak istemiyor hep de bu yuzden ailesiyle sorun yasadi simdi bu fikri kabul etmisler bayanda onu gormek istemiyor ancak bana illa onunla konus gorus diyorlar ne yapmaliyim gorusmesem bizi kabul etmeyecekler yada beni suclayacaklar gorusursemde gecmisleriyle yasayacam yada hep kiskancliklariyla ugrasacam bana bi akil verin kisaca anlatmaya calistim .aile nye eski esle yasiyo dersenizde cocuklar var ve dogu sartlari zaten kadında gitmek istemedi
bu iş baştan yaş
kadın boşanıyor kv nin evinde kalıyor
zaten doğulularmış çokeşlilik yaygın dikkat et bi anda kumalığa dönmesin durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?