esimin eski karısıyla görüşmek....

bircan31

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
20
0
6
35
İstanbul
Kızlar hepinize merhabalar...isin içinden artik cikamiyorum bir akil verin lutfen esimin 2.benim ise ilk evliligim bi suru sorun ve kavgalarla 5 yili atlattik daha once esimin ailesiyle ara sira gorusuyordk ve onlar geliyordu hep esim dogulu cocuklarida var eski esi ailesiyle ayni binada yasiyor ve kv kp onunla kaliyor simdi bizim gelip gidebilecegimizi soyluyorlar ki daha once evlerine kabul etmiyorlardi esim eski karısını gormek konusmak istemiyor hep de bu yuzden ailesiyle sorun yasadi simdi bu fikri kabul etmisler bayanda onu gormek istemiyor ancak bana illa onunla konus gorus diyorlar ne yapmaliyim gorusmesem bizi kabul etmeyecekler yada beni suclayacaklar gorusursemde gecmisleriyle yasayacam yada hep kiskancliklariyla ugrasacam bana bi akil verin kisaca anlatmaya calistim .aile nye eski esle yasiyo dersenizde cocuklar var ve dogu sartlari zaten kadında gitmek istemedi

nasıl bir saçmalıktır bu....eski eşinde kalması neden? çok zorr bir durum..yani onunla konuşmamalısın bence.ne o öyle kuma gibi.

Bende aynisini dusunuyorum ama bunun bizim icin daha iyi olacagini soyluyorlar ablam olacakmis cildiriyorum ya ne akla hizmet bunu istiyolar bilmiyrm konusmak istedigimde esim sen bana birak diyo sonra ne diyorlarsa hosgeldin derse hosbulduk dersin o kadar diyo halbuki kendisi de adini bile duymak istemiyor onun ailesi de bunu bildigi icin bana topu atiyo kendi huzurlari kacmasin diye

Bir kere gidersen devamı gelir ,kuma hayatı gibi bir ilişkiye döndürme ihtimalleride yüksek doğu kültüründe bunlar çok normal ,bence sakın gitme çocuklar ,kv,kp çok istiyorsa size gelsinler görüş ,eski eşten abla felan olmaz benden söylemesi.............sevgiler.

ohaa desem ayıp olmaz değil mi?

ne biçim aile öyle, parçalarım vallahi hiç kaldıramam

sakın boyun eğme onlara sakın

Benimde tek endisem bu ben gorusursem esimde gorusur mantigi galiba ama bunu acik dile getirmiyorlr

garip gelebilir ama eşin ne zaman boşandı:26:

senin yerinde olsaydım eşimin eski eşi ile çok çok önemli bir neden olmadıkça görüşmezdim..ne gerek var? ne için görüşülecek ne muhabbet edilecek ne paylaşılacak?

yalnız k.valide ve k.pederin yaptığını garipsemedim eğer eski eş işsiz güçsüzse kalacak yeri sahip çıkanı yoksa ortada bir de çocuklar varsa kadını dışarı atacak değiller..ne güzel sahip çıkmışlar. aynı ev yerine ayrı bi ev tutulabilirdi o kısımda sanki bir hata var gibi.konu sahibinin eşinin eski karısı olabilir ancak onların torunlarının annesi.

gitmezsen daha iyi senin içinde... karşıdaki kadın içinde.çok saçma kadın eşinden ayrıldı hala niye kv kp ile neden beraber böyle saçamlıkmı olur.iki tarafı düşünmeden sizi çağırıyorlar.bence size nekadar zor gelirse karşı taraftaki kadınada zor gelir.sonuçta eski eşi nekadar ayrılmışta olsalar aralarında birşeyler geçti.büyükler bazı şeyleri işine geldikleri gibi istiyorlar ince düşünemiyorlar.gitmeyin isterse küssünler nezaman ayrılırlar ozaman gelip gidersiniz.

bu iş baştan yaş

kadın boşanıyor kv nin evinde kalıyor

zaten doğulularmış çokeşlilik yaygın dikkat et bi anda kumalığa dönmesin durum...

doğuda bu işler çok yaygın, muhtemelen eski eş akraba yoksa niye kv kp ile otursun onlara hizmet etsin, belki resmi nikah bile yoktu bilemiyorum, bence ne görüş ne bu işe bulaş kendini hiç ummadığın bi pozisyonda bulabilirsin ne demek ablalık etmesi falan, kocanı mı konuşcaksınız kafa kafaya verip,öyle saçmalık olmaz

bu iş baştan yaş

kadın boşanıyor kv nin evinde kalıyor

zaten doğulularmış çokeşlilik yaygın dikkat et bi anda kumalığa dönmesin durum...

şimdi bu aklıma geldi..bence eski eş de görüşmek istemiyodur onun içinde zordur ama k.valide ve k.pederin ısrarını çözemedim.ya eski ve yeni eşten abla-kardeş olur mu var mı böyle bi mantık..ne konuşacaklar ortak tek şey zaten eski ve şimdiki koca.

yok bak şimdi işkillendim oysa ki ilk yorumumda çok sevgi pıtırcığı gibi yazmıştım.

Eşinizin ailesi fazla dizi izlemiş
Kumaların aynı konakta yaşadığı diziler var ya hani..

Neden illa konuşmanı istiyorlar, garip bir durum, aynı apartmanda yaşamaları da garip zaten. Doğulular demişsin. Benimde aklıma kumalık geldi... Eski eşi akraba mı, amca kızı falan :26:

geçenlerde kk da bi arkadaş konu açmıştı olay olmuştu, eşi doğulu evleniyorlar, eşini kuzeniyle töremiz diye evlendiriyorlar adam söz veriyor karısına hiç bişy olmicak felan diye , sonradan öğreniyor ki gizli gizli o kadınla da yatıyormuş, tüm aile bir olup kızı ayakta uyutmuşlar ve hamileyken öğrenip küs gidiyordu boşancaktı vs. ( oda kuzenimle evlenmezsem babamı öldürcekler töre bu diye kandırmıştı eşini )

sen ne kadar zan altında kalırsan kal yani, neden önemsiyorsunki onları, kp kv de kim oluyormuş, nerde görülmüş böyle saçmalık, ne malum o kadını bir gün barışma ihtimalinin olduğunu söyleyerek hizmetçi gibi kullanmadıkları ?????
yoksa hangi kadın boşandığı eşin ailesine saçını süpürge eder, yaşlanır ömrünü verir, neye karşılık ? çocukların babasız kalmıcak biz barıştırcaz dedikleri için, bu kp kv ler ne şeytanlarki kulağımızla duyunca içlerindeki pisliği anca anlıyoruz, çok kolay yalan söyleyebilen ucubelerdir kendileri genellikle burda neler görüoruz.
eşin neden kabul etsin gitmeyi? hiç istemezken ne oldu da dönüyor , hep senin yanında mı telde görüşüyorlar sanıyorsun?, zaman herşeyi değiştirir, kin , kızgınlık bile söner zamanla , sürekli de övünce gözüne farklı görünmeye başlar, ne malum bak senin karın bakmıyor ama eski bakıyor bize çok iyi bilmem ne diye kafasına girmedikleri, şimdiden neden ayak yapıyorlar abla de bilmem ne diye, kimi neyi ısındırıyorlar, daha çok görüşceksiniz der gibi ,

EŞİN DE OLSA İNANMA GÜVENME, TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR, ELİNİ VERİNCE KOLUN GİDER, BENCE KESİNLİKLE MÜSADE ETME BÖYLE BİR ŞEYE, BEN OKUYUNCA BİLE SİNİRLENDİM SEN Bİ DE BU DURUMUN İÇİNDESİN YANİ, İŞ CİDDİYETE BİNİNCE RESMEN BAGRINA ÖKÜZ OTURCAK ORDA SESİNİ ÇIKARAMICAKSIN KÖTÜ GELİN OLMAMAK İÇİN, YARIŞ ATI GİBİ İDDİALAŞTIRCAKLAR SİZİ YAVAŞTAN YAVAŞTAN, EŞİNDE BAŞTAN SANA HE DİCEK ZAMANLA ONUNDA İÇİNİ GÖRCEN İŞLER SARPA SARINCA HYR DEME ŞANSIN OLMİCAK ,
EMİNİM O KADINADA EVLİYKEN ÇOK ÇEKTİRMİŞLERDİR KP KV ŞİMDİ ÇIKARLARINA İYİ GELDİĞİ İÇİN KULLANDIKLARI İÇİN EŞİNE KARŞI ÖVMEYE GEÇMİŞLERDİR, SEN ÇIKTIKÇA DA ONU ÖVCEKLER HER FIRSATTA EŞİNE, SAF OLMA KENDİ DEGERİNİ BİL HAYIR DEMESİNİ DE BİL BENCE ARKADAŞIM, KENDİ ELİNLE BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMA KENDİNE !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…