esimin eski karısıyla görüşmek....

bu anlattığın durum baştan aşağı yanlış, yanlışları sorgulamak yerine şöyle bi çözüm önerisinde bulunabilirim. anladığım kadarıyla eşin de bu durumdan çok rahatsız ama gel gör ki anne baba var hiç mi görmiycek! alıp karşısına ailesini konuşsun senin durumunu ve düşündüklerini anlatsın gerekirse sen de açıklamanı yap. sizinle görüşmek istedikleri zaman onlar size gelsin çocuklarıyla dışarda görüşsün başka şeylere mahal vermemk için. eğer anlayışla karşılamazlarsa senin yapabileceğin bişey yok hiç vicdan yapma. bırak seni suçlasınlar senden evliliğinden önemli değil ya.. he şöyle bi durum var ben olsam konuşmadan direk tavrımı koyarım ne demek benden böyle birşey bırak istemek ima bile edemezler. o kadar da değil!!

iş dolayısıyla geldik demişsin bundan sonra hep orda mı yaşıycaksınız?

Kabullrnmis dglm arkadasim zaten bu yuzden gorusmuyordk ama cocuklar var arada esim gorusmuyo ki gormekte istemiyorum kesinlikle diyor aileside daha buyuk sorun cikar diye karsi karsiya getirmezler eminim bende dgr uyeler gibi benimle arayi isitmaya calisacaklarini dusunuyorum bana tek gel istersen bile diyorlar esim gelirse sorun olurmus cocuklar kimsenin umrunda dgl tabi bu arada bi sure sonra esimle gelip gidermisim sizin gibi banada cok sacma geliyo ama isin icindeyim iste baskasi anlatsa sizden cok daha fazla sey soylerdm seviyorum ama ne kumaligi ne onunla gorusmesini kabul ederim zaten o da adini duymak istrmiyor evliligi boyuncada kadina hep cektirmis istememis dusunebiliyomusunz kadin kusup baba evine gidiyo ve kimse derdin ne demiyo tekrar kendi donuyo geliyo onun icinde cok zor biliyorum esimin suan istenediginden eminim ama zamanla ne olur diye dusunuyrm asla konusmayi dusunmuyorum ama az sey yasamadk sirf o orda kyasiyo diye kardeslerin dugunlerine bile gidemedik biz kactikca onlar geliyo esimdr git o kendinden korksun kendini onun gozune sokki belki birakip gider diyo bunu da kendime yediremiyorum ve onada uzuluyorum sonucta bi anne ve buyukler karar aliyo onunda beni gormek istemrdigine eminim zor olacak demis ama kp kabul ediyosan bu dedigi icin konusurum demis

yine söylüyorum ; hepsinin lafı bir bence , ailesine de eşine de güvenme , seni ürkütmeden kuma yapıyorlar hala gitmesem ben suçlu olcam diyorsun , ben çözemedim bu mantığı, eşin bu kadar nefret ediyormuş ta ailesine neden diyememiş o gitmezse beni göremezsiniz diye, kadın gitmiyormuş bilmem ne, kadın ne diye çeksin onları UMUDU VAR ; O UMUTTA EŞİN !!!! verende kv kp , hepside biliyor bunu, eşini de yumuşatma zamanına gelmişler,

ilk eşe abla kelimesini kim kullanır ? KUMA OLARAK SEN

inanmak istemiyorsun belki , o kadar yazdık ama arkadaşım senin iyilliğin için, KENDİNE BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMA , artık söyleyecek bişy kalmadı inş. herşey inandığın gibidir biz yanılıyoruzdur. herkese iyi günler .

iş dolayısıyla geldik demişsin bundan sonra hep orda mı yaşıycaksınız?

4 ay kadar daha burdayiz zaten burda yasamam daha buyuk sorun ona bile karisiyolar tasinilin buraya dye ev bile buldular...bende sizler gibi dusunuyorum aynen esimin tavri net ama ailesi ve cocuklar iste...bide arasira kp cocuklar benim vermem gondermrmde diyordu yani medeniyetin sahini benden beklerken cocuklar icin ayni medeni tavri gosteremiyolar ilk duydugumda ara sira disarda kahvede iceriz sohbetler ederiz dedim tabi konu esim olacak of of

Tesekkur ediyorum hepinize bende sizin gibi dusunuyorum esim artik gitmeyecegini anladigi icin geliriz ama karsima cikmadin diyor yazdim bunlari ona defalarca git dedi kavga ettiler ailesi onu evden kovdu ama dedim ya kucuk yer kadin calismiyor cocuklarim icin diyormus ...yorumlardan da yanlis dusunmedigimi anladim

taşınmanı beklemesinler zaten eşin gerekli konuşmayı yaparsa tavırları düşünceleri değişcektir ailesinin ve beklentileri kalmaz gibi geliyor. herşey eşinin elinde..

pekı senın kendı aılen bu duruma ne dıyor . Yanı sana destek olurlarsa bu konu ıle ılgılı esın senı kaybetmemek ıcın daha kesın tepkıler verebılır belkı kendı aılesıne

kimle ara sıra sohbet edip kahve içeceksin eski eşle mi? yok canım bu kadarına gerek yok,dediğin gibi ortak konu eş mi olacak?

bir kere taviz verirsen arkası gelir.

pekı senın kendı aılen bu duruma ne dıyor . Yanı sana destek olurlarsa bu konu ıle ılgılı esın senı kaybetmemek ıcın daha kesın tepkıler verebılır belkı kendı aılesıne

Bu konu konusuldu ama esimin tarafi dert yandi bizde istemiyoruz evledimizdan oluyoruz ama hem cocuklar var hem git desekte gitmiyor hemde kucuk yer oglunuz bakmadiysa siz bakin deniliyo diye zaten evliykende esim baska yerlerde o onlarla yasamis genelde ...benim onunla konusmam yeni mevzu oldu boyle bi istekleri yoktu ailemde herseyi bana birakmis durumda yanindayiz diyorlar bastan beri onaylamadilar zaten

kimle ara sıra sohbet edip kahve içeceksin eski eşle mi? yok canım bu kadarına gerek yok,dediğin gibi ortak konu eş mi olacak?

bir kere taviz verirsen arkası gelir.

Esime ne diyim peki beni anliyo yine gorusmeyiz olur biter diyo ama gorusmedende olmuyo hepsi ustune geliyo yada simdi yaptiklari gibi ona cok iyi davranip bana o kadini anlatiyorlar biz gitmesek surekli ustumuze gelecekler aralari bozulacak esim arada kalacak bunu istemiyorumsizce esimin dedigi gibi o kadini cildirtmalimiyim diyorum bi traftanda ona uzuluyorum....cildirtmak derkende esim onunla muhattap olma onun yuzunden biz nye gidemiyoruz gidelim gorsun o uzulsun gitsin diyor ki onu cildirtmak icin neler yapacagini biliyorum

Diyelim ki görüşmeye başladınız eski eşle.. Ne gibi bir paylaşımınız olabilir? Arada bir kahve içeriz sohbet ederiz ne demek ya ? Valla bana fazla medenice geliyor bu tür şeyler ben yapamazdım şahsen.İstediği kadar eşim o kadını hiç istememiş hiç sevmemiş olsun beni ilgilendirmez.çocuklarına karşı görevlerini yerine getirir,babalığını yapar o kadar.
Sırf birilerinin gönlü olsun diye eşinizin eski karısıyla görüşmek sizin mantığınıza yatıyor mu ya da sizi huzursuz etmeyecek mi bu durum? Bunların amacı sizin bu durumu yavaş yavaş kabullenmenizi sağlayıp, sizi kumalığa alıştırmak açık ve net arkadaşım. Bunu düşünerek adım atın bence.

görüşmemek en iyisi bence
eşinde bi garip insan eski eşi olsa bile niye çıldırtmak istesinki
sonuçta evlatlarının annesi o kadın
sen eşinede dikkat et

senin yerinde olsam şunu yaparım;

eşime eğer aileni görmek istiyorsan buraya gelirler kalırlar görürsün ama o eve gitmek istemiyorum derim..eğer çocuklarını görmek istiyorsa da yine sizin eve gelebilir çocuklar.

k.valide ve k.pederine de çok net koy tavrını,ben görüşmek istemiyorum ve bir daha da bunu konuşmak istemiyorum bana göre uygun bi durum değil de.

yani o kadını da üzmeye,kıskandırmaya gerek yok yazık ona da.

Net bir sekilde diyorumki... Gitmem,tanismam,görüsmem...siz esinize ailesini ve cocuklarini görmesini yasaklamiyorsunuz buda cok güzel zaten,ama eski esle görüsmk muhabbet ne yaaaa? Yok baskaaaa? Hey allahim... Esinizde istemiyor iste ne güzel... Kötü olacaksam kötü olayim ve kp bu yüzden kendi ogluna evlatlarini höstermezsede bu onun vicdani onun günahi... Ayni bu sekilde esime kv ye kp ye derim vallah, islerine gelirse.... Arada cocuklari alirsiniz sizde bilac gün kalirlar babalariyla vakit gecirirler, onlarda eski geline sevapmi isliyolar üstünemi aliyorlar beni ilgilendirmez... Hatta kesin bi dille onun konusunu benim yanimda artik acmayin ne iyi ne kötü, artik bi benim yuvam derim.... Bitti... Bu ne ya ben kötü olcam,söyle olcak böyle olcak...eee bunlara göz yumarsaniz neler olcak en birinci siz mutsuz olcaksiniz zaten bu dahami iyi sonra esinize sarcaksiniz ooooo... Yok vallah hic gelemem...hem o kv kpnin söz hakki bile yok daha,anladigima göre zorla olan bi evlilik ki o bile degil namistan söz ediyolarda hani Nikah? Arti zorlamayla iki cocuk simdide oglularinin evliligini zora sokmam...daha nekadar taviz verilirki... Vallah yasayan sizsiniz,cekecek olanda siz, ama ben olsam hersey söylerim ve konuyu kapatirim...kim ne derse desin...

görüşmemek en iyisi bence
eşinde bi garip insan eski eşi olsa bile niye çıldırtmak istesinki
sonuçta evlatlarının annesi o kadın
sen eşinede dikkat et

Kadinin daha zor durumda oldugunu biliyorum esim cok kucuk evlenmis ayni hikayeler iste askere gitmeden 2 cocuk olmus zaten sonrasida istememis esim ayri bi ev yapmayida maddi olarak bakmayida kabule karsi taraf istemedi hic esimde ailesiyle sorunlarini hep ona bagliyor o evden gitseydi ben ona maddi destegi verirdim diyor o yuzden kinli yuzsu oldugunu istenmedigi halde nye durdugunu ona da defalarca soylemis git evlen sende bile demis anlatamiyorum tam olarak cok sry yasandi baslarda o istemiyo dye gidemiyrdk aileside huzurumuz kacmasn biz gelelim diyordu bu sefer bizim huzurumz kaciyo

Allah askina bunun dusuncek neyi var? Yapman gereken cok belli.. Ne sorun olursa olsun isterlerse omur boyu konusmasinlar senin gururundan huzurundan evliliginden onemli mi? Bana kalirsa ASLA o kadinla gorusmek gibi bir hata yapma kumadan farkin kalmaz..

Bu eski eşin amacı ne ya? Tamam anlıyorum durumu yok gücü yok vs.. ama ne olursa olsun bu kadar gurusuzluk olur mu? istenmiyorsun ayrılmışsın bir yolunu bulup bu zaman kadar kendi yolunu çizmeliydi. böyle onun bunun üstünden geçinecek ömür boyu? eşiniz anladığım kadarıyla çocuklarına bakmaya gönüllü..ilginirim yardımcı olurum da demiş..eski eşde çalışır bi şekilde olabilecek şeyler yani.hiç mi rahatsız değil ki bu kadın bu durumdan? İçten içe böyle huzursuz etmekten mutlu mu oluyor nedir yani?

Eski karısının, senin eşinle barışma umudu olmasaydı şimdiye kadar başkasıyla evlenir giderdi. Sen de oturmuş hala kahve içeriz, çay içeriz diyorsun. Birer türk kahvesi içersiniz, sonra da fal bakarsınız birbirinize. O sende çocuk görür, sen onda yüzük görürsün filan.

Arkadaşım aklını başına topla, iyi niyetli olabilirsin ama bu kadar da saflık olmaz.

Bırak ailesiyle konuşmasın eşin..
KENDİNİ düşüneceksin arkadşım KENDİNİ!
O ortama girip ruh sağlığının bozulması daha mı iyi??
Sakın! Sakın! Sakın! Dediklerini yapma..
Onlarda eski gelinleriyle yaşayıp gitsinler..
Sağlığın bozulur canım,hiç kolay işler değil bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…