Ben o dizide kim kimin nesi çözene kadar kaç bölüm geçti
Ama örnek olsun diye yazdım, neler var yani
Arkadaş okumadı galiba ki hala görüşmeyi düşünebiliyo
Eşi de niye o kadar pasif anlamadım, bekar bile olsa ben onunla boşandım anne görüşemem demeli ki bi de konu sahibi ile evli şimdi
Anne babası garip ama eş te pek normal değil
Konu sahibi de normal görmeye başlamış gibi
Hepsi çok enteresan ama bari sen gidip te dahil olma diyorum son olarak
İyi tatiller herkese
iş dolayısıyla geldik demişsin bundan sonra hep orda mı yaşıycaksınız?
yine söylüyorum ; hepsinin lafı bir bence , ailesine de eşine de güvenme , seni ürkütmeden kuma yapıyorlar hala gitmesem ben suçlu olcam diyorsun , ben çözemedim bu mantığı, eşin bu kadar nefret ediyormuş ta ailesine neden diyememiş o gitmezse beni göremezsiniz diye, kadın gitmiyormuş bilmem ne, kadın ne diye çeksin onları UMUDU VAR ; O UMUTTA EŞİN !!!! verende kv kp , hepside biliyor bunu, eşini de yumuşatma zamanına gelmişler,
ilk eşe abla kelimesini kim kullanır ? KUMA OLARAK SEN
inanmak istemiyorsun belki , o kadar yazdık ama arkadaşım senin iyilliğin için, KENDİNE BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMA , artık söyleyecek bişy kalmadı inş. herşey inandığın gibidir biz yanılıyoruzdur. herkese iyi günler .
4 ay kadar daha burdayiz zaten burda yasamam daha buyuk sorun ona bile karisiyolar tasinilin buraya dye ev bile buldular...bende sizler gibi dusunuyorum aynen esimin tavri net ama ailesi ve cocuklar iste...bide arasira kp cocuklar benim vermem gondermrmde diyordu yani medeniyetin sahini benden beklerken cocuklar icin ayni medeni tavri gosteremiyolar ilk duydugumda ara sira disarda kahvede iceriz sohbetler ederiz dedim tabi konu esim olacak of of
4 ay kadar daha burdayiz zaten burda yasamam daha buyuk sorun ona bile karisiyolar tasinilin buraya dye ev bile buldular...bende sizler gibi dusunuyorum aynen esimin tavri net ama ailesi ve cocuklar iste...bide arasira kp cocuklar benim vermem gondermrmde diyordu yani medeniyetin sahini benden beklerken cocuklar icin ayni medeni tavri gosteremiyolar ilk duydugumda ara sira disarda kahvede iceriz sohbetler ederiz dedim tabi konu esim olacak of of
pekı senın kendı aılen bu duruma ne dıyor . Yanı sana destek olurlarsa bu konu ıle ılgılı esın senı kaybetmemek ıcın daha kesın tepkıler verebılır belkı kendı aılesıne
kimle ara sıra sohbet edip kahve içeceksin eski eşle mi? yok canım bu kadarına gerek yok,dediğin gibi ortak konu eş mi olacak?
bir kere taviz verirsen arkası gelir.
Esime ne diyim peki beni anliyo yine gorusmeyiz olur biter diyo ama gorusmedende olmuyo hepsi ustune geliyo yada simdi yaptiklari gibi ona cok iyi davranip bana o kadini anlatiyorlar biz gitmesek surekli ustumuze gelecekler aralari bozulacak esim arada kalacak bunu istemiyorumsizce esimin dedigi gibi o kadini cildirtmalimiyim diyorum bi traftanda ona uzuluyorum....cildirtmak derkende esim onunla muhattap olma onun yuzunden biz nye gidemiyoruz gidelim gorsun o uzulsun gitsin diyor ki onu cildirtmak icin neler yapacagini biliyorum
Esime ne diyim peki beni anliyo yine gorusmeyiz olur biter diyo ama gorusmedende olmuyo hepsi ustune geliyo yada simdi yaptiklari gibi ona cok iyi davranip bana o kadini anlatiyorlar biz gitmesek surekli ustumuze gelecekler aralari bozulacak esim arada kalacak bunu istemiyorumsizce esimin dedigi gibi o kadini cildirtmalimiyim diyorum bi traftanda ona uzuluyorum....cildirtmak derkende esim onunla muhattap olma onun yuzunden biz nye gidemiyoruz gidelim gorsun o uzulsun gitsin diyor ki onu cildirtmak icin neler yapacagini biliyorum
görüşmemek en iyisi bence
eşinde bi garip insan eski eşi olsa bile niye çıldırtmak istesinki
sonuçta evlatlarının annesi o kadın
sen eşinede dikkat et
Kadinin daha zor durumda oldugunu biliyorum esim cok kucuk evlenmis ayni hikayeler iste askere gitmeden 2 cocuk olmus zaten sonrasida istememis esim ayri bi ev yapmayida maddi olarak bakmayida kabule karsi taraf istemedi hic esimde ailesiyle sorunlarini hep ona bagliyor o evden gitseydi ben ona maddi destegi verirdim diyor o yuzden kinli yuzsu oldugunu istenmedigi halde nye durdugunu ona da defalarca soylemis git evlen sende bile demis anlatamiyorum tam olarak cok sry yasandi baslarda o istemiyo dye gidemiyrdk aileside huzurumuz kacmasn biz gelelim diyordu bu sefer bizim huzurumz kaciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?