Neden illa konuşmanı istiyorlar, garip bir durum, aynı apartmanda yaşamaları da garip zaten. Doğulular demişsin. Benimde aklıma kumalık geldi... Eski eşi akraba mı, amca kızı falan :26:
geçenlerde kk da bi arkadaş konu açmıştı olay olmuştu, eşi doğulu evleniyorlar, eşini kuzeniyle töremiz diye evlendiriyorlar adam söz veriyor karısına hiç bişy olmicak felan diye , sonradan öğreniyor ki gizli gizli o kadınla da yatıyormuş, tüm aile bir olup kızı ayakta uyutmuşlar ve hamileyken öğrenip küs gidiyordu boşancaktı vs. ( oda kuzenimle evlenmezsem babamı öldürcekler töre bu diye kandırmıştı eşini )
geçenlerde kk da bi arkadaş konu açmıştı olay olmuştu, eşi doğulu evleniyorlar, eşini kuzeniyle töremiz diye evlendiriyorlar adam söz veriyor karısına hiç bişy olmicak felan diye , sonradan öğreniyor ki gizli gizli o kadınla da yatıyormuş, tüm aile bir olup kızı ayakta uyutmuşlar ve hamileyken öğrenip küs gidiyordu boşancaktı vs. ( oda kuzenimle evlenmezsem babamı öldürcekler töre bu diye kandırmıştı eşini )
sen ne kadar zan altında kalırsan kal yani, neden önemsiyorsunki onları, kp kv de kim oluyormuş, nerde görülmüş böyle saçmalık, ne malum o kadını bir gün barışma ihtimalinin olduğunu söyleyerek hizmetçi gibi kullanmadıkları ?????
yoksa hangi kadın boşandığı eşin ailesine saçını süpürge eder, yaşlanır ömrünü verir, neye karşılık ? çocukların babasız kalmıcak biz barıştırcaz dedikleri için, bu kp kv ler ne şeytanlarki kulağımızla duyunca içlerindeki pisliği anca anlıyoruz, çok kolay yalan söyleyebilen ucubelerdir kendileri genellikle burda neler görüoruz.
eşin neden kabul etsin gitmeyi? hiç istemezken ne oldu da dönüyor , hep senin yanında mı telde görüşüyorlar sanıyorsun?, zaman herşeyi değiştirir, kin , kızgınlık bile söner zamanla , sürekli de övünce gözüne farklı görünmeye başlar, ne malum bak senin karın bakmıyor ama eski bakıyor bize çok iyi bilmem ne diye kafasına girmedikleri, şimdiden neden ayak yapıyorlar abla de bilmem ne diye, kimi neyi ısındırıyorlar, daha çok görüşceksiniz der gibi ,
EŞİN DE OLSA İNANMA GÜVENME, TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR, ELİNİ VERİNCE KOLUN GİDER, BENCE KESİNLİKLE MÜSADE ETME BÖYLE BİR ŞEYE, BEN OKUYUNCA BİLE SİNİRLENDİM SEN Bİ DE BU DURUMUN İÇİNDESİN YANİ, İŞ CİDDİYETE BİNİNCE RESMEN BAGRINA ÖKÜZ OTURCAK ORDA SESİNİ ÇIKARAMICAKSIN KÖTÜ GELİN OLMAMAK İÇİN, YARIŞ ATI GİBİ İDDİALAŞTIRCAKLAR SİZİ YAVAŞTAN YAVAŞTAN, EŞİNDE BAŞTAN SANA HE DİCEK ZAMANLA ONUNDA İÇİNİ GÖRCEN İŞLER SARPA SARINCA HYR DEME ŞANSIN OLMİCAK ,
EMİNİM O KADINADA EVLİYKEN ÇOK ÇEKTİRMİŞLERDİR KP KV ŞİMDİ ÇIKARLARINA İYİ GELDİĞİ İÇİN KULLANDIKLARI İÇİN EŞİNE KARŞI ÖVMEYE GEÇMİŞLERDİR, SEN ÇIKTIKÇA DA ONU ÖVCEKLER HER FIRSATTA EŞİNE, SAF OLMA KENDİ DEGERİNİ BİL HAYIR DEMESİNİ DE BİL BENCE ARKADAŞIM, KENDİ ELİNLE BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMA KENDİNE !!!
kızlar hepinize merhabalar...isin içinden artik cikamiyorum bir akil verin lutfen esimin 2.benim ise ilk evliligim bi suru sorun ve kavgalarla 5 yili atlattik daha once esimin ailesiyle ara sira gorusuyordk ve onlar geliyordu hep esim dogulu cocuklarida var eski esi ailesiyle ayni binada yasiyor ve kv kp onunla kaliyor simdi bizim gelip gidebilecegimizi soyluyorlar ki daha once evlerine kabul etmiyorlardi esim eski karısını gormek konusmak istemiyor hep de bu yuzden ailesiyle sorun yasadi simdi bu fikri kabul etmisler bayanda onu gormek istemiyor ancak bana illa onunla konus gorus diyorlar ne yapmaliyim gorusmesem bizi kabul etmeyecekler yada beni suclayacaklar gorusursemde gecmisleriyle yasayacam yada hep kiskancliklariyla ugrasacam bana bi akil verin kisaca anlatmaya calistim .aile nye eski esle yasiyo dersenizde cocuklar var ve dogu sartlari zaten kadında gitmek istemedi
o konu sahte çıktı hatta konu sahibinin bir kaç üyeliği olduğu anlaşıldı..
gerçi o sahte diye böyle şeyler olmuyor değil tabii çok var maalesef.
Nikahi yoktu zaten.akraba dgller ama namus meselesi arti kadın gitse yine bsy yok ama gitmiyor cok karisik nasil bir girdaba soktuysam kendimi gitmesem gorusmeyeceklet yada ben sorumlu tutulacam herseyd3n gitsem kafam karmakarisik
Nikahi yoktu zaten.akraba dgller ama namus meselesi arti kadın gitse yine bsy yok ama gitmiyor cok karisik nasil bir girdaba soktuysam kendimi gitmesem gorusmeyeceklet yada ben sorumlu tutulacam herseyd3n gitsem kafam karmakarisik
ciddi mi ? aman iyiki de fake çıkmış , okudukça sinirleniyordum , allah kimseye yaşatmasın öyle şeyler, ama kesinlikle ve kesinlikle buna benzer ne olaylar oluyor doğuyla alakası yok ama bazıları işi bilmeyenler için töremiz bilmem ne diye kandırıyormuş kızları çıkarları için. ben inanıyorum vardır öyle durumlar .
Fox ta bi dizi var Karagül diye
Köyde kayınvalide ve kayınbiraderle yaşayan gelin var ( imam nikahlı ), 1 oğlu var
Adam şehir de başka bi kadınla evleniyo ( resmi nikahlı ), 3 te çocuğu var
Herkes durumu biliyo şehirdeki gelin dışında
Birgün adam köye ziyarete diye gittiğinde boğularak ölüyo, şehirli gelin ( şehirlisin diye istemiyo ailem seni denmiş, görüşmüyolarmış o yüzden ) ilk kez köye geliyo baş sağlığı vs derken kumasını öğreniyo şok oluyo
O geldi aklıma
Allah korusun da
Bunlar da böyle mi yapmak istiyo nedir
sakın muhatap olma. Bu nasıl bir olay senin eşinle konuşmuyor kv. De kalıyor.. Kadın diyordur elbet eşim bana dönecek bir umutla bekliyor işte. Eşinin oraya gidi,p gelmediğine o kadınla konuşmadığına emin misin???:26:sanki kuma olacakmışsın yada olmuşsun da senin haberin yok gibi.. Yoksa kendisiyle konuşmayan adamın anne babasının yanında ne işi olur bir kadının...doğusu moğusu yok belliki senin kv de göndermemiş eşinde..sizi kaynaştıracaklar.. Amaç birbirinizi kabullenmeniz. Sakın görüşme ne münasebet de ve çekil.. Ben olsam kv ile de görüşmem o evdeyken.. Ve eşimden o evden taşınmayı ısrarla isterim...
evet yeni bölümünü merakla bekliorum..
dizi deyip geçiyoruz ama o kadar yaygın ki bu tür şeyler..
bizim köyümüzde var mesela.. annemin dayısının oğlu biri resmi diğeri dini nikahlı iki kadınla evli..
biri binanın alt katında diğeri üst katında oturuyor..
adam sırayla bi akşam alt kat diğer akşam üst kat kalıo...
çok kötü bi durum..
sakın görüşme!
öyle sacmalık mı olurmuş.
sen goruşmeye başlarsan eşinde görüşmeye başlar (sana normal geldigini düşünerek), kuma hayatı gibi garip bi hayat yaşamaya başlarsınız
öyle bi hataya düşme.
eşinin ailesinin o acaip fikirlerine teslim olma!
Uyku uyuyamaz oldum artik uzakken ne rahattik diyorum sukretmemisim galiba sabah aksam esimle konusuyrz bana hak veriyo ben gormek istemiyorum dglki sen diyo zamanla onuda kabul edersn dedgimde aklindan gecirme diyo bi cok akrabada sen olmasanda o ona donmez bastan beri hic istemedi diyo covuklar diyeceksnz kv saolsun dogur baglanir mantigi bende cesaret edip cocuk yapamiyorum bu sorunlar yuzunden esimi cok s3vmeme ragmen gelecegimden endiseliyim
Uyku uyuyamaz oldum artik uzakken ne rahattik diyorum sukretmemisim galiba sabah aksam esimle konusuyrz bana hak veriyo ben gormek istemiyorum dglki sen diyo zamanla onuda kabul edersn dedgimde aklindan gecirme diyo bi cok akrabada sen olmasanda o ona donmez bastan beri hic istemedi diyo covuklar diyeceksnz kv saolsun dogur baglanir mantigi bende cesaret edip cocuk yapamiyorum bu sorunlar yuzunden esimi cok s3vmeme ragmen gelecegimden endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?