Ya niye bu kadar egirbyargiliyorsunuz ben nerde onun icin kotu bsy demisim esim istememis gecmis onlarn ben dahil olmak zorundamiyim ...evli olduklari surecte esim sehr disindyken aile esininde yaninda olmasini soylemis kadin gitmemis ailesi birakmamis simdiyse herkes baska yonde ben cocuklar diyorum o kafinda zor da dyrm okumuyormusunuz..kor olur badem gozlu olur o da bebi gormk istemiyrmskp dayatms bunuda yazdm
Gerekirse seni suçlasinlar..gerekirse kötü ol.ama asla kabul etme.net bi şekilde asla gorusmeyecegini soyle.esinede kanma sakın. Cildirtmak ne demek yaa..Böyle böyle sana kabul ettirecek gibime geldi.madem çocuklar sana gelmiyor esin disarda görüşsun.gitmeyin kv.lere.siz gitmedikce kv.ler o kadincagizi göndermek zorunda kalırlar. Kv. Baska care bulsun asla kabul etme.esinin projeside hic hosuma gitmedi.dikkatli ol!!! En yakin zamanda o sehirden gitmeye bakin.bu konuda diret esine.esine karşı da net ol dik dur asla gitmem gidilecek olursa yollarimiz ayrilir de.Onlarla yasamiyorz ki.baska sehirdydik is nedeniyle memleketine donduk cocuklari msj atmisti tabi daha sonra annelerinin yazdığını soylediler esim adini duysa kufrediyo ailesi bi iyiliyo bi kotuluyo esini anlamadm ki ailemle gorstler zatrn ikiside birbirini istemiyo ama arada cocuklar var denildi simdiyse bana onunla konus diyorlar esimin tek gitmesini istemiyrm biz gittigimiz zaman o evden uzaklassin yada baska sekilde gorusulse diyrm ama aile kabul etmiyo esim onunla konustu gitmesini d3falrca soyledi ama o gitmiyo umudu oldugundan eminim benim gorusmesini de illaki karsilacaksin konus ki sorun olmasin diye yorumluyorlar niyetleri acik dgl zamanla ne isteyecekleti de belli dgl gelmiyorum desem ben suclu olacam
Ablan mı?
Bence kuma gitmişsin ama farkında değilsin canım..
Esime ne diyim peki beni anliyo yine gorusmeyiz olur biter diyo ama gorusmedende olmuyo hepsi ustune geliyo yada simdi yaptiklari gibi ona cok iyi davranip bana o kadini anlatiyorlar biz gitmesek surekli ustumuze gelecekler aralari bozulacak esim arada kalacak bunu istemiyorumsizce esimin dedigi gibi o kadini cildirtmalimiyim diyorum bi traftanda ona uzuluyorum....cildirtmak derkende esim onunla muhattap olma onun yuzunden biz nye gidemiyoruz gidelim gorsun o uzulsun gitsin diyor ki onu cildirtmak icin neler yapacagini biliyorum
Bucformu acanxokadin olsaydi..sunlari yazardi kizlar ben kucuk yasta evlendirildim zamanla esimi es bildim herse bildim gozumu onda actim oveni istediler ailemde verdi..bende istemezdim volyw olsun..sonra iki cocuk oldu korunmak cinsellik ne bilmiyordum..bizde boyle seykeri ogretmezler..sonra esim bana cok sey yasstti hep kopuktuk ben ayrilip gidemedim hayatimda hic calismadim 2 cocugum var ailem sahip cikmiyo esim bana nihah yapmadi aramiz hic iyi olmsdi o gitti evlendi bende gozumu actigim yerden gidemedim kopamadim coxuklarima bakamadim..beni boyle evlenip alan adam hic bize sahip cikmadi sevgi vermedi o bana dedi ayri ev tut bararim sana ama guvenemedim cocugunu birakip giden bi es bana beraberken bakamis gidersem tumden unutur..benim ecim ailem burasi ben napim simdi esimin yeni karisiyla karsilasmak istemem duygularim kirilir ama neeye gideyim cocullarla kayinpeder kv de istiyor yeni gelimleri gelsin nede olsa oglu nu gormek istiyolar..o ksdinda istemiyo sizce ben ne yapmaliyim deseydi ne yazardiniz??buna cevap verebilirseniz konu sahibinin sorularinada cevapvbulursunuz bence..benim fikrim bu durmda naoicami bilmezdim ben neeeye gidim gelurleese gelurler cocuklarim icinvgidecek yerim yok gozumde esim yok napim gitmus evlenmis benim onlarla bi ilgim yok..kafami sokacak bi ev derdindeyim cocuklsrima bakilsinxistiyorum derdim..ve siz bir cevap daha yazamazdiniz..o kadincyani konu sahibi gelsin hic ilgilenme gormezden gelmeye calis nerde nasil gorusrlersede jarisma yazsrdim ben..gelip gelmemek te kadinin jaearina kalsin derdim..yani konu sahibinin..
Kızlar hepinize merhabalar...isin içinden artik cikamiyorum bir akil verin lutfen esimin 2.benim ise ilk evliligim bi suru sorun ve kavgalarla 5 yili atlattik daha once esimin ailesiyle ara sira gorusuyordk ve onlar geliyordu hep esim dogulu cocuklarida var eski esi ailesiyle ayni binada yasiyor ve kv kp onunla kaliyor simdi bizim gelip gidebilecegimizi soyluyorlar ki daha once evlerine kabul etmiyorlardi esim eski karısını gormek konusmak istemiyor hep de bu yuzden ailesiyle sorun yasadi simdi bu fikri kabul etmisler bayanda onu gormek istemiyor ancak bana illa onunla konus gorus diyorlar ne yapmaliyim gorusmesem bizi kabul etmeyecekler yada beni suclayacaklar gorusursemde gecmisleriyle yasayacam yada hep kiskancliklariyla ugrasacam bana bi akil verin kisaca anlatmaya calistim .aile nye eski esle yasiyo dersenizde cocuklar var ve dogu sartlari zaten kadında gitmek istemedi
kızlar hepinize merhabalar...isin içinden artik cikamiyorum bir akil verin lutfen esimin 2.benim ise ilk evliligim bi suru sorun ve kavgalarla 5 yili atlattik daha once esimin ailesiyle ara sira gorusuyordk ve onlar geliyordu hep esim dogulu cocuklarida var eski esi ailesiyle ayni binada yasiyor ve kv kp onunla kaliyor simdi bizim gelip gidebilecegimizi soyluyorlar ki daha once evlerine kabul etmiyorlardi esim eski karısını gormek konusmak istemiyor hep de bu yuzden ailesiyle sorun yasadi simdi bu fikri kabul etmisler bayanda onu gormek istemiyor ancak bana illa onunla konus gorus diyorlar ne yapmaliyim gorusmesem bizi kabul etmeyecekler yada beni suclayacaklar gorusursemde gecmisleriyle yasayacam yada hep kiskancliklariyla ugrasacam bana bi akil verin kisaca anlatmaya calistim .aile nye eski esle yasiyo dersenizde cocuklar var ve dogu sartlari zaten kadında gitmek istemedi
Kızlar hepinize merhabalar...isin içinden artik cikamiyorum bir akil verin lutfen esimin 2.benim ise ilk evliligim bi suru sorun ve kavgalarla 5 yili atlattik daha once esimin ailesiyle ara sira gorusuyordk ve onlar geliyordu hep esim dogulu cocuklarida var eski esi ailesiyle ayni binada yasiyor ve kv kp onunla kaliyor simdi bizim gelip gidebilecegimizi soyluyorlar ki daha once evlerine kabul etmiyorlardi esim eski karısını gormek konusmak istemiyor hep de bu yuzden ailesiyle sorun yasadi simdi bu fikri kabul etmisler bayanda onu gormek istemiyor ancak bana illa onunla konus gorus diyorlar ne yapmaliyim gorusmesem bizi kabul etmeyecekler yada beni suclayacaklar gorusursemde gecmisleriyle yasayacam yada hep kiskancliklariyla ugrasacam bana bi akil verin kisaca anlatmaya calistim .aile nye eski esle yasiyo dersenizde cocuklar var ve dogu sartlari zaten kadında gitmek istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?