esimin eski karısıyla görüşmek....

derim
sen davanda sonuna kadar haklısın
ama bu o kadına verip veriştirmene sebep değil
tek tek mesajları alıntılamıcam şimdi istersen onu da yaparım
burda sen hariç herkes halinden memnun merak etme
kimseyi aşağılamadan eşinle bitireceksin işini
memnun olmasa öle de bi güzel her şeyi yola koyardı ki
uzaktan küsmekle olmuyor
benim karım benim çocuğum desin
herkese yerini bildirsin
ama yoook

arap saçına dönmüş bu konu ama konu sahibi sonuçta çocukları olduğunu eski eşinin ailesiyle yaşadığını bile bile evlenmiş bunları göze alması gerekiyodu

zaten imam nikahlı eşi diyorsunuz ne boşanması zaten siz o kadının üzerine kuma gitmişsiniz de haberiniz yok yada yok gibi davranıyorsunuz ne demek abla dersin okudukça ben sinir oldum o kadına da yazık sizden çok ona üzüldüm

Burda acınacak olan konu açıp dert yanacak olan diğer kadınn kocası gidip başkasıyla evlenmiş kendide çocuklarıyla kv kp yanında kalmışş yazıkk ya bi de kendinizii madur gibi gösteriyosunuz

Maalesef hersey gorundugu gibi kolay olmuyor.///
helede dogu tarafinda cok zor....
kadin baba evine donse cocuklarini vermicekler verseler bile belkide kadinin ailesi istemeyecek....
dondukten sonra ilk is ilk gelene verecekler bu artik yaslimi kormu topalmi bunu kimse bilemez....
ama su bir gercektirki hicbir kadin o durumda yasamak istemez....
kadinin bir meslegi olsa ceker gider....
ama elinde birsey yoksa....

en buyuk suclu esiniz kadini bu duruma dusurdugu icin....

Gerekirse seni suçlasinlar..gerekirse kötü ol.ama asla kabul etme.net bi şekilde asla gorusmeyecegini soyle.esinede kanma sakın. Cildirtmak ne demek yaa..Böyle böyle sana kabul ettirecek gibime geldi.madem çocuklar sana gelmiyor esin disarda görüşsun.gitmeyin kv.lere.siz gitmedikce kv.ler o kadincagizi göndermek zorunda kalırlar. Kv. Baska care bulsun asla kabul etme.esinin projeside hic hosuma gitmedi.dikkatli ol!!! En yakin zamanda o sehirden gitmeye bakin.bu konuda diret esine.esine karşı da net ol dik dur asla gitmem gidilecek olursa yollarimiz ayrilir de.
Ablan mı?
Bence kuma gitmişsin ama farkında değilsin canım..

Konu sahibi adina bende bundan korktum açıkçası. Burnuma kötü kötü kokular geldi. konu sahibi katakulliye getirilmemistir inşallah

kocan senın akıl sağlığını bozmuş kardeş, senı kandırıyor, kuma yapmış senı, sadece ele güne karşı bakın küçük gelin geliyor buyuk geline abla dıyor kuma bunlar iki karılı adam bunlar diye gösterecekler

seın kocan iki kadını idare etmeyi biliyor da ailesine rest çekmeyi mı bilmiyor senın kafan bulanmış

entrika biraz da hoş gelmiş hani kadından almışsn ya adamı bi üstün hissetmişsin kendini çıldırtmak ne demek siz çıldırmışsınız zaten o kadının iki tane evladı var ne babasının ne babaannesinin düşündüğü

bırak ya sende normal değilsin.

aman eşin arada kalmasın sen boy gösterisi yap hatta kocanla nasıl birbirinizi sevdiğinizi falanda anlat ki kafayı yesin o zavallı..

yazık.

senın koca kadını istemem demeyi biliyor da anasına rest çekmeyi mi bilmiyor çok komiksiniz o çocukların ahı yerde kalmaz umarım

evli adamlarla nikah kıymadan iki kere düşünün bıktık sizlerden.

Ayrıldıgı eşi imam nikâhlıymış
ve sizinle resmi nikahla evlenmiş.

Pardon da ortada iki çocuk var.
Bu çocuklar resmiyette kimin üzerine görünüyor?

Ayrıca o kadından ayrılmış diye düşünüp evlenmişsiniz de ,
kadın hala kvnin evinde kalıyor.

Siz de bile bile evlendiyseniz, kumalığı kabul etmişsiniz demektir.
Zira resmi nikah sizde olmuş olmamış, pek bir fark yok arada...

İki çocuğunun anasına resmi nikah kıymayan bir zihniyetteki erkekle evlenmeyi seçmek de çok ilginç

Cok karisik vaziyet. Eski esle gorusmeyin, burada buyuklerin niyeti belli. Esinizin cocuklarina karsi sorumlulugu var, ama sorumluluk da ona ait. Siz eski esi gormuyorsunuz diye cocuklarini goremiyorsa buna cozum getirmesi gereken kendisi. Kimse sizi bahane etmesin.
Ailedekiler esinizin ustune geliyor onu sucluyorsa ve siz bundan rahatsizsaniz o zaman sehri degistireceksiniz, ya esiniz anne babasiyla oturup konusacak ya da butun sorumluluk esinize ait olmak uzere aileyle gorusmeyi keseceksiniz. Sizin yapacaginiz fazla bir sey yok. Kimsenin sizi suclamaya hakki yok.

Arkadaslar kusura bakmayin ben bu evlilikte hayirli busry gormedim..birincisi senim esin kucuk yasta evlendirildiyse kadinda ayni durumda ksdin bide o..esin askere gitmis gitmeden once zevkle 2 cocuk yapmis..burda iki kucuk cocugu evlendiren aile suclu...gerisnde esin askere gitmis adam olmus baska yere gitmis kadina nikah yapmamis cocuklari oldugu halde..ben dusumiyorum seni buldu..ve okadinin ahini aldiniz..kadinla yasamiyormus fslan ne ya bunlar nikahli degilmis zsten adam ister gider ister doner ister baskasina gider..o cocuklarin ahini aldiniz .ask mask bi koseye o coxuklara nasil yaptiysa bakicakti..senin esin cok suclu hemde cok..kadinim gidecegi yer yok..gitse napicak acmis gozunu senin kocanda..bekler tabiki..ikisinin hayatini aileler..kadinin hayatini esin cocuklarin hayatini esin..boyle bir imam nikahli diye hemen herseyi duzeltmeden nikah kiydirip oturdugun icinde suclusun..imam nikahli degil resmi nikahli olsa napicaktin??seninde hatan var kesinlikle imam nikahli karsinim ustune gelmissin resmen..resmi nikahli olsa bosanirdi imam nikahli oldugu icin resmen ustune gelmissin..kinamiyorum ama hic birimiz guzel bisey yapmadiniz..ve bunuda boyle seylerle heoiniz oduyosunuz..kadin da gitmiyo bir scidan iyi yaoiyi dedimm ben olsam yapamazdim asla..ama cekin bakalim kolaymi bir kadinin hayatiyla duygulariyla oynamak herkes ceker vu kadinin ahini..by bemim fikrrim ssygi duyulursa sevibirim..gercek soruna cevap vermem gerekirsede asla gitme esinede soyle kendi hatalarini kendin temizle ailenlede nasil hersryi dyzeltceksen duzelt..ama diyemezsin neden biliyomusun..cunku kabul etmissin hersryi oyle evlenmissin..baska bir cozumdeasla ailesinin dediklerini yapmaman ilerde sende okadinlar gibi olyrsan sasirma..

Bucformu acanxokadin olsaydi..sunlari yazardi kizlar ben kucuk yasta evlendirildim zamanla esimi es bildim herse bildim gozumu onda actim oveni istediler ailemde verdi..bende istemezdim volyw olsun..sonra iki cocuk oldu korunmak cinsellik ne bilmiyordum..bizde boyle seykeri ogretmezler..sonra esim bana cok sey yasstti hep kopuktuk ben ayrilip gidemedim hayatimda hic calismadim 2 cocugum var ailem sahip cikmiyo esim bana nihah yapmadi aramiz hic iyi olmsdi o gitti evlendi bende gozumu actigim yerden gidemedim kopamadim coxuklarima bakamadim..beni boyle evlenip alan adam hic bize sahip cikmadi sevgi vermedi o bana dedi ayri ev tut bararim sana ama guvenemedim cocugunu birakip giden bi es bana beraberken bakamis gidersem tumden unutur..benim ecim ailem burasi ben napim simdi esimin yeni karisiyla karsilasmak istemem duygularim kirilir ama neeye gideyim cocullarla kayinpeder kv de istiyor yeni gelimleri gelsin nede olsa oglu nu gormek istiyolar..o ksdinda istemiyo sizce ben ne yapmaliyim deseydi ne yazardiniz??buna cevap verebilirseniz konu sahibinin sorularinada cevapvbulursunuz bence..benim fikrim bu durmda naoicami bilmezdim ben neeeye gidim gelurleese gelurler cocuklarim icinvgidecek yerim yok gozumde esim yok napim gitmus evlenmis benim onlarla bi ilgim yok..kafami sokacak bi ev derdindeyim cocuklsrima bakilsinxistiyorum derdim..ve siz bir cevap daha yazamazdiniz..o kadincyani konu sahibi gelsin hic ilgilenme gormezden gelmeye calis nerde nasil gorusrlersede jarisma yazsrdim ben..gelip gelmemek te kadinin jaearina kalsin derdim..yani konu sahibinin..

Bu yazi seklinden hic bir sey anlamadim...

bu anlattığının kumaıktan farkı yok. kadına karşı kötü his besleyeceğiniz bi durum yok ama insan rahatsız olur tabiki. hadi onlar aynı binada yaşamak zorunda onada tamam. ama sakın bunu kabul edip 1 kere bile gitmeyin.
ablamı lazımmış size. eski eşten ablamı olurmuş.
kötü zihniyetli insanlar bunlar. aman diyim eşinizin ailesi niyeti bozmuş. eski eşi bilmem ama onlar hiç iyi şeyler düşünmüyo sizi o eve çağırıp bide ablan olur diyolarsa kafalarında çok başka planlar vardır. bu ne karnı genişliktir ya.

bizimde eski mahallede vardı iki kuma aynı mahallede oturuyodu. herkes ikisiylede konuşurdu ama arkalarındanda etmediği laf kalmazdı. ha insanlar niye yüzlerine söyleyemiyodu derseniz kadınların herifi (herif diyorum adam yada koca buraya uymuyo) pek tekin biri değildi mafya gibi bişi. kadınlarda bunun gururunu sergilercesine köss kösss yürürdü yolda ama istedikleri kadar parası olsun herkesin gözünde rezil durumdaydılar.

he şunuda diyim senin hikayeyle benzer yanını. bu kumalardan eski olan uzak biyerde otururdu. yeniside yabancı uyruklu diyolar ama bunların adetlere pek yakın çözemedm ben onu. neyse eski eş yeni eşin mahallesine taşındı hani aileye yakın göz önğnde olsun diye çünkü eski eşle adam ozamanlar birikte değil. yeni eşiyle sadece. gel zaman git zaman yeni eşin bebeği oldu. kadın eski eş yüzünden güvenip yapmıyodu çocuk. sonra bide ne görelim eski eş te hamile. böylece hep beraber kaynaştılar.

sizinkine benziyo biraz allah sonunu benzetmesin aman uzak durun.

birşey sorucam ona gore cevap vermek istiyorum. aranda resmi nıkah var mı?

eger resmi nıkahın varsa koca senın kocan demektır ki o kadınla muhattap olmak zorunda değilsin. ablan mı teyzen mi canım goruseceksın. ama bu demek değil ki eşinin cocuklarını yok sayacaksın. eşinin cocukları varsa o kadınla arasındaki tek bağ bu sanırım . ama kv ve kp niye onda kalıo anlamış değilim.

eger resmi nikahın yoksa resmi nıkah o kadındaysa kv. ve kp. sizi anlaştırmaya calısıo olabılır.

töbe töbe..bırakın ne halleri varsa görsünler bide ablanmı diyorlarmış. Yarın öbür gün ablanla kocan aynı evde kalırlarsa şaşırma..

kadın hala kocanın nikahı altında olmasın
doğulu diyorsun orda onların törelerinde var boşanmak yok kuma almak var kızlarını hoca nikahı ile vermeler felan var seni kandırıyor olmasınlar sakın
eşinin ilk hanımı o kadın olmasın aralarında evlilik bağı yoktur belli ki yok amaçocuklarının annesi evin gelini eşinin hanımı sıfatıyla orda oturuyordur bence boşanmamıştır çünkü kadınların söz hakkı yok beyazla çıktın beyazla girersin mantığı var
bence yani dizilerde seyrettiğimiz gibi bir senaryo geldi aklıma
ailesinin istediği gelin adayıdır aileler karar vermiş evlenmişlerdir yürümeyince boşanma yok ya
eşin görüşmese bile eşinin ailesi onu himayesinde tutarak ayrı yaşamalarına izin verip seninle evlenmesine bi şekil razı gelmiştir felan
hiç anlamıyorum hemde hiç bu insanlar ne yapıyor o kadının günahı ne belliki gidecek kapısı yok söz hakkı yok koca yok yok yok yok
seninde işin çok zor allah kolaylık versin ama bence sende eşinle git memlekete tabikide aşağıya inip o kadınla görünme ikinizin de canı çok yanar ama o yanınıza gelirsede tanış resmi dur oda günahsız üstelik çaresiz bir kadın ve oda sizle görüşmeyi istemeyecektir zaten

Kumalığın modifiye olmuş hali. Az çok biliyordun muhtemelen durumları tuhaf gerçekten.

Kadınla ve eşinin ailesiyle asla görüşmemeli o kadın oralardaykende kesinlikle gitmemelisin. Eşinide kesin bir dille uyar ya o kadın çocuklarıyla başka bir eve taşınır yada ben asla ailenle bir araya gelmem sende eşimsen bana uyarsın de. Yoksa bu iş iki kadın birde erkekle aynı evde yaşamak suretiyle biter. Kabus gibi...

Konu nerden nereye gelmiş.Eski eşi haklı görmeler,neden kayınvalideyle oturuyor demeler,koca niye eski eşe nikah yapmadı demeler.......
Konunu ve yorumlarını okudum.Eski eşin kayınvalideyle oturması farklı bir konu.Onların bileceği eş.Hem git diyoruz gitmiyor/hem yan daire bile tutmazlar gibi yorumun var.İsteyen istediğini gönderir.Ama konu bu değil,seni de bağlamaz.
5 yıllık evlisin.Başka şehirdeydin.Başka şehirdeyken kv kp eşini görmesi veya görmemesi sorun olmadı da şimdi mi sorun oluyor.Eşinin düşüncesi saçma.Git gözüne sok çatlat .....NE GEREK VAR
Diyorsun ki gitmezsem suçlarlar.Emin ol sen öyle de suçlusun böyle de.Çok mu önemli senin için suçlamaları.
Bak canım,onlar şöyle düşünüyorlardır.5 senedir çocuk yok.Ama bu kadından 2 çocuğu var.Hazır aynı şehire de geldiler.Biz oğlumuzun arasını torunlarımızın anasıyla düzeltelim.
Sen eşinle evlisin.Eski karısı,kayınvaliden,eski karısının durumu,çocuklarla görüşme şekli,kayınvalidenin kayınpederinin oğlunu görme şekli tamamen onları ilgilendirir.Eski eş o evde olduğu sürece ASLA VE ASLA GİTMEZDİM SENİN YERİNDE OLSAM.Senin gitmemek için o kadar geçerli bir sebebin var ki,kimse suçlayamaz.Eşinin de seni bu konuyla muhatap etmemesi lazım.Ailesi eşini görmeyi istiyorsa gelir görür.Abla olur sana ne demek.Kendine gel,daha büyük dertlerin içine sürükleme kendini.Bir de demişsin ki,onlar bugüne kadar yanlarına gitmemizi istemediler.Yani isteseler gidecekmiydin!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…