esimin eski karısıyla görüşmek....

Bir arkadasim, kasabadan calismak icin gelmis bir adama asik olmustu.

Adamin kasabada imam nikahli karisi ve iki oglu vardi. Zoraki akraba evliligiymis zaten. Kadin adamin ailesiyle yasiyordu.

Ikisi sevgili oldu ayni eve tasindilar bir sure sonra adam nikah kiydi kadina. Sonra iki oglanda o kadindan oldu. Mutlular simdi hemdeee cok....

Kadinda hala iki ogluna bakabilmek icin o evde duruyo...

vayy ne hayatlar var yahu . bizimkisi çok sıradan . demek ki kadıncağızı beğenmedi köylü diye . şehire gelince birini buldu evlendi . olan eski kadına oldu tabi . aslında senin durumunda kötü . tabi hangisi daha kötü bilemedim . güzel kardeşim başka erkek mi yoktu bu adamı buldun evlendin . şimdi kızıcaksın ama . neyse birşey demiyorum . koloni halde yaşanmaz tabi . ben olsam eski eşini görmek istemezdim heralde .

üzülüyorsunda neden evlendin o zaman bu insanla . bak iki çocuk mağdur olmuş . kadın eğitimsiz cahil işi gücü yok . edoğuda ailede arkada durmaz . dul diye . hale kendini düşünüyor diyorsun . nereye gitsin kardeşim . tabiki kp nin evinde olucak . yani gidecek bir yeri yok . o yüzden onu suçlamaktan vazgeç . burda en büyük suçlu eşin . nasıl onu boşayabiliyor senle evlenebiliyorsa başından ailesine diyecekti ben bu kızı istemiyorum diye o kadın için .yazık bak mağdur etmiş bir kadını . sen hala kendini düşünüyor diyorsun etabi iki çocukla ortada kalan sen değilsin . sen nikahlısın kıymetlisin . zafer kazanansın . iki çocuk bir kadın perişan olmuş kime ne . sanki dünyada başka erkek yoktu .

Dunyada erkek cok ama bosanan birisi cocuklariyla gorusmeli eski eslede cocuklar icin gorusulmeli bana gore ben benden istenileni anlattim ona da uzuldgmu dle getrdm evet cok cekms halada zor durumda...konu nerden nereye geldi onun orda kalmasina lafim yok haklidir zor durumda mecbur birakilmis benim fikir almak istedigim konu onunla gorusmek istemiyor olmamdi arkadadlar saolsun sizede tesekkur ederim yorum yapma hakkiniz var ama butun yazdklarimi okuyup yorum yapsaydnz keske ne onlarin evliligi ne benim yasafiklarim anlatmakla bitmez burda benim icinden cikamadigm konu farkliydi suan benm yerime yazan o olsaydida nye cocuk yaptin madem git calis falan diyecektiniz belki ...kimse bosanmis biriyle evlenmesn o zaman bunlari biliyrdnz diyorsnz ben buyuklern buna bi cozum bulacagini dusundum ve soyledim ama sozlerinde durmadilar bunu da sartlara bagladilar....

valla canım bal bunlar doğulu . bunlarda normal yani iki eş hikayesi . bilmiyor musun . belli ki seni bu moda sokmaya çalışıyorlar . ben senin için dedim başka adam mı yoktu onu buldun diye . zaten olan olmuş . üzülcek durumda olan sadece o değil bu hikayede ben açıkcası sanada üzüldüm .

Arkadaşım aman deyim sakın ha...Bu nasıl bir çarpık ilişki.Eşinle ilk eşi arasındaki ilişki ikinci planda, sen ve gururun elden gidiyorsunuz.Nasıl harcanıyorsun farkında mısın? Sakın ya lütfen ...O neymiş öyle...

Ilk esi bosamak gibi bir durum soz konusu degil ki.

Kocasinin evinden cikmamis bir kadin var ortada. O adam hala evlidir halkin gozunde. Evet belki dini nikahla ama cogu evlilik boyleydi vaktinde.

Adamin evden cikmamis bir dini nikahlisi en onemlisi iki cocugunun annesi dururken neden bu adama asik olunur. Neden o cocuklar unutulup nikah kiyilir. Bulunmaz hint kumasimidir bu evli cocuklu olupta disarda arayista olan erkekler??
Belki 3--5 yil icinde adam donucekti evine. Belki kadinin hala umudu vardi.

Konu sahibi kizicak ama. Hic masum gelmedini bana. Kuma olarak gitmisiniz zaten nikahin dini olani o kadinda resmi olani sizde. O sizi kabul etmisse sizde onu kabul etmek zorundasiniz.

valla canım zor bir durum..zor olduğu kadar saçmada..

doğuda gelin atılmaz artık o onların namusu oluyor yani eskiler böyle düşünüyor. kp ve kv oğulları eşini istemediği için gelinlerine sahip çıkmışlar çünkü gelin ortada kalacak ailesi de muhtemelen istememiştir çocukları var üstelik. kp ile kv arayı yapmaya çalışıyor bence sen kabul edersen görüşmeyi bir nevi kuma olacaksınız. ele güne karşı oğullarıyla eski eşin ayrılmadığını gösterecekler. ama kocan zaten seni seçmiş bu sadece eski eşe sahip çıkmak onların görüşüyle kesinlikle yanlışşşşşşş devir değişti. eski eşle görüşme sakın. içinden çıkılmaz hal alır sonra sizin işler

olsun yinede ben konu sahibinede üzüldüm . burda en suçlu bence adam . iki kadınıda mağdur ediyor . bencede eşlik nikahla olmuyor sadece . kadının çocukları var yani eski kadının . sonuçta demek ki o kadın sahiplenilmiş aile tarafından . ama adam kadını beğenmemiş kendine modern bir eş almış ona basmış resmi nikahı . ailede arada kalıyor haliyle . orta yolu bulmaya çalışıyor . valla bu konudan dizi film çıkar . ben birşey diyemiyorum artık bu kk daki konulara . her gün bir yaşıma daha giriyorum . belli ki konu sahibi kültürlü biri cahil değil . nasıl böle bir zihniyetteki insanla evlenmiş hayret birşey .

çok doğru söylemişsin. milletin kocası pek tatlı geliyor bazılarına. o kadına çok üzüldüm. inşallah bu saçma aileden kurtulup mutlu bir yuva kurabilir.

çok doğru söylemişsin. milletin kocası pek tatlı geliyor bazılarına. o kadına çok üzüldüm. inşallah bu saçma aileden kurtulup mutlu bir yuva kurabilir.

bence konu sahibinin eşi buna izin vermez asla . çocuklarımın anası der kimseyle evlenemez der çünkü o zihniyetten gelmiş kimse kusura bakmasın .

Ben ilk ese cok uzuldum gercekten.
Belkide cok seviyodu kocasini.

Yazinin bir yerinde aile eski gelinin gidicek yeri yok diye sahip ciktik demisler.
Bir sonraki yazidada yeni gelini teselli etmek adina git diyoruz gitmiyo evden cikmak istemiyo demisler.

Bir baska yazidada doguda gelin evden cikmaz denmis...

Yalan ruzgari resmen.

Ben birebir yasadim bu olayi gercek hayatta. Nasil arkada iki cocukla kalan kadin aci cekiyo, hice sayilmak zoruna gidiyo. Nasil annenin ayaklar altina alinmasi insanin icini parcaliyo...

ben baştan söyledim konu sahibine neden evlendin dedim bu tip birinle başka erkek mi yoktu diye . ama olan olmuş sonuçta bu kadın resmi nikahlı eşi her ne kadar bunu kabul etmek istemesede adamın ailesi buda bir gerçek . bir araya getirmek istiyorlar kumalık sistemi gibi yaşamak için . arada görüşülsünde ele güne ayıp olmasın diye .
tabikide ilk eş seviyordur kocasını . büyük ihtimalle zaten çocuk yaşta evlenmiştir . yazık ..

dedim giremezsin o eve ne isin var bizde kaliyolar zaten bizde yapsin gor

dilerim allahtan siz ve sizin gibi düşünenlerin çocukları da aynı şeyi yaşasın
yeni bi kadın buldum diye çocuklarına sırt çevirenler de inşallah çocuklarından mahrum kalsın
ban yersem de yiyeyim
yettiniz be

ne kolay değil mi ordan konuşmak
kadın yüzsüzmüş hemi
eminim çok meraklıdır eşinin de senin de yüzünü görmeye
bırakın kadını eşine sana da laflarını geçirmeye kalkan insanlar eminim kadına hayatı dar etmiyorlardır
belki çocukları vermeyiz bile dediler
yüzsüz kim çok merak ettim

kadını düşünen mi var allah aşkına kadesam
herkes kendi sefasında

acaba eski eş ne düşünüyor?

onun yaşadığı da çok zor nikahı yokmuş kim bilir kaç yaşında evlendi şimdide sığıntı gibi ortada kalmış.o da çok memnun değildir bu durumdan.belki konu sahibi ile karşılaşmayı dahi istemiyodur.

Ya niye bu kadar egirbyargiliyorsunuz ben nerde onun icin kotu bsy demisim esim istememis gecmis onlarn ben dahil olmak zorundamiyim ...evli olduklari surecte esim sehr disindyken aile esininde yaninda olmasini soylemis kadin gitmemis ailesi birakmamis simdiyse herkes baska yonde ben cocuklar diyorum o kafinda zor da dyrm okumuyormusunuz..kor olur badem gozlu olur o da bebi gormk istemiyrmskp dayatms bunuda yazdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…