Arkadasim deflarca yazdim o kadina uzuluyorum o da istedigi hayati yasamiyor eminimkibo da beni gormek konusmak istemez evlilikleri bitmisti biz evlendik benim sucum ne biten bitmis ben zaten ona suc bulmuyorum suc büyük lerde bizi cocuklarda baglamaz biz sadece serefimizi dusunuruz diyorlar nasil bir serefse cocuklar yanima gelmiyor annelerini birakip eger o kadininda benim gbi sadece cocuklar icin benimle konusacegini bilsem hic tereddt etmem ama o da ayni zihniyette cocuk diyorsun benimde 5 yilim dolmak uzere ve cocugum yok cunku cocugumu dusunuyorum daha dogmadan ona ne verebilirim dye burda ikiside suclu dglmi erkek icin cok basit kadin olmak anne olmak zor esim suanda o kadar cok cocuk istiyoki ama ben bu sorunlarn icine bi cocuk getrmk istemyrm onlar dusunmemisler bunuda yazdm esim askere gtmeden 2 cocuk babasi olms bu buyuklerin hosuna gitms simdiyse cocuklar onemli dgl diyorlar inanin benim tek derdim o cocuklar ne ailesi ne o kadin ve o anne bile sadece kendini dusunuyo ...
ben ne yapayim benvilce mi davranayim ...gorusmedi uistediklerinde aradilar geldiler biz aradik suc oldu gidelim dedik huzurlari bozuldu nye bosanan es tamam magdur ama kabul etmedi olan bana ve cocuklara oldu tek bildigim bu
üzülüyorsunda neden evlendin o zaman bu insanla . bak iki çocuk mağdur olmuş . kadın eğitimsiz cahil işi gücü yok . edoğuda ailede arkada durmaz . dul diye . hale kendini düşünüyor diyorsun . nereye gitsin kardeşim . tabiki kp nin evinde olucak . yani gidecek bir yeri yok . o yüzden onu suçlamaktan vazgeç . burda en büyük suçlu eşin . nasıl onu boşayabiliyor senle evlenebiliyorsa başından ailesine diyecekti ben bu kızı istemiyorum diye o kadın için .yazık bak mağdur etmiş bir kadını . sen hala kendini düşünüyor diyorsun etabi iki çocukla ortada kalan sen değilsin . sen nikahlısın kıymetlisin . zafer kazanansın . iki çocuk bir kadın perişan olmuş kime ne . sanki dünyada başka erkek yoktu .
Dunyada erkek cok ama bosanan birisi cocuklariyla gorusmeli eski eslede cocuklar icin gorusulmeli bana gore ben benden istenileni anlattim ona da uzuldgmu dle getrdm evet cok cekms halada zor durumda...konu nerden nereye geldi onun orda kalmasina lafim yok haklidir zor durumda mecbur birakilmis benim fikir almak istedigim konu onunla gorusmek istemiyor olmamdi arkadadlar saolsun sizede tesekkur ederim yorum yapma hakkiniz var ama butun yazdklarimi okuyup yorum yapsaydnz keske ne onlarin evliligi ne benim yasafiklarim anlatmakla bitmez burda benim icinden cikamadigm konu farkliydi suan benm yerime yazan o olsaydida nye cocuk yaptin madem git calis falan diyecektiniz belki ...kimse bosanmis biriyle evlenmesn o zaman bunlari biliyrdnz diyorsnz ben buyuklern buna bi cozum bulacagini dusundum ve soyledim ama sozlerinde durmadilar bunu da sartlara bagladilar....
Arkadaşım aman deyim sakın ha...Bu nasıl bir çarpık ilişki.Eşinle ilk eşi arasındaki ilişki ikinci planda, sen ve gururun elden gidiyorsunuz.Nasıl harcanıyorsun farkında mısın? Sakın ya lütfen ...O neymiş öyle...Bende aynisini dusunuyorum ama bunun bizim icin daha iyi olacagini soyluyorlar ablam olacakmis cildiriyorum ya ne akla hizmet bunu istiyolar bilmiyrm konusmak istedigimde esim sen bana birak diyo sonra ne diyorlarsa hosgeldin derse hosbulduk dersin o kadar diyo halbuki kendisi de adini bile duymak istemiyor onun ailesi de bunu bildigi icin bana topu atiyo kendi huzurlari kacmasin diye
üzülüyorsunda neden evlendin o zaman bu insanla . bak iki çocuk mağdur olmuş . kadın eğitimsiz cahil işi gücü yok . edoğuda ailede arkada durmaz . dul diye . hale kendini düşünüyor diyorsun . nereye gitsin kardeşim . tabiki kp nin evinde olucak . yani gidecek bir yeri yok . o yüzden onu suçlamaktan vazgeç . burda en büyük suçlu eşin . nasıl onu boşayabiliyor senle evlenebiliyorsa başından ailesine diyecekti ben bu kızı istemiyorum diye o kadın için .yazık bak mağdur etmiş bir kadını . sen hala kendini düşünüyor diyorsun etabi iki çocukla ortada kalan sen değilsin . sen nikahlısın kıymetlisin . zafer kazanansın . iki çocuk bir kadın perişan olmuş kime ne . sanki dünyada başka erkek yoktu .
Kızlar hepinize merhabalar...isin içinden artik cikamiyorum bir akil verin lutfen esimin 2.benim ise ilk evliligim bi suru sorun ve kavgalarla 5 yili atlattik daha once esimin ailesiyle ara sira gorusuyordk ve onlar geliyordu hep esim dogulu cocuklarida var eski esi ailesiyle ayni binada yasiyor ve kv kp onunla kaliyor simdi bizim gelip gidebilecegimizi soyluyorlar ki daha once evlerine kabul etmiyorlardi esim eski karısını gormek konusmak istemiyor hep de bu yuzden ailesiyle sorun yasadi simdi bu fikri kabul etmisler bayanda onu gormek istemiyor ancak bana illa onunla konus gorus diyorlar ne yapmaliyim gorusmesem bizi kabul etmeyecekler yada beni suclayacaklar gorusursemde gecmisleriyle yasayacam yada hep kiskancliklariyla ugrasacam bana bi akil verin kisaca anlatmaya calistim .aile nye eski esle yasiyo dersenizde cocuklar var ve dogu sartlari zaten kadında gitmek istemedi
Ilk esi bosamak gibi bir durum soz konusu degil ki.
Kocasinin evinden cikmamis bir kadin var ortada. O adam hala evlidir halkin gozunde. Evet belki dini nikahla ama cogu evlilik boyleydi vaktinde.
Adamin evden cikmamis bir dini nikahlisi en onemlisi iki cocugunun annesi dururken neden bu adama asik olunur. Neden o cocuklar unutulup nikah kiyilir. Bulunmaz hint kumasimidir bu evli cocuklu olupta disarda arayista olan erkekler??
Belki 3--5 yil icinde adam donucekti evine. Belki kadinin hala umudu vardi.
Konu sahibi kizicak ama. Hic masum gelmedini bana. Kuma olarak gitmisiniz zaten nikahin dini olani o kadinda resmi olani sizde. O sizi kabul etmisse sizde onu kabul etmek zorundasiniz.
Ilk esi bosamak gibi bir durum soz konusu degil ki.
Kocasinin evinden cikmamis bir kadin var ortada. O adam hala evlidir halkin gozunde. Evet belki dini nikahla ama cogu evlilik boyleydi vaktinde.
Adamin evden cikmamis bir dini nikahlisi en onemlisi iki cocugunun annesi dururken neden bu adama asik olunur. Neden o cocuklar unutulup nikah kiyilir. Bulunmaz hint kumasimidir bu evli cocuklu olupta disarda arayista olan erkekler??
Belki 3--5 yil icinde adam donucekti evine. Belki kadinin hala umudu vardi.
Konu sahibi kizicak ama. Hic masum gelmedini bana. Kuma olarak gitmisiniz zaten nikahin dini olani o kadinda resmi olani sizde. O sizi kabul etmisse sizde onu kabul etmek zorundasiniz.
çok doğru söylemişsin. milletin kocası pek tatlı geliyor bazılarına. o kadına çok üzüldüm. inşallah bu saçma aileden kurtulup mutlu bir yuva kurabilir.
olsun yinede ben konu sahibinede üzüldüm . burda en suçlu bence adam . iki kadınıda mağdur ediyor . bencede eşlik nikahla olmuyor sadece . kadının çocukları var yani eski kadının . sonuçta demek ki o kadın sahiplenilmiş aile tarafından . ama adam kadını beğenmemiş kendine modern bir eş almış ona basmış resmi nikahı . ailede arada kalıyor haliyle . orta yolu bulmaya çalışıyor . valla bu konudan dizi film çıkar . ben birşey diyemiyorum artık bu kk daki konulara . her gün bir yaşıma daha giriyorum . belli ki konu sahibi kültürlü biri cahil değil . nasıl böle bir zihniyetteki insanla evlenmiş hayret birşey .
Ben ilk ese cok uzuldum gercekten.
Belkide cok seviyodu kocasini.
Yazinin bir yerinde aile eski gelinin gidicek yeri yok diye sahip ciktik demisler.
Bir sonraki yazidada yeni gelini teselli etmek adina git diyoruz gitmiyo evden cikmak istemiyo demisler.
Bir baska yazidada doguda gelin evden cikmaz denmis...
Yalan ruzgari resmen.
Ben birebir yasadim bu olayi gercek hayatta. Nasil arkada iki cocukla kalan kadin aci cekiyo, hice sayilmak zoruna gidiyo. Nasil annenin ayaklar altina alinmasi insanin icini parcaliyo...
dedim giremezsin o eve ne isin var bizde kaliyolar zaten bizde yapsin gor
Kadinin daha zor durumda oldugunu biliyorum esim cok kucuk evlenmis ayni hikayeler iste askere gitmeden 2 cocuk olmus zaten sonrasida istememis esim ayri bi ev yapmayida maddi olarak bakmayida kabule karsi taraf istemedi hic esimde ailesiyle sorunlarini hep ona bagliyor o evden gitseydi ben ona maddi destegi verirdim diyor o yuzden kinli yuzsu oldugunu istenmedigi halde nye durdugunu ona da defalarca soylemis git evlen sende bile demis anlatamiyorum tam olarak cok sry yasandi baslarda o istemiyo dye gidemiyrdk aileside huzurumuz kacmasn biz gelelim diyordu bu sefer bizim huzurumz kaciyo
senin yerinde olsam şunu yaparım;
eşime eğer aileni görmek istiyorsan buraya gelirler kalırlar görürsün ama o eve gitmek istemiyorum derim..eğer çocuklarını görmek istiyorsa da yine sizin eve gelebilir çocuklar.
k.valide ve k.pederine de çok net koy tavrını,ben görüşmek istemiyorum ve bir daha da bunu konuşmak istemiyorum bana göre uygun bi durum değil de.
yani o kadını da üzmeye,kıskandırmaya gerek yok yazık ona da.
ne kolay değil mi ordan konuşmak
kadın yüzsüzmüş hemi
eminim çok meraklıdır eşinin de senin de yüzünü görmeye
bırakın kadını eşine sana da laflarını geçirmeye kalkan insanlar eminim kadına hayatı dar etmiyorlardır
belki çocukları vermeyiz bile dediler
yüzsüz kim çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?