Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

xpreiaZ

(Eski nick: Xpreia Z )
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
12.534
23.228
348
evet kızlar bu ikisi arasında Nasıl bağlantı olabilir ben de şok oldum.

Eşim polis ve tayin için tercih dönemi. İşte tercihleri yaparken şehirlerde uzlaşmaya çalışıyorduk eşimle. Ben hem memleketimize yakın olsun istiyorum, hem Deniz kenarı, hem de büyük şehir. Bu söylediklerimi Karadeniz sahilleri karşılıyor. Eşime de taa 2 senedir Samsun'u çok beğendiğimi falan söylerim. Şimdi yaşadığımız şehire zerre kadar istemeyerek geldim zaten ve gerçekten çok zorlandım avuçiçi kadar yer olduğundan, yapacak hiçbir aktivite olmayışından falan..

Neyse işte eşimle konuşurken birkaç şehir işaretledim, onun çalışma saati kötü, bunun insanı alışık olmadığımız tarz falan , eledi eledi Samsun'a geldi bir bahane bulamadı ama istemiyorum dedi. Ben de baya ısrar ettim çünkü geri kalan şehirler memlekete gerçekten çok çok uzak. ve beğendiğim diğer şehirlere de bir kulp buldu hep. Sonunda sert bir sesle " ya niye ısrar ediyorsun bu kadar, belki benim eski kız arkadaşım oradadır " dedi. Kahkahayı patlattım. Espri sandım yani.

Daha önce kız hakkında neredeyse hiçbişey sormamıştım , kendisi anlattığında "daha önce başımdan nişan gibi birşey geçti " diye sadece neden ayrıldınız dedim "sevmiyordum ayrıldım" dedi. Sevmiyorsan niye nişanlandın falan dedim neyse zör bela nişan değil kendi kendilerine taktıkları bir yüzük olduğunu anladım. İsteme verme falan olmamış. Pastane yüzdüğü diye yıllardır dalgasını geçtiğim şeymiş. Gerçek bir nişan dahi olmadığını anlayınca konuyu kapatmıştım.Başka bişey anlatmana gerek yok olmuş bitmiş dedim.

Ben bu kadar önemsiz görürken eşimin Cidde'n o kız Samsun'da yaşıyor diye Samsun'u istemesini elbette espri sandım. Tekrar konu açıldı işte Samsun'u kaça yazsak dedim. "Offff niye ısrar ediyorsun anlamıyor musun uzatma Samsun işini" dedi! Adam ciddi ciddi istemiyor!:KK57::KK57: "yahu saçmalama kimdir o kız benim hayatımı etkilesin vereceğim tercihe o müdahil olsun, nerden biliyorsun sen hem o kızın hala Samsun'da yaşadığını " dedim. Şimdi de aklınca espri yapıyor geçen ay görüştük hahaha falan diye:KK62:. Bir iki güldüm ama cidden aklım karıştı şimdi. Ne alaka eski kız arkadaşın yaşadığı şehire gitmemek. Görsek nolcak? Kendine mi güvenmiyor? Görse etkileneceğini falan mı düşünüyor? Hala orda yaşadığını nerden biliyor?

Ben Samsun yazılacak diye rest çekersem yazar, çünkü dediğim gibi buraya zerre istemeyerek onun hatrı için geldim ve 3 senedir bir sonraki tayinde ben nereye istersek Oraya gideceğiz diye bin kere söyledim. Ama kafam karıştı..:KK34::KK34::KK34:

Biraz komik biraz da düşündüren bir konu olmuş, yazarken emin ol senin gibi oldum ben de canım :) Sadece o olduğu için mantıklı olan bir şehre gitmemek gerçekten kendinize ayıp olur, hem bence de nolacak ki o oradaysa. He onun orada olduğunu nereden biliyor diye soruyorsun ama bi şekilde gelmiştir kulağına kız onu anlayabiliyorum ben veya ta o zamanlardan öyle muhabbetler vardır, altında çok şey arama bence ama anladığım kadarıyla herşeyi konuşabiliyosunuz zaten, şöyle biraz diret samsun için bakalım belki sakladığı bi durum varsa çıkar zaten ortaya :) hayırlı olsun canım neresi olursa

evet kızlar bu ikisi arasında Nasıl bağlantı olabilir ben de şok oldum.

Eşim polis ve tayin için tercih dönemi. İşte tercihleri yaparken şehirlerde uzlaşmaya çalışıyorduk eşimle. Ben hem memleketimize yakın olsun istiyorum, hem Deniz kenarı, hem de büyük şehir. Bu söylediklerimi Karadeniz sahilleri karşılıyor. Eşime de taa 2 senedir Samsun'u çok beğendiğimi falan söylerim. Şimdi yaşadığımız şehire zerre kadar istemeyerek geldim zaten ve gerçekten çok zorlandım avuçiçi kadar yer olduğundan, yapacak hiçbir aktivite olmayışından falan..

Neyse işte eşimle konuşurken birkaç şehir işaretledim, onun çalışma saati kötü, bunun insanı alışık olmadığımız tarz falan , eledi eledi Samsun'a geldi bir bahane bulamadı ama istemiyorum dedi. Ben de baya ısrar ettim çünkü geri kalan şehirler memlekete gerçekten çok çok uzak. ve beğendiğim diğer şehirlere de bir kulp buldu hep. Sonunda sert bir sesle " ya niye ısrar ediyorsun bu kadar, belki benim eski kız arkadaşım oradadır " dedi. Kahkahayı patlattım. Espri sandım yani.

Daha önce kız hakkında neredeyse hiçbişey sormamıştım , kendisi anlattığında "daha önce başımdan nişan gibi birşey geçti " diye sadece neden ayrıldınız dedim "sevmiyordum ayrıldım" dedi. Sevmiyorsan niye nişanlandın falan dedim neyse zör bela nişan değil kendi kendilerine taktıkları bir yüzük olduğunu anladım. İsteme verme falan olmamış. Pastane yüzdüğü diye yıllardır dalgasını geçtiğim şeymiş. Gerçek bir nişan dahi olmadığını anlayınca konuyu kapatmıştım.Başka bişey anlatmana gerek yok olmuş bitmiş dedim.

Ben bu kadar önemsiz görürken eşimin Cidde'n o kız Samsun'da yaşıyor diye Samsun'u istemesini elbette espri sandım. Tekrar konu açıldı işte Samsun'u kaça yazsak dedim. "Offff niye ısrar ediyorsun anlamıyor musun uzatma Samsun işini" dedi! Adam ciddi ciddi istemiyor!:KK57::KK57: "yahu saçmalama kimdir o kız benim hayatımı etkilesin vereceğim tercihe o müdahil olsun, nerden biliyorsun sen hem o kızın hala Samsun'da yaşadığını " dedim. Şimdi de aklınca espri yapıyor geçen ay görüştük hahaha falan diye:KK62:. Bir iki güldüm ama cidden aklım karıştı şimdi. Ne alaka eski kız arkadaşın yaşadığı şehire gitmemek. Görsek nolcak? Kendine mi güvenmiyor? Görse etkileneceğini falan mı düşünüyor? Hala orda yaşadığını nerden biliyor?

Ben Samsun yazılacak diye rest çekersem yazar, çünkü dediğim gibi buraya zerre istemeyerek onun hatrı için geldim ve 3 senedir bir sonraki tayinde ben nereye istersek Oraya gideceğiz diye bin kere söyledim. Ama kafam karıştı..:KK34::KK34::KK34:

açık yazayım ben olsam çok bozulurdum ve sanırım günlerce de etkisinde kalırdım
gelecek yorumları da çok merak ediyorum

şimdi düşününce, belki görünce etkileneceğini düşünmek değil de.... acaba senin bilmeni istemediği bir şey olabilir mi geçmişe dair? hani kızla karşılaşırsanız falan öğrenebileceğin

Zaten derdi o kız olsa
Samsuna gitmeyi isterdi

Samsunda Adanadan sonra en çok
Olayların olduğu şehir
Eşiniz madem polis daha sakin
Bir şehir düşünün derim

Samsunda olduğunu tesadüfen öğrenebilir bunun altında bence
Hiç art niyet aramayın

Not(bende adanalıyım kimse
Şimdi kalkıp bana samsun adana için
Tek kelime etmesin lütfen

açık yazayım ben olsam çok bozulurdum ve sanırım günlerce de etkisinde kalırdım
gelecek yorumları da çok merak ediyorum

şimdi düşününce, belki görünce etkileneceğini düşünmek değil de.... acaba senin bilmeni istemediği bir şey olabilir mi geçmişe dair? hani kızla karşılaşırsanız falan öğrenebileceğin
Evet bu da aklıma geliyor. Konuyu da baya geç saatte açmışım ya:KK14:herkesler uyuyor herhalde.

Eşimle çok hızlı evlendik, o arada usulen 3-5 kişiye sordum ve demediklerini bırakmadılar arkasından "eşeğin alnından öpersin evlenirsen haberin olsun " diyen bile vardı.

Facebook'unun şifresini kırmıştım o dönem içinde 300 kıza yazılmış -belaltı- şeyler vardı.kızlar terslemiş defol git falan demiş.. Okuyunca ben böyle bir Ada'ma Nasıl aşık oldum 300 kız reddetmiş ben Nasıl düştüm diye Şoktan kahkaha krizine girip bir paket sigarayı içmiştim birkaç saat içinde.
Benim değil arkadaşımın Facebook'u yalanını söyledi klasik, ben de dedim ki yalan söylüyor olsa bile benden önce yazılmış hepsi. Ben şans vericem, ve bugüne kadar böyle bir konuda beni hiç pişman etmedi. Yalnışını görmedim.

Acaba kız bizi görse bişey anlatacak diye mi korkuyor diye de aklıma geldi, ama eşim kendisini sordurttuğumda arkasından neler söylendiğini duyduğumu biliyor. Yani kızın eşim hakkında söyleyeceği hiçbir şey umrumda olmaz. O yüzden o seçeceğim üstünde fazla durmadım:KK64:

Başka bir sebep olabilir mi eski sevgili dışında. Ne kadar olmuş o ilişki biteli ve ne zamandır evlisiniz ?

Zaten derdi o kız olsa
Samsuna gitmeyi isterdi

Samsunda Adanadan sonra en çok
Olayların olduğu şehir
Eşiniz madem polis daha sakin
Bir şehir düşünün derim

Samsunda olduğunu tesadüfen öğrenebilir bunun altında bence
Hiç art niyet aramayın

Not(bende adanalıyım kimse
Şimdi kalkıp bana samsun adana için
Tek kelime etmesin lütfen

Ama Can'ım dediğim gibi zaten olaylı olan yerleri, çalışma saatleri ağır olan yerleri söyledi. Mersin, Trabzon falan da istiyordum, böyle böyle dedi kabul ettim. Samsun için de derdi o olsa söylerdi. Çalışma şartları ağır ve nispeten tehlikeli olan yerler üzerinde hiç ısrar etmedim çünkü o sorumluluğu elbette alamam

Evet bu da aklıma geliyor. Konuyu da baya geç saatte açmışım ya:KK14:herkesler uyuyor herhalde.

Eşimle çok hızlı evlendik, o arada usulen 3-5 kişiye sordum ve demediklerini bırakmadılar arkasından "eşeğin alnından öpersin evlenirsen haberin olsun " diyen bile vardı.

Facebook'unun şifresini kırmıştım o dönem içinde 300 kıza yazılmış -belaltı- şeyler vardı.kızlar terlemiş defol git falan demiş.. Okuyunca ben böyle bir Ada'ma Nasıl aşık oldum 300 kız reddetmiş ben Nasıl düştüm diye Şoktan kahkaha krizine girip bir paket sigarayı içmiştim birkaç saat içinde.
Benim değil arkadaşımın Facebook'u yalanını söyledi klasik, ben de dedim ki yalan söylüyor olsa bile benden önce yazılmış hepsi. Ben şans vericem, ve bugüne kadar böyle bir konuda beni hiç pişman etmedi. Yalnışını görmedim.

Acaba kız bizi görse bişey anlatacak diye mi korkuyor diye de aklıma geldi, ama eşim kendisini sordurttuğumda arkasından neler söylendiğini duyduğumu biliyor. Yani kızın eşim hakkında söyleyeceği hiçbir şey umrumda olmaz. O yüzden o seçeceğim üstünde fazla durmadım:KK64:

yani inşallah geçmişteki birşeylerden çekiniyordur (ki hiç aklına gelmeyen birşey de olabilir)
yukarıda yazdığın gibi kendine güvenmemesi falan değildir inşallah
ne desem bilemedim

Başka bir sebep olabilir mi eski sevgili dışında. Ne kadar olmuş o ilişki biteli ve ne zamandır evlisiniz ?

3 senedir evliyiz. O ilişki biteli de herhalde 6 sene olmuştur. Belki de 7 tam bilmiyorum. Ünide sevgililermiş. Okul bittikten bir sene sonra ayrılmışlar hemen hemen. Eşimi sordurttuğumda "nişanlı iken yüzüğünü çıkarıp kızlara asılıyordu" diyen de olmuştu. Eşime bunu sorduğumda ben nişanı ciddiye almamıştım, o çok ısrar etmişti yüzük takalım diye ben de aldım demişti. Takmıyordum ama yüzüğü doğru düzgün dedi.

Başka ne olabilir ki aklıma gelmiyor hiçbirşey?

Ama Can'ım dediğim gibi zaten olaylı olan yerleri, çalışma saatleri ağır olan yerleri söyledi. Mersin, Trabzon falan da istiyordum, böyle böyle dedi kabul ettim. Samsun için de derdi o olsa söylerdi. Çalışma şartları ağır ve nispeten tehlikeli olan yerler üzerinde hiç ısrar etmedim çünkü o sorumluluğu elbette alamam
Hangi erkek bekarken hiç bir kıza
Yazmamışki... 300 veya 500
Boşverin geçmişi canım ya
Önemli olan sizinle iken yaptıkları

Trabzonu neden düşünmüyorsunuz ?

Ben olsam çok bozulurdum gerçekten. Ne alakası var yani bitmiş gitmiş şey için bütün şehri reddetmek niye diye sorgulardım. Neden buysa üzerinde durmaya değer. Ama belki söylemek istemediği başka bir nedeni vardır. Bunu sordunuz mu kendisine? Yani tek neden eski sevgili miymiş cidden?

3 senedir evliyiz. O ilişki biteli de herhalde 6 sene olmuştur. Belki de 7 tam bilmiyorum. Ünide sevgililermiş. Okul bittikten bir sene sonra ayrılmışlar hemen hemen. Eşimi sordurttuğumda "nişanlı iken yüzüğünü çıkarıp kızlara asılıyordu" diyen de olmuştu. Eşime bunu sorduğumda ben nişanı ciddiye almamıştım, o çok ısrar etmişti yüzük takalım diye ben de aldım demişti. Takmıyordum ama yüzüğü doğru düzgün dedi.

kızın zamanında bu kadar baskı yaptığı doğruysa belki de onu bulup askıntı olmasından korkuyordur
belki psikopat gibi birşeydir

neden eşine açık açık "bu konu çok rahatsız etti, aklımdan çıkmıyor, huzursuzluk duyuyorum, bana gerçeği anlat" demiyorsun?

Bence fazla takılma belki başka bir sebepden istemiyor böyle bir bahane buldu :KK66: izmire gelin :KK53:
İşte başka sebep ne olabilir ki? Takıldığım gerçekten kız değil, ama eşim için kızla aynı şehirde yaşamamak neden önemli ? Bunu bulamadım:KK51:

İzmir de harika bir yer ama memleketim Türkiye'nin bir ucunda İzmir diğer ucunda :KK64: hani ailemize ikimiz de aşırı düşkün değiliz ama 10 sene olunca hizmet süresi cesaret edemedim oralara...

Geçmişini boşverin şuan sizinle evli , bundan sonrası önemli. Siz tatlı dille sorun neden gitmek istemediğini samimi olursanız dalgaya alarak değilde ciddi şekilde cevap verebilir herhalde.

İşte başka sebep ne olabilir ki? Takıldığım gerçekten kız değil, ama eşim için kızla aynı şehirde yaşamamak neden önemli ? Bunu bulamadım:KK51:

İzmir de harika bir yer ama memleketim Türkiye'nin bir ucunda İzmir diğer ucunda :KK64: hani ailemize ikimiz de aşırı düşkün değiliz ama 10 sene olunca hizmet süresi cesaret edemedim oralara...
10 sene içinde hiç izin hakkı yok mu ?. Muğla falan da çok güzel özellikle bodrum:KK16:

Hangi erkek bekarken hiç bir kıza
Yazmamışki... 300 veya 500
Boşverin geçmişi canım ya
Önemli olan sizinle iken yaptıkları

Trabzonu neden düşünmüyorsunuz ?

Canım ben de öyle düşündüm zaten, ama oldukça belaltı ve gerçekten çirkin şeyler yazıp resmen kızları taciz etmiş. Yani kızlarla görüşmüş olsa normal normal ,yine etkilenmezdim bu kadar ama ruh hastası , sapık bir insan herhalde dedim ilk okuduğumda. Sakinleştiğimde herşeye rağmen şans vericem dedim ve dediğim gibi 3 senedir hiçbir yanlışını görmedim , güvenimi kazandı o konuda.

Trabzon'a ben aşığım resmen. Zaten orda okudum üniyi. Hem memleketimize 4 saat hem doğası harika hem Büyükşehir. Yani tam istediğim yer Ama eşimin ön yargısını yıkamadım malesef.. Herkesin belinde tabancası olan yere polis olarak mı gideyim falan diyor.. Trabzon , Mersin kesinlikle tercih dışı. Samsun'u yazmazsan Trabzon'u yazacağız o Zaman dedim tamam ya yaz Samsun'u dedi. Dediğim gibi ikna etmek istesem ikna ederim ama kafam karıştı bu konuda...:(

Şunu da söylemek isterim
Ben nefret ettiğim insanla
Aynı şehirde yaşamak
Karşılaşmak dahi istemem

İmkanım varsa eğer

Belkide bu duygu nefrettir
Lütfen boşuna canınızı sıkmayın
Siz seçime odaklanın eskiye değil
Size mutluklar diliyorum
Bir ömür boyu

kızın zamanında bu kadar baskı yaptığı doğruysa belki de onu bulup askıntı olmasından korkuyordur
belki psikopat gibi birşeydir

neden eşine açık açık "bu konu çok rahatsız etti, aklımdan çıkmıyor, huzursuzluk duyuyorum, bana gerçeği anlat" demiyorsun?
Ya yüz kere sordum, üstüne gitmedensakin sakin.. Hep geçiştiriyor yada espri ile konuyu kapatmaya çalışıyor. Hayır gerçekten eski sevgiliyi kıskanacak insan değilim. Bunu çok iyi biliyor. En son az önce sordum işte yarın tercihleri vericez napalım konuşalım mı şimdi sıralamayı dedim, tamam dedi Samsun'a geldi yine saçma sapan espriye başladı benim de tepem attı " sanki durduk yere ben sana dedim eski kız arkadaşın orda Oray'ı yazmayalım diye benle dalga geçiyorsun neden istemiyorsun söyle Ada'm gibi " dedim. Çok uykum var yarın erken kalkıcam , sonra konuşuruz dedi gitti yattı:KK34:

Back
X