Eşimin eski nişanlısını düşünmekten dengenin bozuldu yardım edin.

İyiki geldin meleğim...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
588
1.021
113
Kızlar selam herkese.

4 buçuk senelik evliyiz bebegim var.

Esim askere gitmeden bir kızla tanışıyor.
Askere gidiyor ve yemin toreni iznine geldiğinde nişan yapıyorlar 20 yaşında daha esim.
Sonra tekrar askere dönünce kızdan ayrılıyor.
Neyse askerden gelince biz tanıştık ve evlendik.
3 sene baska biryerde oturduk ama benim bunlardan hiç haberim yok ve kız esimin ailesinin arka sokağında oturuyor.
Oda evlenmiş biz bu yakınlardan ev bulduk taşındık kayınvalidelere 2 sokak var 1 buçuk sene önce taşındık.

Ama esim bunlardan hiç bahsetmedi bana.
Neyse ben öğrendim bı şekilde ve kızı da öğrendim.
Arada kvdelere gidince falan kapının önünde çocuklarını oynatıyor ve çok rahatsız edici bakiyor.
Bir kaç defa da parkta karşılaştık ve ben bu durumdan çok rahatsiz oluyorum .
Bir günde eşimle o sokaktan geçerken x arkadası bak bak kimler geliyor dedi ve biz bunu duyduk ama ben tanımıyormuş gibi davranıyorum.
Ve illa ki eşim oradan geçiyor çocuğu parka götürüyor ve ben görucek aklına eskiler gelicek diye deli oluyorum sürekli aklımda o ve karsilasma ihtimali var.
Bilmiyorum kendime engel olamıyorum psikolojim bozuldu

Of çok yersiz asıl böyle yaparsan olmayan biseyi akıllarına düşürürsün. Benimde esimin eski kiz arkadaşı vardı hemde evlenip benim üst katına taşınmıştı.Yalan söylemeyim bende ilk başlarda ne alaka demiştin.Bir ay sonra öyle rezillikler yaptilarki kârı koca kocası balkondan kaçıp gitti:KK53:eşimde Allah korumuş beni dedi.Sonra çekip gitti hiç takma bilmiyorum ama benim eşim hiç sallamadı bile.Ama kocana belli etme duygularini

O sizden çekinsin, sizi gıpta ile izlesin. Kafaniza takacak bi durum değil. Yok sayın, aklınıza getirmeyin. Görse ne olcak?
Konu sahibinin aşırı kıskançlığı ve takıntısı ortada varken diğer kadın neden gıpta ile izliyor ki
Sanırsın kadın kocasının peşinde divane,zavallım çocukları ile oynuyor oynatıyor ortada kıskançlıkla alakalı bişey dahi yok
Kadın milletiyiz valla durduk yere herkes bizim hayatımıza imrensin olayı başka kimsede yoktur

Konu sahibinin aşırı kıskançlığı ve takıntısı ortada varken diğer kadın neden gıpta ile izliyor ki
Sanırsın kadın kocasının peşinde divane,zavallım çocukları ile oynuyor oynatıyor ortada kıskançlıkla alakalı bişey dahi yok
Kadın milletiyiz valla durduk yere herkes bizim hayatımıza imrensin olayı başka kimsede yoktur
Ben kimse imrensin demiyorum elimden geldiğince de o sokaktan gitmiyorum.
Zavallı falan değil ayrıca hareketlerini ve bakışlarını görseniz öyle demezsiniz.

Of çok yersiz asıl böyle yaparsan olmayan biseyi akıllarına düşürürsün. Benimde esimin eski kiz arkadaşı vardı hemde evlenip benim üst katına taşınmıştı.Yalan söylemeyim bende ilk başlarda ne alaka demiştin.Bir ay sonra öyle rezillikler yaptilarki kârı koca kocası balkondan kaçıp gitti:KK53:eşimde Allah korumuş beni dedi.Sonra çekip gitti hiç takma bilmiyorum ama benim eşim hiç sallamadı bile.Ama kocana belli etme duygularini
İşte artik kendimi frenleyemiyorum.
Takmıyormuş bilmiyormuş gibi yapamiyirum.
Aklına getirmek istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.

Kadın deli divane peşinde dolaşıyor demedim zaten. Muhtemelen o da benzer bir rahatsızlık yaşıyor. Konu sahibine tavsiyede bulundum sadece, siz niye böyle atar yaptınız anlayamadım

Galiba evet.
Off nasıl kurtulucam bilmiyorum.
Siz olsaydınız takmaz mıydınız ?
Ben olsam takmazdım
Çünkü bildiğim yegane şey varsa o da kimse kimsenin yanında zorla durmuyor
Bağlasan durmuyor
Eşiniz küçük hatta küçücükmüş daha o kadar ergenvari bir ilişkiyi neden kıskanasınız ki
Kadın size tavırlı falan da bakmıyordur,algıda seçicilik tamamen
Kendi kendinize eziyet etmeyi bırakın

Siz başka mahalleye taşının bence ..Çünkü ister istemez bir çatışma haline gireceksiniz ..Ve bu hem size hem evliliginize zarar verir..Misal ben kesin taşınırdım kv yede çok sık gitmezdim karşılaşmamak için çünkü takarım kafama takmamak lazım ama takarim

Ben olsam takmazdım
Çünkü bildiğim yegane şey varsa o da kimse kimsenin yanında zorla durmuyor
Bağlasan durmuyor
Eşiniz küçük hatta küçücükmüş daha o kadar ergenvari bir ilişkiyi neden kıskanasınız ki
Kadın size tavırlı falan da bakmıyordur,algıda seçicilik tamamen
Kendi kendinize eziyet etmeyi bırakın
Peki teşekkür ederim.

Kadın deli divane peşinde dolaşıyor demedim zaten. Muhtemelen o da benzer bir rahatsızlık yaşıyor. Konu sahibine tavsiyede bulundum sadece, siz niye böyle atar yaptınız anlayamadım
Çünkü komik
Belirli sebeplerle bitmiş ilişkilerimde karşı taraf beni takıntı yaparsa ve birileri arkamdan amaan o gıpta etsin derse gülerim
Çok büyük aşklar bile bitiyor unutuluyor
Kim kime neden ne şekilde gıpta etsin
Bir kadını rahatlatacağız diye başka kadınları yermeyelim,doğrusu bu

Siz başka mahalleye taşının bence ..Çünkü ister istemez bir çatışma haline gireceksiniz ..Ve bu hem size hem evliliginize zarar verir..Misal ben kesin taşınırdım kv yede çok sık gitmezdim karşılaşmamak için çünkü takarım kafama takmamak lazım ama takarim
Bende artık sık gittiğim halde gitmemeye çalışıyorum.
Evet takıyorum maalesef.
Ev bulabilirsek taşınıcaz inşallah

İşte artik kendimi frenleyemiyorum.
Takmıyormuş bilmiyormuş gibi yapamiyirum.
Aklına getirmek istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.
Sen hiç belli etme yine,esin ordan geçiyorsa sende git beraber neşeli neşeli yada ne bileyim esinle daha fazla ilgilen bu aralar ilgisini kendine cek

Back
X