- 14 Nisan 2017
- 588
- 1.021
- 113
- Konu Sahibi Avatarabdhk
Kızlar selam herkese.
4 buçuk senelik evliyiz bebegim var.
Esim askere gitmeden bir kızla tanışıyor.
Askere gidiyor ve yemin toreni iznine geldiğinde nişan yapıyorlar 20 yaşında daha esim.
Sonra tekrar askere dönünce kızdan ayrılıyor.
Neyse askerden gelince biz tanıştık ve evlendik.
3 sene baska biryerde oturduk ama benim bunlardan hiç haberim yok ve kız esimin ailesinin arka sokağında oturuyor.
Oda evlenmiş biz bu yakınlardan ev bulduk taşındık kayınvalidelere 2 sokak var 1 buçuk sene önce taşındık.
Ama esim bunlardan hiç bahsetmedi bana.
Neyse ben öğrendim bı şekilde ve kızı da öğrendim.
Arada kvdelere gidince falan kapının önünde çocuklarını oynatıyor ve çok rahatsız edici bakiyor.
Bir kaç defa da parkta karşılaştık ve ben bu durumdan çok rahatsiz oluyorum .
Bir günde eşimle o sokaktan geçerken x arkadası bak bak kimler geliyor dedi ve biz bunu duyduk ama ben tanımıyormuş gibi davranıyorum.
Ve illa ki eşim oradan geçiyor çocuğu parka götürüyor ve ben görucek aklına eskiler gelicek diye deli oluyorum sürekli aklımda o ve karsilasma ihtimali var.
Bilmiyorum kendime engel olamıyorum psikolojim bozuldu
4 buçuk senelik evliyiz bebegim var.
Esim askere gitmeden bir kızla tanışıyor.
Askere gidiyor ve yemin toreni iznine geldiğinde nişan yapıyorlar 20 yaşında daha esim.
Sonra tekrar askere dönünce kızdan ayrılıyor.
Neyse askerden gelince biz tanıştık ve evlendik.
3 sene baska biryerde oturduk ama benim bunlardan hiç haberim yok ve kız esimin ailesinin arka sokağında oturuyor.
Oda evlenmiş biz bu yakınlardan ev bulduk taşındık kayınvalidelere 2 sokak var 1 buçuk sene önce taşındık.
Ama esim bunlardan hiç bahsetmedi bana.
Neyse ben öğrendim bı şekilde ve kızı da öğrendim.
Arada kvdelere gidince falan kapının önünde çocuklarını oynatıyor ve çok rahatsız edici bakiyor.
Bir kaç defa da parkta karşılaştık ve ben bu durumdan çok rahatsiz oluyorum .
Bir günde eşimle o sokaktan geçerken x arkadası bak bak kimler geliyor dedi ve biz bunu duyduk ama ben tanımıyormuş gibi davranıyorum.
Ve illa ki eşim oradan geçiyor çocuğu parka götürüyor ve ben görucek aklına eskiler gelicek diye deli oluyorum sürekli aklımda o ve karsilasma ihtimali var.
Bilmiyorum kendime engel olamıyorum psikolojim bozuldu