- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Avatarabdhk
O köprünün altından çooook sular akmış...
Dert etmeyin...Aşkınızı yaşayın...
Dert etmeyin...Aşkınızı yaşayın...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba evet.
Off nasıl kurtulucam bilmiyorum.
Siz olsaydınız takmaz mıydınız ?
Ya iliskimiz çok şükür iyi.Sen hiç belli etme yine,esin ordan geçiyorsa sende git beraber neşeli neşeli yada ne bileyim esinle daha fazla ilgilen bu aralar ilgisini kendine cek
Peki teşekkür ederim.Hiç de takmam.O da evlenmiş, eşiniz de sizinle evlenmiş.Kim olsa eski nişanlısının karısını görse merak eder bakar.
Eşiniz de kocasını görse bakar.Çok insani bir merak merak.Bu illa aklı kaldı demek değil ki.
Kocana da birşey söyleyip huzursuzluk çıkarıp ağırlığını kaybetme.
O artık senin kocan.Öbürü eski kocanda onun için eski.Adı üstünde.
Işte durumun varsa taşının yoksa şimdi sen huzursuz olacaksın eşine de yansıyacak.Agirligini hiç bozma rahatsız olduğunda kibarca şöyle ama asla eşine de çok fazla dillendirip havaya sokma onu.Bilirsin erkekler in hosuna gider kullanılmak.Ya iliskimiz çok şükür iyi.
Tabi ki her ailede sorun vardır bizde de var.
Oradan gitmesini istemiyorum yüzünede söyledim geçmiyor.
Geçen mecbur denk geldi geçtik.
Bı daha bu tarafa geçme dedim.
30 yaşında adamım ne yapacağımı bilirim dedi.
Pardon kiskanilmak yazacaktimIşte durumun varsa taşının yoksa şimdi sen huzursuz olacaksın eşine de yansıyacak.Agirligini hiç bozma rahatsız olduğunda kibarca şöyle ama asla eşine de çok fazla dillendirip havaya sokma onu.Bilirsin erkekler in hosuna gider kullanılmak.
Teşekkür ederim.O köprünün altından çooook sular akmış...
Dert etmeyin...Aşkınızı yaşayın...![]()
İşkillenmiyorum.Ben olsam aşırı işkillenirdim hep diken üstünde olurdum ya
İşkillenmiyorum.
Sadece rahatsız oluyorum.
Beni veriyor.
Peki.Işte durumun varsa taşının yoksa şimdi sen huzursuz olacaksın eşine de yansıyacak.Agirligini hiç bozma rahatsız olduğunda kibarca şöyle ama asla eşine de çok fazla dillendirip havaya sokma onu.Bilirsin erkekler in hosuna gider kullanılmak.
Nasıl yaniBilmiyorum ileride sıkıntılar oluşabilir . Baştan keskin bir şekilde ayırın olayı
Nasıl yani
Teşekkür ederim.
Tavsiyeleriniz için.
Yani haklisiniz sonuçta flört falan değil benimde tuhafıma gitti şimdi siz böyle yazincaBana garip gelen şey evlendikten sonra öğreniyorsunuz eşinizin önceden nişan attığını .
Evlenmeden önce ne yaşıyorsunuz ilk görüşte aşık olup evet mi diyorsunuz adamdan bi haberiniz olmayışı ilginç ..
Neyse ki öğrendiniz de bunu sizin saklamanızın anlamı yok ki daha da eşinize neden sakladığını sorun ayrıca herkes düzeni kurmuş dikkat edilmesi yeterli bence bi sorun olacağını sanmıyorum kişiler arasında ...Yani haklisiniz sonuçta flört falan değil benimde tuhafıma gitti şimdi siz böyle yazinca