Eşimin eski nişanlısını düşünmekten dengenin bozuldu yardım edin.

Galiba evet.
Off nasıl kurtulucam bilmiyorum.
Siz olsaydınız takmaz mıydınız ?

Hiç de takmam.O da evlenmiş, eşiniz de sizinle evlenmiş.Kim olsa eski nişanlısının karısını görse merak eder bakar.

Eşiniz de kocasını görse bakar.Çok insani bir merak merak.Bu illa aklı kaldı demek değil ki.

Kocana da birşey söyleyip huzursuzluk çıkarıp ağırlığını kaybetme.

O artık senin kocan.Öbürü eski kocanda onun için eski.Adı üstünde.

Sen hiç belli etme yine,esin ordan geçiyorsa sende git beraber neşeli neşeli yada ne bileyim esinle daha fazla ilgilen bu aralar ilgisini kendine cek
Ya iliskimiz çok şükür iyi.
Tabi ki her ailede sorun vardır bizde de var.
Oradan gitmesini istemiyorum yüzünede söyledim geçmiyor.
Geçen mecbur denk geldi geçtik.
Bı daha bu tarafa geçme dedim.
30 yaşında adamım ne yapacağımı bilirim dedi.

Hiç de takmam.O da evlenmiş, eşiniz de sizinle evlenmiş.Kim olsa eski nişanlısının karısını görse merak eder bakar.

Eşiniz de kocasını görse bakar.Çok insani bir merak merak.Bu illa aklı kaldı demek değil ki.

Kocana da birşey söyleyip huzursuzluk çıkarıp ağırlığını kaybetme.

O artık senin kocan.Öbürü eski kocanda onun için eski.Adı üstünde.
Peki teşekkür ederim.
Elimden geldiğince söylediklerinizi yapmaya çalışıcam

Ya iliskimiz çok şükür iyi.
Tabi ki her ailede sorun vardır bizde de var.
Oradan gitmesini istemiyorum yüzünede söyledim geçmiyor.
Geçen mecbur denk geldi geçtik.
Bı daha bu tarafa geçme dedim.
30 yaşında adamım ne yapacağımı bilirim dedi.
Işte durumun varsa taşının yoksa şimdi sen huzursuz olacaksın eşine de yansıyacak.Agirligini hiç bozma rahatsız olduğunda kibarca şöyle ama asla eşine de çok fazla dillendirip havaya sokma onu.Bilirsin erkekler in hosuna gider kullanılmak.

Işte durumun varsa taşının yoksa şimdi sen huzursuz olacaksın eşine de yansıyacak.Agirligini hiç bozma rahatsız olduğunda kibarca şöyle ama asla eşine de çok fazla dillendirip havaya sokma onu.Bilirsin erkekler in hosuna gider kullanılmak.
Peki.
Elimden geldiğince dillendirmeyip unutmaya çalışıcam insallin.
Teşekkür ederim

Sevgili durumlarını değil ama resmiyete dökülmüş geçmiş durumların iş ciddiye bindiğinde söylenmesinden yanayım. Tam da bu sebeple. Başkasından duyunca kötü oluyor. Her zaman derim 1000 sevgilin olsun geçmişte esamesi okunmaz ama söz-nişan- evlilik illa bi yerden patlak veriyor ve o nedenle de söylenmeli önceden, bu garip olduğundan değil aksine geçmiş geçmiştir sonuçta ama birinden duyduğumda evet haberim var, hayırlısı böylemiş deyip milletin azğını kapatabilmek için bilmek isterim...

Bana garip gelen şey evlendikten sonra öğreniyorsunuz eşinizin önceden nişan attığını .
Evlenmeden önce ne yaşıyorsunuz ilk görüşte aşık olup evet mi diyorsunuz adamdan bi haberiniz olmayışı ilginç ..

Bana garip gelen şey evlendikten sonra öğreniyorsunuz eşinizin önceden nişan attığını .
Evlenmeden önce ne yaşıyorsunuz ilk görüşte aşık olup evet mi diyorsunuz adamdan bi haberiniz olmayışı ilginç ..
Yani haklisiniz sonuçta flört falan değil benimde tuhafıma gitti şimdi siz böyle yazinca

Yani haklisiniz sonuçta flört falan değil benimde tuhafıma gitti şimdi siz böyle yazinca
Neyse ki öğrendiniz de bunu sizin saklamanızın anlamı yok ki daha da eşinize neden sakladığını sorun ayrıca herkes düzeni kurmuş dikkat edilmesi yeterli bence bi sorun olacağını sanmıyorum kişiler arasında ...

Sen huzursuz olma diye çocuklarını da oynatmasın madem kadın .
Evlisiniz çocuğunuz var adam eski bitmiş şey için seni çocuğunu kapıya koyacak .
Anlamıyorum ki evliliği ne sanıyorsunuz , ne yiyip içiyorsunuz .

Yapacak insan bir sokak aşağıda mi bilmem kaç kilometre uzakta mı ona bakmaz. Geçmiş gitmiş birşey. Rahatsızlık duymakta haklısın ama bu kadar hayatının odağı haline getirme. Sonuçta ikisinin de farklı hayatları var artık.

Back
X