Esimin eski sevgilisi durmuyorr

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Kizlar merhaba 10 aylik evliyim cok şükür mutluyum. Ama esimin eski kiz arkadasi hic bos durmuyor surekli arkadaslarina bizim ortak hesabimiza istek gondertiyor. Kendinde tik yok ama ben günlük onun arkadaslarini engelliyorum hep.kullanici adimi degistirdim bi kac kere ama buluyor yinede. Sizce bu kiza ulasip konusmali miyim cok bunaltti bu olay cunku yoksa gormezden mi geleyim. Esimde numarasi yok kizin kizda da esimin yok evlenmeden degistirmistik numaralari sadece sosyal medyadan taciz ediliyoruz

amacı rahatsız etmek sakın iletişime geçmeyin istediğini yapmış olur ozaman.sanki umrunuzda değilmiş gibi davranın o sinir olsun zamanla vazgeçer

Cevap verirseniz niyeti kötü ise mutlu olacak.. sessiz kalmak en iyisi.. hesabınızı aramada çıkmayacak şekilde duzenleseniz en azından sevki kirilana kadar..

amacı rahatsız etmek sakın iletişime geçmeyin istediğini yapmış olur ozaman.sanki umrunuzda değilmiş gibi davranın o sinir olsun zamanla vazgeçer
Haklisiniz ben de fevri bi insanim biraz esim de uyudu icim icimi yedi sizlere sorayim dedim tesekkr ederim fikrinizi paylastiginiz icin

Cevap verirseniz niyeti kötü ise mutlu olacak.. sessiz kalmak en iyisi.. hesabınızı aramada çıkmayacak şekilde duzenleseniz en azından sevki kirilana kadar..
Instagramda yok o sanirim ya . tek Instagram kullaniyorum hepsini kapattim diger hesapların

Sosyal medya hesaplarinizi kapatin.. kokten kurtulmus olursunuz.. kizlada sakin muhattap olmayin... NOT : Acaba esiniz ne yaptida kiz sizi bugunlerde taciz ediyor ? Umut verip kizi yari yoldami birakti ? Kizda ofkesinden hesabiniza saldiriyor ????

Bir kadin durduk yere neden senle iletisime gecmek istesin ki eger cok gurursz seytani biri degilse kendince bir sebebi vardir belkide bilmen gereken seyler vardir

Esim konusunda bir sıkıntım olsaydi yazardim ama yok canim . kizdan kaynakli bir durum var sebebini ben biliyorum

Bir kadin durduk yere neden senle iletisime gecmek istesin ki eger cok gurursz seytani biri degilse kendince bir sebebi vardir belkide bilmen gereken seyler vardir
Bilmem gereken seyleri biliyorum canim esimin ve benim yapabilecegim bir sey yok ama . sinir hastasi gibi bi sey takintili

Instagramda yok o sanirim ya . tek Instagram kullaniyorum hepsini kapattim diger hesapların

Adınızı değiştirin profil fotoda olmayın gizli hesap yapın.. nasıl bulacak o zaman? Rahat edin diye yazdım yoksa bosverin seyretsin fotolarinizi onemsemeyin bile..

ne demek sinir hastasi gibi bisi kizin raporunu mu gordun biseyine mi sahit oldun 10 aydir mi boyle surekli tacizde bi nisan doneminiz olmustur o zamnada mi boyleydi mesela ... bence bir bildigi var ve suyu bulandiracak yada resimlerinize filan bakip merakini giderecek ...

Bilmem gereken seyleri biliyorum canim esimin ve benim yapabilecegim bir sey yok ama . sinir hastasi gibi bi sey takintili

benim erkeklere hic guvenim kalmadigi icin bende kendi dusuncemi paylastim..zira asla bende baskasina bakmaz sevmez sevemez dedigim adam tarafndan aldatilinca boyle supheci oluyor insan...

Hiç dert etmez bilakis hoşuma giderdi
Boş verin akışına bırakın
Bir zaman sonra kendiliğinden vazgeçer
Uğraştı şeyin boş amaçsız olduğunu anlar
Bu arada bayanın yaşı kaç

Raporunu gorsem sinir hastasi derdim . benzetme yaptim gibi diyerek bunun icin rapor gerekli degil. Biraz kitap okuyun ve rica ediyorum Siz tavsiye vermeyin lütfen tesekkur ederim

Hiç dert etmez aksine hoşuma giderdi
Boş verin akışına bırakın
Bir zaman sonra kendiliğinden vazgeçer
Uğraştı şeyin boş amaçsız olduğunu anlar
Bu arada bayanın yaşı kaç
21 yaşinda benimle ayni yani gormezden gelmek en guzeli sanirim

Sanirim hala unutamadi cok seviyormus cunku ama evli bir adamla ugrasmakta bana igrenc geliyor ben olsam yapmazdim bunu..
Sevgilisi oldugu halde rahatsiz edenler varken bide bunlar cikti. Buna benzer bir durum yasadik bizde erkek arkadasimla zamanla gecti.

Raporunu gorsem sinir hastasi derdim . benzetme yaptim gibi diyerek bunun icin rapor gerekli degil. Biraz kitap okuyun ve rica ediyorum Siz tavsiye vermeyin lütfen tesekkur ederim
Ay ne gerek var kitap okumama sen soyledin zaten bilgilendim Allah razi olsun ayrica hangi kitaplari tavsiye edersn bana merak ettim ... ayrica al konunu basina cal hakkatten yettiniz yani uluorta konu aciosunuz bide insan seciyorsunuz sak sakci ariosan konu acmayacaksin begenmedigin seni desteklemeyen yorumlara cemkirmeyeceksin bence bunu kabullenip konu ac ... Ha bide o kiz hakkatten senin dedigin gibi sinir hastasi yuvani yikmaya calisio mutlulugunuza goz koymus sen mukemmelsin sonuna kadar haklisin aman aman uzak dur şak şak şak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…