Esimin eski sevgilisi durmuyorr

benim erkeklere hic guvenim kalmadigi icin bende kendi dusuncemi paylastim..zira asla bende baskasina bakmaz sevmez sevemez dedigim adam tarafndan aldatilinca boyle supheci oluyor insan...
Saygu duyuyorum elbette ama guven sorunum olsa esimle ilgili bunu da eklerdim kuzum bende onu demek istedim. Kirdiysam seni hakkini helal et ben kizin nasil biri oldugunu bildigim icin boyle rahat konustum

Biliyorum tesekkur ederm cinim :)

Hah bana bunlarla gel hic yanilmam zaten ... seni kemalim yapmazci seniiii ... hayirli geceler canim .
Hadi canim hadi :) anladim zoruma gtti baya hala bi laf sokma cabalari :) rica ettim fikirlerini istemiyorum daha ne diyebilirim destan yazmissin az oncede :) hayirli geceler: )

Sanirim hala unutamadi cok seviyormus cunku ama evli bir adamla ugrasmakta bana igrenc geliyor ben olsam yapmazdim bunu..
Ben sizi sevmedim çift olarak. kızın tarafını tutuyorum . Eşini zaten hiç sevmedim kim bilir ne yaptı .

Eşin çok canını yakmış kızın demek ki kızcağızda intikam peşine düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…